Ο ρολος της ηταν το μεσημερι κατα το διαλειμα πανω στα λουκανικα! Τα πουλια της φοτο ειναι του απογευματος, το πρωι χτυπησαμε σχεδον τα διπλασια. Συνολο 49 φασσες και χασαμε και 8 χαμε! Αξεχαστη εμπειρια!!GiorgosT έγραψε:πολλι φασσα, μπραβο, η αλαθκιερα τι ρολο παιζει?pavlos έγραψε:ασταματητο ντουφεκιδι σημερα!
ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
- Full Member
Φίλε μου αν και είμαι πιο μεγάλος σου είμαστε και οι δύο σχετικά νεαροί κυνηγοί παρόλο που βιώσαμε πολλές εμπειρίες. ακόμα έχουμε πολλές στιγμές να περάσουμε από τις οποίες θα παραδειγματιστούμε. 50 χρόνια πείρας να έχεις, το κυνήγι κρύβει εκπλήξεις και για αυτό το λόγο είναι και τόσο συναρπαστικό για όσους το αγαπάνε.sotiris!129 έγραψε:ε canis μου 1 λεπτο ρε φιλε!
ειμαι 25 χρονον κυνηγω 7 χρονια με αδεια και απο το 10 μου χωρις, στα 12 μου εξεκινησα σκοπεφτηριο ερασιτεχνικα με πολι καλα αποτελεσματα, εχω ενα σπασμα κυπελα σπιτι, εχω ενα σπασμα κυπελλα ομαδικα και ατομικα στον κυνηγετικο συλλογο σπιθας λατσιων!
εν ζε ειμαι ρε φιλε κανενα πελοκοπελουι που εν ξερει ποτε και που να παιξει!
σημερα επαιξα πανω σε 4 φασες 1 καλιζι 1 ξεφτερισμα ειβραμε και την φατσια της 30 μετρα που το ποστο μου και η φασα ελειπε!!!! και 2 οριακες βολες το απογευμα που εβαρεθικα και εσυρα τους! σαν ζινες επερασαν 20 φορες σημερα και επεριμενα ιπομονετικα και δεν εγυριζα καν το οπλο μου μπας και γυρισουν!
σιουρα καμω καλιζια, ζε πιος εν καμει?!!
αλλα αλλο να καμεις καλιζι ζε αλλο να παιζεις το πουλια ηρεμα ορεα και να μεν πεφτει!
30 φασες φετος οι 20 επεσαν ζιαμε μονο και μονο επιδη εσπασεν η γαλατη τους η ειχαν σκαι πανω στην κελε και οι αλλες 10 που δεν ειχα την τυχη να τους σπασω γαλατη η κελε εβουρουν τες 100-200-300 μετρα ζιαμε που επεφταν εν ε3ανασικονουνταν εμεινισκαν ζιαμε ζε φτεροκοπουσαν!!! εν τυχεο τουτο?
σκοπευτήριο φίλε πρωσοπικά πιστεύω ότι βοηθά πολύ φτάνει να εξασκείσε συνεχός. διαφορετικά αν πάεις πλέον μια κάθε τόσο, σε κάνει καλύτερο αλλά δεν είσαι σε κρατάει σε φόρμα. κύπελλα έχω και εγώ ένα σορό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι στη φόρμα που είμουν πριν 5 χρόνια....
σήμερα έπιασα 23 πουλιά και έχασα και 3 χαμέ. οι 22 σέκες και χωρίς αίμα. εκσιφτέρισα όμως και πάρα πολλές πιθανόν περισσότερες από όσες έπιασα. όλη μέρα τα ίδια 2-3 είδη φυσιγγίων.
όσες έρχουνταν αργά και ωραία και τις έβλεπα από μακρυά, πάσιν ακόμα

