Αμπελοπουλλι
-
- Full Member
Αμπελοπουλλι
Ετσι προβαλλεται ο Κυπριος κυνηγος στο εξωτερικο απο τους οικολογους
http://www.youtube.com/watch?v=Y_zdDBAp ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Y_zdDBAp ... re=related
-
Re: Αμπελοπουλλι
ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ;ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΠΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΙΖΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΗΣ, ΤΖΙΝΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΖΕ ΤΑ ΒΕΡΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΓΕΜΩΣΑΝ ΤΑ 100 ΦΟΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
-
- Full Member
Φιλε μου δυστηχως, εστω και αν δεν βλεπεις κυνηγο στο βιντεο, το πανερι πιανει ολους μας νομιμους και μη και χαλα το ονομα του Κυπριου κυνηγου εντος και εκτος.miky55 έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ;ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΠΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΙΖΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΗΣ, ΤΖΙΝΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΖΕ ΤΑ ΒΕΡΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΓΕΜΩΣΑΝ ΤΑ 100 ΦΟΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
-
- Full Member
πραγματικά είναι έγκληματίες....
-
- Full Member
Το πουλλι που ειναι πιασμενο στο 4κ18 ξερει κανενας πως ονομαζεται?
-
- Full Member
-
- Full Member
AU-79 έγραψε:Το πουλλι που ειναι πιασμενο στο 4κ18 ξερει κανενας πως ονομαζεται?
wryneck jynx torquilla, στα κυπριακά θερκοπούλλιν.
ανοίκει στην οικογένια των δρυοκολάπτων και είναι το μόνο είδος της οικογένεις που επισκεύτεται την Κύπρο.
έχει μεγάλη γλώσσα όπως ο μυρμηγκοφάγος και η διατροφή του περιλαμβάνει αρκετά μυρμήγκια τα οποία ψάχνει κυρίως στα δέντρα
Φταίνει αυτοί που τα βάζουν,αυτοί που τα αγοράζουν,τα σερβίρουν,τα τρώνε, αυτοί που τους έχουν συγγενείς, κτλ
-
- Full Member
παίδες συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω, η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί εκφυλισμό του κυνηγιού, και όταν εκφυλίζεις κάτι παύει να έχει σχέση με την αρχική ιδέα, με το κυνήγι δηλαδή. Εξάλλου αν το κυνήγι ορίζεται ως εξόρμηση στη φύση με σκοπό τον εντοπισμό και κάρπωση θηράματος σε νόμιμα και ηθικά πλαίσια, τότε δεν βλέπω πως τούτο σχετίζεται με κυνήγι. Γι αυτό και οι κυνηγοί είναι σαφώς ΕΝΑΝΤΙΩΝ των συγκεκριμένων μεθόδων. (και όχι επειδή θα καρπώνονται πιο λίγα θηράματα αλλά στη λογική του -όπως είπε κάποιος άλλος ωραία- προστάτη της φύσης)Bracco Italiano έγραψε:Φιλε μου δυστηχως, εστω και αν δεν βλεπεις κυνηγο στο βιντεο, το πανερι πιανει ολους μας νομιμους και μη και χαλα το ονομα του Κυπριου κυνηγου εντος και εκτος.miky55 έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ;ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΠΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΙΖΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΗΣ, ΤΖΙΝΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΖΕ ΤΑ ΒΕΡΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΓΕΜΩΣΑΝ ΤΑ 100 ΦΟΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
-
- Full Member
κοπελια να μου απαντησετε ειλικρινα ποιος απο εσας δεν εξαναφαε αμπελοπουλι? εν νομιζω να υπαρχει κανενας δεν υποστηριζω το κυνηγι του προς θεου απλα παλια που επιτρεπετουν ναι επιανα και εγω αλλα με φλοπερ οχι βερκια δυχτια κτλ φυσικα απο τον καιρο που απαγορευτικε ποτε μου δεν εξαναεφα ουτε εδοκιμασα να πιασω