nature έγραψε:Γεια σου Σωτήρη, να σου πω ρε φίλε τις συγκεκριμένες χαρτούτσιες που χρησιμοποιείς στις φάσσες τις είχες εκτεθειμένες σε ακραίες θερμοκρασίες; Μες το αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ενδημικού, στο σπίτι σε σημείο με πολλή υγρασία, έξω στο υπόγειο εφάν νερά κατά την διάρκεια του κυνηγιού φέτος;
Τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς τα μοιράζεσαι με τον Rai; Τα αγοράσατε από το ίδιο μαγαζί, είναι τις ίδιας παρτίδας;
ΦΙΛΕ NATURE
META ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΑΞΗΜΟ ΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Β&P F2 LONG RANGE 36GR NO 5
PERCORSO CACCIA 36G NO 5
RC4 SERIE ORO
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΓΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΗΔΗ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΣΚΑΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜAΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΗΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΛΟΥ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ 40 ΕΥΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 15-20 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ .
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ 5
Φιλε Ραι παο σε στοιχημα οτι το RC4 σου το συστησε τσε ιπε σου οτι τα RC εινε κατασκευασμενα για τα berretta
nature έγραψε:Γεια σου Σωτήρη, να σου πω ρε φίλε τις συγκεκριμένες χαρτούτσιες που χρησιμοποιείς στις φάσσες τις είχες εκτεθειμένες σε ακραίες θερμοκρασίες; Μες το αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ενδημικού, στο σπίτι σε σημείο με πολλή υγρασία, έξω στο υπόγειο εφάν νερά κατά την διάρκεια του κυνηγιού φέτος;
Τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς τα μοιράζεσαι με τον Rai; Τα αγοράσατε από το ίδιο μαγαζί, είναι τις ίδιας παρτίδας;
ΦΙΛΕ NATURE
META ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΑΞΗΜΟ ΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Β&P F2 LONG RANGE 36GR NO 5
PERCORSO CACCIA 36G NO 5
RC4 SERIE ORO
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΓΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΗΔΗ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΣΚΑΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜAΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΗΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΛΟΥ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ 40 ΕΥΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 15-20 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ .
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ 5
Φιλε Ραι παο σε στοιχημα οτι το RC4 σου το συστησε τσε ιπε σου οτι τα RC εινε κατασκευασμενα για τα berretta
Ε ΦΙΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΠΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΤΑ ΣΥΝΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΗΜΟ ΣΕ FORUM ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΙ.
Όπως και ο προηγούμενος συνάδελφος σου είπε, εγώ στο ενδημικό ΕΝΑ φυσίγγιο παίρνω μαζί μου και ότι κόψει μες το γιλέκο που προηγούμενα κυνήγια. Στις τσίκλες πάλε πιάνω ένα πακέτο 28 τζαι ένα 32 τζαι πάω, που σχεδόν ποτέ δεν είναι τα ιδία με τη προηγούμενη φορά. Την ώρα που τον ανοίγω για να των γεμίσω σπανίως θωρώ τι έβαλα μέσα.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλό σκοπευτή αλλά τα πουλιά που παίζω είναι τις περισσότερες φορές σεκκα. Και το όπλο μου είναι... το ίδιο με το δικό σου Beretta 686s.
Η άποψη μου είναι ότι το ξεψειρίζεις πολύ και ώσπου πάει χάνεις την εμπιστοσύνη στο όπλο σου και αυτό όπως πολύ καλά ξέρεις είναι καταστροφικό.
Οι φάσες είναι όντως σκληρά πουλιά και πάντα θα έχεις τέτοιου είδους φαινόμενα.
Στην τελική αν είσαι πεπεισμένος ότι φταίει το όπλο άλλαξε το, είναι καλή και χρονικά η περίοδος να το δουλέψεις στο σκοπευτήριο πριν τη νέα σεζόν.
ρε Σωτηρη στο τελος θα σε πελλανουμεν τελια ρε φιλε
ο καθε ενας μας λαλει σου τα δικα του
εχτες εμηλουν με ενα φιλο και επεσε κουβεντα στα οπλα και λαλω του ρε τζιν το beretta essential το μαβρι που ειχες τι κανει? λαλει μου να μινει μαυρον εδοκα το τζαι επνασα οτι επεζα ζωντανο τζαι εβουραν,εν ειδα πιο παλιοοπλο λαλει μου.Τζιν τ οπλα λαλει μου καμια σχεση με bereeta 686 ηταν φτηνα τζαι αποδιξαν την φτινιαν τους
τουτος εν εν τυχεος κυνηγος ,Επιαα αλλον λαλει μου τζαι κανει
KINIGOSS έγραψε:ρε Σωτηρη στο τελος θα σε πελλανουμεν τελια ρε φιλε
εχτες εμηλουν με ενα φιλο και επεσε κουβεντα στα οπλα και λαλω του ρε τζιν το beretta essential το μαβρι που ειχες τι κανει? λαλει μου να μινει μαυρον εδοκα το τζαι επνασα οτι επεζα ζωντανο τζαι εβουραν,εν ειδα πιο παλιοοπλο λαλει μου.Τζιν τ οπλα λαλει μου καμια σχεση με bereeta 686 ηταν φτηνα τζαι αποδιξαν την φτινιαν τους
ΕΙΠΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΗΤΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΤΣΙΑ? ???????
Σωτο εχω ενα browning τσε ενα Miroku 3800 του 1982. Το Miroku εν φονιας φιλε. Αν επιαννα τριτο οπλο θα ηταν Miroku χωρις δευτερη σκεψη. Πιασε Miroku τσε εν θα το μετανιωσης.
KINIGOSS έγραψε:ρε Σωτηρη στο τελος θα σε πελλανουμεν τελια ρε φιλε
Ε ΣΩΤΗΡΗ
ΤΟΝ ΜΑΡΤΗΝ ΞΥΛΑ ΦΙΛΑΕ ΜΕΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ BERETTA