ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

682 GOLD E έγραψε:
virtualgreek έγραψε:Εάν η φωτογραφία αντιπροσωπεύει το Full Choke, τότε φαντάζομαι τι διασπορά κάνει ο κύλινδρος.

Μήπως κάνατε ζούμ την φωτογραφία ? Πόσο μεγάλο είναι το χαρτόνι που βλέπουμε και πόσο μεγάλος ο κύκλος στο κέντρο του χαρτονιού ?

Σ. Μακρής
γιαυτο παιζει 3/1 φαινεται!! εμενα εν το 5 τσιοκ μ περιπου ετσι!!!
σημερα για να καταλαβεις ειχα προτη ντουφεκια 1 και δευτερη 2
επαιξα πανω σε 8 ζικλες εκρεμασα τες 7 και την 8δοη ανοιξα το οπλο ζε επερασε ζε επρολαβα ισια ισια εβαλα 1 χαρτουτσια ζε επαιξα την πισοκολι σιασιαριστα
sotiris!129

ε Ραι αυριο καμε ακομα 1 χαρτονι να παιξουμε με το δικο σου οπλο που τον ιδιο τοπο με 1 chock να δουμε την διαφορα
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Πρωινό στο κλειδί παρέα με τα παιδιά του καφενείου εγώ κάθισα καρτέρι μέχρι της 9,45 πήρα 5 στο χέρι και 4 έχασα , απογευματινό στο σπίτι στο Μήλεσι πήρα άλλες 4 και σταμάτησα , δεν ήθελα άλλες αρκετές είναι για το βράδυ με την παρέα μας και έχω ένα καλό κρασί ΑΑΑ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Νομίζω τελικά το όπλο δεν είναι το πρόβλημα
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

κοπελια γεια σας ..σημερα το προι 1 σιπεθκια 2 ζικλες (την 1 ιβρα την κουτσοφτερι την ορα που επιενα στο αυτοκινιτο ) το διλις σχεδον 1 ζονι φουσεκια μαζι με τον παπα μου εκρεμασαμε 10 ..ερκουμαστε σπιτι ηρτε ζε ο θιος μου να πιει καφε εδοκαμεν του τες
sotiris!129

louisll έγραψε:Νομίζω τελικά το όπλο δεν είναι το πρόβλημα
ε λουι τονιζω 8 ζικλες εκρεμασα τες 7 ζε αν αρκουσε 5 δευτερολεπτα η αλλη να προλαβενα να γεμοσω ηταν να την λισω ζε ζινη
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

sotiris!129 έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:
virtualgreek έγραψε:Εάν η φωτογραφία αντιπροσωπεύει το Full Choke, τότε φαντάζομαι τι διασπορά κάνει ο κύλινδρος.

Μήπως κάνατε ζούμ την φωτογραφία ? Πόσο μεγάλο είναι το χαρτόνι που βλέπουμε και πόσο μεγάλος ο κύκλος στο κέντρο του χαρτονιού ?

Σ. Μακρής
γιαυτο παιζει 3/1 φαινεται!! εμενα εν το 5 τσιοκ μ περιπου ετσι!!!
σημερα για να καταλαβεις ειχα προτη ντουφεκια 1 και δευτερη 2
επαιξα πανω σε 8 ζικλες εκρεμασα τες 7 και την 8δοη ανοιξα το οπλο ζε επερασε ζε επρολαβα ισια ισια εβαλα 1 χαρτουτσια ζε επαιξα την πισοκολι σιασιαριστα
φίλε στις τζίκλες είσαι καλός και απότι βλέπω και τα με τα φυσίγγια σου αν είσαι πάνω στο στόχο είναι περισσότερο από καλά. μπορέι για κάποιο λόγο να σε ξεγελά κάτι με τις φάσσες και να μήν είναι κέντρο η ντουφεκία σου. τα σκάγια τα περιμετρικά έχουν και πιο χαμηλή ταχύτητα και πιθανόν με αυτα να πετυγχαίνεις το στόχο. με έτσι συγκέντρωση από τα 15 μέτρα σκοτώνεις πολλά πιο μεγάλο θήραμα που φάσσα.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
louisll έγραψε:Νομίζω τελικά το όπλο δεν είναι το πρόβλημα
ε λουι τονιζω 8 ζικλες εκρεμασα τες 7 ζε αν αρκουσε 5 δευτερολεπτα η αλλη να προλαβενα να γεμοσω ηταν να την λισω ζε ζινη
Ε Σωτήρη το όπλο εν μια χαρά
sotiris!129

ε canis μου 1 λεπτο ρε φιλε!
ειμαι 25 χρονον κυνηγω 7 χρονια με αδεια και απο το 10 μου χωρις, στα 12 μου εξεκινησα σκοπεφτηριο ερασιτεχνικα με πολι καλα αποτελεσματα, εχω ενα σπασμα κυπελα σπιτι, εχω ενα σπασμα κυπελλα ομαδικα και ατομικα στον κυνηγετικο συλλογο σπιθας λατσιων!
εν ζε ειμαι ρε φιλε κανενα πελοκοπελουι που εν ξερει ποτε και που να παιξει!
σημερα επαιξα πανω σε 4 φασες 1 καλιζι 1 ξεφτερισμα ειβραμε και την φατσια της 30 μετρα που το ποστο μου και η φασα ελειπε!!!! και 2 οριακες βολες το απογευμα που εβαρεθικα και εσυρα τους! σαν ζινες επερασαν 20 φορες σημερα και επεριμενα ιπομονετικα και δεν εγυριζα καν το οπλο μου μπας και γυρισουν!
σιουρα καμω καλιζια, ζε πιος εν καμει?!!
αλλα αλλο να καμεις καλιζι ζε αλλο να παιζεις το πουλια ηρεμα ορεα και να μεν πεφτει!
30 φασες φετος οι 20 επεσαν ζιαμε μονο και μονο επιδη εσπασεν η γαλατη τους η ειχαν σκαι πανω στην κελε και οι αλλες 10 που δεν ειχα την τυχη να τους σπασω γαλατη η κελε εβουρουν τες 100-200-300 μετρα ζιαμε που επεφταν εν ε3ανασικονουνταν εμεινισκαν ζιαμε ζε φτεροκοπουσαν!!! εν τυχεο τουτο?
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

sotiris!129 έγραψε: σημερα για να καταλαβεις ειχα προτη ντουφεκια 1 και δευτερη 2

Από την φώτο σου δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, αλλά υπάρχει μια μικρή τάση προς τα αριστερά και προς τα κάτω.

Αλλά με έτσι αποτελέσματα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Τις φάσσες που κτύπησες στα 7-8 μέτρα σίγουρα τις κτύπησες με περιφεριακά σκάγια. Πότε η κούραση, πότε η βιασύνη, πότε η ψυχολογία, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, όλα επηρεάζουν.

Είσαι μιά χαρά.
Σάββας
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”