To percorso caccia το χρησιμοποιώ πολύ. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα φυσίγγια που κυκλοφορούν στην αγορά τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Φέτος τα λίγα περδίκια που χτύπησα και τις 2 φάσσες ήταν με αυτό το φυσίγγιο. Στο λαγό δεν έτυχε να το ρίξω φέτος αλλά το lepre που στη ουσία είναι το ίδιο φυσίγγιο.............
sotiris!129 έγραψε:παιτου ζε τη εγινε με την φασα ρε... με την πολλη σκεψη και τα ακολουθα φισιγγια!
re piadia, ego tosa xronia pou kinigo exo stin mia tzepi fisiggia 32 gr tzai stin alli 28. victory i olympia. zesti. krio, aera, ygrasia, ksirasia panta pezo ta idia tzai potte en eixa provlima. ilikrina potte en edoka sinasia ti fisiggia xrisimopio. to mono pou eshi simasia en to sikoma tou oplou. TO SIKOMA TOU OPLOU EN POU SKOTONI OXI TI FISIGGIA XRISIMOPIO
sotiris!129 έγραψε:παιτου ζε τη εγινε με την φασα ρε... με την πολλη σκεψη και τα ακολουθα φισιγγια!
re piadia, ego tosa xronia pou kinigo exo stin mia tzepi fisiggia 32 gr tzai stin alli 28. victory i olympia. zesti. krio, aera, ygrasia, ksirasia panta pezo ta idia tzai potte en eixa provlima. ilikrina potte en edoka sinasia ti fisiggia xrisimopio. to mono pou eshi simasia en to sikoma tou oplou. TO SIKOMA TOU OPLOU EN POU SKOTONI OXI TI FISIGGIA XRISIMOPIO
συνφονουμε απολιτα φιλε μου δαμε... τουτο εν το προβλημα το οπλο για μενα!!! οχι τα φισιγκια εχει 2 μηνες που αρκεπσε το κυνηγι της ζικλας που κυνηγουμε φασες εμεις, εν γινεται να εν λα8ος το κοντακι και παρολα αυτα να παιζω καθε εξορμιση φασες και καθε εξορμιση να εν το ιδιο το προβλημα, και ας υποθεσω πως το κοντακι ειναι λαθος για να τες κουτσιουν εστο και τα περιφερικα σκαγια απο τα 15-20 μετρα συμενει πως ΔΕΝ ειναι πολλα λαθος ΑΝ ειναι! δηλαδη τοοοοοσες φασες που εκρεμασα ζε αλλες τοσες που εφιαν με τα μισα φτερα ΔΕΝ εσιμαθκιασα εστο και σε 1 λιο λαθος με αποτελεσμα η βολη να κατσι κεντρο και να πεσει σεκο το πουλι? δηλαδη με ποση μαθηματικι ακριβια σιμαθκιαζω καθε φορα !
απογοητευτικη η πρωινη εξορμηση ειχε πολυ ομιχλη δεν εβλεπες στο 1μ αλλα ουτε και ειχε αλλο κυνηγο κοντα μου με αποτελεσμα ακουα τες εν τες εβλεπα εφεφκαν..επαιξα 2 με πολυ ρισκο επειδη ηξερα πως ηταν δυσκολο να τις βρω εκει π επεσαν κ δεν τισ βρηκα..απογευμα δοκιμασα την τυχη μ στο δειλινο..επιασα το ποστουι μου και ειπα εν θα ταραξω ωστε να ερτετε επειδη επαθα την την περασμενη βδομαδα αρκισαν λιο να καμουν περασμα εβαρεθηκα κ επηα να πιασω τα ποθκια μου να ξεκινησω περπατημα και εχασα πολλα πουλια επειδη εν ειμουν στο ποστο..επεριμενα τες να ξεκινησουν οπως ως συνηθως κατα τες 3 που ξεκινουν αραια το πολυ 3-30 τπτ αλλα δεν εταραξα..ειπα εν θα την παθω παλε..4-45 επαιξα την πρωτη κ ως τες 5 ειχα χαμε 6..εγεμωνα επαιζα εγεμωνα επαιζα..εκαμαν διαλειμα για λιο κ επηα να πιασω τα πουλια 2 ηβρα..μεγαλυτερη αποφοητευση..πουλια 5-10 μετρα διπλα μου κ δεν τα εβρισκα..αποτελεσμα να χανω αλλες που εκαμναν περασμα κ γω να γυρευκω φαντασματα..συμπερασμα..πρεπει να δω τι να καμω να καμω γιο να περνω βουρκατορα αλλιως εν μας βλεπω καλα
το λοιπον φιλε μου Σωτηρη..εγω ενα σου προτεινω browning 525 sporting και miroku mk10 grade 1..εχω και τα 2 και ειδικα με το miroku στο θεμα σκοτομα ειμαι υπερ ευχαριστημενος..ακαριεος θανατος πραγματικα
Σε καταλάβω απόλυτα. Πρόπερσι είχα την ίδια κουβέντα. Έπεζα τις φραγκολίνες "εσπάζαν", ενόμιζες ότι θα τις έβρισκες διαλυμένες. Αντ αυτου έκαμνε 10 λεπτα να τις βρει ο σκύλλος κ ήταν ολοζώντανες. Όταν τις καθάριζα η πλευρά που έτρωε την φατσιά κοστωμένη κ ετρυπούσαν την 2 σκάγια. Άλλαξα χαρτούτσιες φίλε κ το πρόβλημα λύθηκε