ΡΕ ΣΩΤΟ ΑΜΑ ΚΟΦΚΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΣΚΩΤΩΝΗ ΓΑΡΟ.ΕΜΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΕΝ ΣΚΗΤ 9 .ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΖΙΚΛΟΚΤΟΝΟ ΤΟΝ ΑΧΕΡΚΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΙΚΕΡ 24 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΟ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ 87 ΑΣΣΕΛΙΑ ΣΕΚΚΟ.ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΜΕ 9ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΗ.sotiris!129 έγραψε:καθαριζω τες φασες τωρα που το καχρι μου ακομα εν εκαμα μπανιο για να καταλαβεται... η τελευτεα που ε3αναπαιξα για να πεσει που τον πεφκο με χαρτουτσια της ζικλας ΔΕΝ της εμπικαν τα σκαγια εγεμοσεν μολοπες,,, καθαρισμα εν εχριαζετουν αφου φτερο δεν της εμεινε!
ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
- Full Member
RE PAIDIA STAMATISTE TIS THEORIES PEKSE PARAPANO GRAMMARIA, DOKIMASE I SKAI PIO XONTRO KAI ENA SKAI PIO LEPTO.Nikos έγραψε:Φίλε Σωτήρη κι εγω νομίζω παίξε 7 νουμερο σκαι ....31 το πολύ 32 γραμμάρια!
I IOUSIA INE MIA. I FASSA KTIPITHIKE APO TA PERIFERIAKA SKAGIA. EAN I TOUFEKIA ITAN PANO THS THA EPEFTE SAN TIN PATSIAOURA
- Breda Pegaso
Ρε Σωτηρη μου φετος επροσεξες τουτο το προβλημα??? Ποσα χρονια εχεις το οπλο? Παντα ειχες ζωντανα? Αφου πεζεις θηραμα εν ουλλα ζωντανα??
Εγω συμφωνω με τη λογικη οτι εν τα περιφερειακα σκαγια που τρωσειν οι φασσες και δεν πεφτουν. Φαινεται μου παραλογο στα 15 μετρα να φαει ολη τη σιεπεθκια τζιαι να μεν πεσει...Τζιαι εν θα φαει ουτε 5 ουτε 7-8 σκαγια θα φαει μια μαζα μολυβδου!
Εν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο. Τι επαθαν τιποτε οι καννες? τζιαι συρνουν ασιερο??
Ατε να δουμε τζιαι πρεπει να βρεθει λυση!
Εγω συμφωνω με τη λογικη οτι εν τα περιφερειακα σκαγια που τρωσειν οι φασσες και δεν πεφτουν. Φαινεται μου παραλογο στα 15 μετρα να φαει ολη τη σιεπεθκια τζιαι να μεν πεσει...Τζιαι εν θα φαει ουτε 5 ουτε 7-8 σκαγια θα φαει μια μαζα μολυβδου!
Εν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο. Τι επαθαν τιποτε οι καννες? τζιαι συρνουν ασιερο??

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
οι φασες εν καθαρισμενες,
διαγνοση...
τελευτεα που εν και η πιο τραγικη κατασταση 6-7 σκαγια no5 στην πλατη απο τον κολο ως την μεση ουτε και 1 δεν διαπερασε το πουλι σε αποσταση 20-25 μετρον που εγιναν και οι 2 ντουφεκιες πισοκολη και απο πανω κατω...περπατουσα να παω στο αυτοκινητο και επεταχτικε που ενα πεφκο και εκαμε κατω...
μετα επαιξα την που κατω πανω με 9νο χαρτουτσια victory tordo απο αποσταση 15 μετρον αποτελεσμα της βολης...την μερια που εβλεπα στηθος εκαμα την ολομαυρι παρολα αυτα δεν μπικε ουτε 1 σκαι στο στηθος παρα μονο 2-3 στην φτερουγα και 2-3 στο πουπουφη που ηταν γεματο ελιες 21 κατακριβια! το στηθος ειναι σαμπος και επιασα το σιεπαρνη και εδοκα του την πουπανω και εμελανιασε, ολομαυρο αλλα δεν εμπικε ουτε 1 σκαι πανω!!!
πιστεφκεται ο3α θελετε φωτογραφια?
διαγνοση...
τελευτεα που εν και η πιο τραγικη κατασταση 6-7 σκαγια no5 στην πλατη απο τον κολο ως την μεση ουτε και 1 δεν διαπερασε το πουλι σε αποσταση 20-25 μετρον που εγιναν και οι 2 ντουφεκιες πισοκολη και απο πανω κατω...περπατουσα να παω στο αυτοκινητο και επεταχτικε που ενα πεφκο και εκαμε κατω...
μετα επαιξα την που κατω πανω με 9νο χαρτουτσια victory tordo απο αποσταση 15 μετρον αποτελεσμα της βολης...την μερια που εβλεπα στηθος εκαμα την ολομαυρι παρολα αυτα δεν μπικε ουτε 1 σκαι στο στηθος παρα μονο 2-3 στην φτερουγα και 2-3 στο πουπουφη που ηταν γεματο ελιες 21 κατακριβια! το στηθος ειναι σαμπος και επιασα το σιεπαρνη και εδοκα του την πουπανω και εμελανιασε, ολομαυρο αλλα δεν εμπικε ουτε 1 σκαι πανω!!!

