καθε ποσο κυκλοφορει το περιοδικο HUNT&SHOOT?
-
- Full Member
καθε ποσο κυκλοφορει το περιοδικο HUNT&SHOOT?
καθε ποσο κυκλοφορει το περιοδικο HUNT&SHOOT και απο που μπορουμε να το παρουμε?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: καθε ποσο κυκλοφορει το περιοδικο HUNT&SHOOT?
Φίλε Αντρέα το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε κυνηγετική σεζόν και υπάρχει σχεδόν σε όλα τα περίπτερα. Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω ερωτήσεις που έχεις γύρω απο διάφορα θέματα γενικά μήν ανοίγεις καινούργιο τόπικ αλλά διάλεξε ένα που υπάρχει σχετικό και βάλε εκέι την ερώτηση σου.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
ενταξη φιλε επιδι ειμαι καινουργιος μεχρι να προσαρμοστω
- Rai
- Full Member
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ρε φίλε νε θωρείς ότι με την κρίση που επικρατεί τσαι τούτα που φκαίνουν ενα παραιτήσουν τσαι πιστεύκεις ενα φκεί μηνιαίο? Τσίνος που θα το επιχειρήσει είναι το ίδιο πράγμα με το να επιχειρεί πτώση απο το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Rai
- Full Member
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ.admin έγραψε:ρε φίλε νε θωρείς ότι με την κρίση που επικρατεί τσαι τούτα που φκαίνουν ενα παραιτήσουν τσαι πιστεύκεις ενα φκεί μηνιαίο? Τσίνος που θα το επιχειρήσει είναι το ίδιο πράγμα με το να επιχειρεί πτώση απο το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΥΝΔΗΝΟΛΟΓΟΥΣ.....

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ.Rai έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ.admin έγραψε:ρε φίλε νε θωρείς ότι με την κρίση που επικρατεί τσαι τούτα που φκαίνουν ενα παραιτήσουν τσαι πιστεύκεις ενα φκεί μηνιαίο? Τσίνος που θα το επιχειρήσει είναι το ίδιο πράγμα με το να επιχειρεί πτώση απο το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΥΝΔΗΝΟΛΟΓΟΥΣ.....![]()
![]()
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
ΡΕ RAI. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΘΕ ΤΗΝ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Rai
- Full Member
Ε ΦΙΛΟΥΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΗΡΑΣ?LOUIS SETTER έγραψε:ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ.Rai έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ.admin έγραψε:ρε φίλε νε θωρείς ότι με την κρίση που επικρατεί τσαι τούτα που φκαίνουν ενα παραιτήσουν τσαι πιστεύκεις ενα φκεί μηνιαίο? Τσίνος που θα το επιχειρήσει είναι το ίδιο πράγμα με το να επιχειρεί πτώση απο το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΥΝΔΗΝΟΛΟΓΟΥΣ.....![]()
![]()
ΡΕ RAI. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΘΕ ΤΗΝ
Η ΨΩΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ?ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ?

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΜΑΤΣΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ακομα να χονεπσω οτι μου εκαμες nescafe μεσα σε ζινο το φλιζιανι λαλο σου το!!!LOUIS SETTER έγραψε:ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΜΑΤΣΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.