βολές δύσκολες με μεγάλες ταχύτητες και χαμηλές δεν έχασα....
κάτι πάει λάθος με τι σκόπευση μου...
το απόγευμα τέλεια μετά που 5-6 πολλά δύσκολα πουλία που έπιασα διαιροτήθηκα τι κάνω λάθος.
ακσάμωσα πάνω σε ένα πουλί που ήταν πολύ ψηλά και μακρυά και δεν θα του έριχνα, και είμουν απόλυτα χαλαρός με απέραντο οπτικό παιδίο και κατάλαβα ότι έίχα το κεφάλι ψηλά. ένιωθα χαλαρός και δεν έσκυβα όσο έπρεπε και έβλεπα τη ρήγα.
τώρα να δούμε την επόμενη φορά....
το παράξενο με τις φάσσες σου είναι ότι στις 30 έπρεπε να είχες και λίγες πατσιαούρες έστο και αν έκανες ένα μικρό λάθος στις σκόπευση.
για τα όπλα και σχετικά με το αν σκοτώνουν δεν έχω εμπειρία αφού μόνο ΄2 όπλα χειρίστικα. το δικό μου ένα μιροκου μκ70 και ένα ρενάτο κάμπα του φάδερ....
ας μας επιφωτήσει κανένας που είναι αρκετά ψαγμένος και ενημερωμένος με το θέμα...

τουτο ειναι το προβλημα μου! φασες με 5-6 σκαγια ζε ναν ζωντανες ετειμες να παν σε petshop για πουλιμα!!!canis έγραψε:
το παράξενο με τις φάσσες σου είναι ότι στις 30 έπρεπε να είχες και λίγες πατσιαούρες έστο και αν έκανες ένα μικρό λάθος στις σκόπευση.
:
-
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:τουτο ειναι το προβλημα μου! φασες με 5-6 σκαγια ζε ναν ζωντανες ετειμες να παν σε petshop για πουλιμα!!!canis έγραψε:
:

ρε φίλε δες το στόχο σου 5-6 σκάγια σε ένα πουλί που το κορμί του εν σαν το χέρι σου, εν τα ακριανά της βολής σου που είναι και πιο αδύνατα με χαμηλότερες ταχύτητες....
ε φιλε εγω λεω σου 5 καταφερνουν να της μπουν! σιουρα το πουλι αμαν πετα και φισα και μπλα μπλα μπλα την τουφεκια αποκλιετε να την φαι ετσι! αν ηταν ετσι δεν θα επαιζε κανενας μας ζικλα που να τροετε! ηταν να τες καμουμε καιμα! ασε που η φασα εν γεματη φτερα μπορει να εχει 5-6 στο κορμι και ακομα 6 που εφαεν πας τα φτερα!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΝΑ ΦΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΛΛΟΟΥ ΤΟΥ

ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΑΜΕΝ ΠΑΝΩ . ΕΝΝΑ ΕΣΙΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ :
<<ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΤΖΙΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 2 ΙΣΠΑΝΙΔΕΣ. ΕΜΙΤΣΟΚΑΜΜΙΣΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΖΙΑΙ ΓΥΡΙΣΕΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ . ΕΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΚΚΟΥΗΝ ΠΟΥ ΦΟΡΩ . ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΠΠΕΣΕ ?????????????>>

ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΑΜΕΝ ΠΑΝΩ . ΕΝΝΑ ΕΣΙΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ :
<<ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΤΖΙΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 2 ΙΣΠΑΝΙΔΕΣ. ΕΜΙΤΣΟΚΑΜΜΙΣΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΖΙΑΙ ΓΥΡΙΣΕΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ . ΕΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΚΚΟΥΗΝ ΠΟΥ ΦΟΡΩ . ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΠΠΕΣΕ ?????????????>>

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
του χρόνου αναλαμβάνεις να του κάνεις χαρτούτσιες που να σκοτώνουν με το όπλο του

- LOUIS SETTER
- Full Member
canis έγραψε:του χρόνου αναλαμβάνεις να του κάνεις χαρτούτσιες που να σκοτώνουν με το όπλο του![]()
![]()

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- o kalamaras
- Full Member
Έλα μια τουφεκιά στα 20μ. με τσόκ 2, 28γρ. Νο6. Το 90% των σκαγιών είναι μέσα σε κύκλο διαμέτρου 40εκ. Το χαρτί έχει πλάτος 125εκ.
Σωτήρη, αν τούτο το όπλο που κρατάς δε σου κάνει (λέω αν) και σκεφτείς να το πουλήσεις στήλε μου ένα μυνημα. Έχει κάποιον γνωστό μου που ενδιαφέρεται για berreta esential.
Σωτήρη, αν τούτο το όπλο που κρατάς δε σου κάνει (λέω αν) και σκεφτείς να το πουλήσεις στήλε μου ένα μυνημα. Έχει κάποιον γνωστό μου που ενδιαφέρεται για berreta esential.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- o kalamaras
- Full Member
χαρτί 125εκ., κύκλος 40εκ ... είπαμε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.