- Breda Pegaso
E τι γινετε ρε κουμπαρε εν να πελλανω τζιαι γω στο τελος! Η κατασταση των καννων εσωτερικα πως ειναι. Αλλοιωνουν τα σκαγια τζιαι χανουν την διατρητικοτητα τους...Μα εν δυνατον???
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΣΩΡΗΡΗ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΕΝΑΝ BERETTA 687sotiris!129 έγραψε:οι φασες εν καθαρισμενες,
διαγνοση...
μετα επαιξα την που κατω πανω με 9νο χαρτουτσια victory tordo απο αποσταση 15 μετρον αποτελεσμα της βολης...την μερια που εβλεπα στηθος εκαμα την ολομαυρι παρολα αυτα δεν μπικε ουτε 1 σκαι στο στηθος παρα μονο 2-3 στην φτερουγα και 2-3 στο πουπουφη που ηταν γεματο ελιες 21 κατακριβια! το στηθος ειναι σαμπος και επιασα το σιεπαρνη και εδοκα του την πουπανω και εμελανιασε, ολομαυρο αλλα δεν εμπικε ουτε 1 σκαι πανω!!!![]()

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
Γεια σου Σωτήρη, να σου πω ρε φίλε τις συγκεκριμένες χαρτούτσιες που χρησιμοποιείς στις φάσσες τις είχες εκτεθειμένες σε ακραίες θερμοκρασίες; Μες το αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ενδημικού, στο σπίτι σε σημείο με πολλή υγρασία, έξω στο υπόγειο εφάν νερά κατά την διάρκεια του κυνηγιού φέτος;
Τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς τα μοιράζεσαι με τον Rai; Τα αγοράσατε από το ίδιο μαγαζί, είναι τις ίδιας παρτίδας;
Τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς τα μοιράζεσαι με τον Rai; Τα αγοράσατε από το ίδιο μαγαζί, είναι τις ίδιας παρτίδας;
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
φιλε μου εχω το οπλο 4 χρονια πρωτη χρονια ασχολιικα σοβαρα με τες φασσες και εχω τοσες εφκεριες για ντουφεκιες για να βγαλω διαγνοση!Breda Pegaso έγραψε:Ρε Σωτηρη μου φετος επροσεξες τουτο το προβλημα??? Ποσα χρονια εχεις το οπλο? Παντα ειχες ζωντανα? Αφου πεζεις θηραμα εν ουλλα ζωντανα??
τα περτιζια οπως ειπα και σε αλλα ποστ πιανει τα ο σκυλος και φερνει τα αρα εν μπορω να ξερω σε τη κατασταση τα πιανει,
ζικλες πολλες ειναι κουτσοφτερες αλλα ατε ενα πουλουι αμαν φαει 2-3 σκαγια εν να παιθανει αρα ουτε ζιαμε μπορεις να φκαλεις σιγουρα διαγνοση, γιατι ετσι και αλιος περπατιτες που τες κυνηγο παντα οι βολες γινοντε γριγορα και δεν μπορεις να τες θυμασε αρα παλε εν εμπορουσα να φκαλω διαγνοση
τριονια το καλοκαιρι αμανα μου μανα μου ερκουμουν καθε μερα σπιτι με τα νευρα!!!
στες φασες παλε το ιδιο το καλοκαιρι!!! αλλα ατε λαλεις εν οι θερμοκρασιες ιγρασιες καλοκαιρι παλε εν μπορεις να φκαλεις συνπερασμα!
στο λαο??? αμανα μου μανα μου να μεν σας θυμισω τον λαο που επαιξα που την εφαε ουλι και επιεν 80 μετρα και ε3ανακατσε και ε3αναφκαλαν τον οι σκυλοι και εκρεμουνταν οι πετσιες του ποζι ποδα ζε επιαν τον!
-
ΜΟΝΟΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΠΙΑΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΗΣ ΝΑ ΔΗΣ ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
ΠΙΑΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΗΣ ΝΑ ΔΗΣ ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.