Κυνηγοκαφες στη Λευκωσία

Απάντηση
spyros bettinsoli
Full Member

Re: Κυνηγοκαφες στη Λευκωσία

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

•••• 1 κατι μ ετιχε ρε παιδια αλλα πεσται τον τοπο αν φτανω εναρτω
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - Σκοπευτήριο Παλιομετόχου

http://www.olymbiada-shootingclub.com/

http://maps.google.co.uk/maps?ll=35.100 ... oramio.all
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Καλισπεριζω τη παρεα.
Καταρχας. Ρε Αριστε εννα σε χρεωσω ενα πληκτρολογιο γιατι εφατσισα το χαμε για το λογο οτι εγραψα 3 φορεσ και αμα εκαμνα Υποβολη Απαντησησ μετα Εχανουνταν Ουλλα..
Τελος Παντον. Ρε Μαρινο μου μεν με παρεξηγησεις ρε Φιλε τζαι Σορρυ ιν ατβανσε που εννα μω την ιδεα μου,
αλλα ρε παιδεσ. δεν ειναι καλυτερα να καμουμε τη καφεδοκατασταση στη Λεμεσο? στο σκοπευτηριο του Φιλιππου στο Αρμενοχωρι
Απλα μια ιδεα λεω γιατι θα ειναι καλυτερα για ολουσ και εξηγουμε. Εγω πχ θελω καπυ 45 λεπτα για Παλιομετοχο (να ρτω που τον Αγρο τζαι να γυρω που τη Πισω μερκα... να με σου πω τζαι που μονο που το σκεφτουμε πιαννει με η ζαλε με τζινεσ ουλλεσ τισ κουρβεσ.. ατε αν ηταν τζινη ΑΣΠΑΚΣΙΚΣΗ)
εσυ παλε που Λευκωσια παλε θελεισ περιπου 45 λεπτα αν δεν καμνω λαθοσ.
Ομοσ ο Παφιτησ που θελει να ερτει εννα θελει 1,5 ωρα ο αδροπος.
Οποτε Νομιζω Λεμεσο θε ειναι καλυτερα (εννα μπυ πεισ οτι εποφελουμαστε οι Λεμεσιανοι.. και εχεισ Δικαιο ρε φιλε αλλα τι να καμουμε αφου οι Ευλοϊμενοι Ειμαστε το Κεντρο :))
Οπωσ σου ειπα ρε φιλε μεν με παρεξηγασ τζαι εν με καλη διαθεση που το ειπα (Τζαι που το Καχρι μου που εν εμπορεσα να ρτω στο Χρισουγενιατικο παρτυ λογο υποχρεωσεων)
Φιλικα. Σακησ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Browning Ultra plus έγραψε:Καλισπεριζω τη παρεα.
Καταρχας. Ρε Αριστε εννα σε χρεωσω ενα πληκτρολογιο γιατι εφατσισα το χαμε για το λογο οτι εγραψα 3 φορεσ και αμα εκαμνα Υποβολη Απαντησησ μετα Εχανουνταν Ουλλα..
Τελος Παντον. Ρε Μαρινο μου μεν με παρεξηγησεις ρε Φιλε τζαι Σορρυ ιν ατβανσε που εννα μω την ιδεα μου,
αλλα ρε παιδεσ. δεν ειναι καλυτερα να καμουμε τη καφεδοκατασταση στη Λεμεσο? στο σκοπευτηριο του Φιλιππου στο Αρμενοχωρι
Απλα μια ιδεα λεω γιατι θα ειναι καλυτερα για ολουσ και εξηγουμε. Εγω πχ θελω καπυ 45 λεπτα για Παλιομετοχο (να ρτω που τον Αγρο τζαι να γυρω που τη Πισω μερκα... να με σου πω τζαι που μονο που το σκεφτουμε πιαννει με η ζαλε με τζινεσ ουλλεσ τισ κουρβεσ.. ατε αν ηταν τζινη ΑΣΠΑΚΣΙΚΣΗ)
Οποτε Νομιζω Λεμεσο θε ειναι καλυτερα (εννα μπυ πεισ οτι εποφελουμαστε οι Λεμεσιανοι.. και εχεισ Δικαιο ρε φιλε αλλα τι να καμουμε αφου οι Ευλοϊμενοι Ειμαστε το Κεντρο :))
Οπωσ σου ειπα ρε φιλε μεν με παρεξηγασ τζαι εν με καλη διαθεση που το ειπα (Τζαι που το Καχρι μου που εν εμπορεσα να ρτω στο Χρισουγενιατικο παρτυ λογο υποχρεωσεων)
Φιλικα. Σακησ
Φίλε μου καλέ μην στεναχορκεσε.

βαλλουμεν μπροστά για κυνηγοκαφε στη Λεμεσό που εφτομαδας. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΏ
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σάκη καταρχήν μεν αλλάξεις πληκτρολόγιο άλλαξε σύνδεση του ιντερνετ ;) Δεύτερο εμείς ενα πάμε και λόγω τον αγώνων pointer center στην περιοχή. Αλλά και επειδή το σκοπευτήριο εκεί θα μας κάνει πολύ ωραίο γήπεδο και έχει και πολύ ωραίο φαϊ. Απο την Λεμεσό αυτοκινητόδρομο είναι 1 ώρα και 10-15 λεπτά. Αλλά φίλε αν ήρτες στον περσινό αγώνα θα καταλάβεις ότι αξίζει τον κόπο έλα να σε πάρω που το πρωι αν βαρκέσε
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

marinos.a έγραψε:
Browning Ultra plus έγραψε:Καλισπεριζω τη παρεα.
Φιλικα. Σακησ
Φίλε μου καλέ μην στεναχορκεσε.

βαλλουμεν μπροστά για κυνηγοκαφε στη Λεμεσό που εφτομαδας. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΏ
Φιλουι μου εν στεναχωρκουμε..αλλα που εφτομαδασ εν τα καρναβαλια.. οποτε παμε για μετα το τζινη (αλλα μεν φοασε τζαι εσενα ξερω τζαι κουτσιοσε σε καμια εκθεση κτλ κτλ)
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

admin έγραψε:Σάκη καταρχήν μεν αλλάξεις πληκτρολόγιο άλλαξε σύνδεση του ιντερνετ ;) Δεύτερο εμείς ενα πάμε και λόγω τον αγώνων pointer center στην περιοχή. Αλλά και επειδή το σκοπευτήριο εκεί θα μας κάνει πολύ ωραίο γήπεδο και έχει και πολύ ωραίο φαϊ. Απο την Λεμεσό αυτοκινητόδρομο είναι 1 ώρα και 10-15 λεπτά. Αλλά φίλε αν ήρτες στον περσινό αγώνα θα καταλάβεις ότι αξίζει τον κόπο έλα να σε πάρω που το πρωι αν βαρκέσε
Ρε Αριστε μου εννα σε παια να μιλισουμε αυριο καλο αν ειναι να κανονισουμε
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Αριστε μιλουμε παντα για το σκοπευτηριο ετσι ??
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Ποίος/Ποιοί ενά πάσην σκοπευτήριο ???
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Αριστε μιλουμε παντα για το σκοπευτηριο ετσι ??
Ναι ρε κοπέλια μιλούμε για συνάντηση στο σκοπευτήριο κατά τις 10.30-11
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”