Ψακωμένοι λαγοί

AU-79
Full Member

Re: Ψακωμένοι λαγοί

Δημοσίευση από AU-79 »

Laurona έγραψε:Φιλουιν μου για ετσι κελαηδημα, αφινω τζιε τα λαικα του πρωινου του Σαββατου.

Βαλλω τα τσιαρα ωαλλεις τον καφε ντα :lol:

Χρυσανθε μου εσυ ελα κατω βαλλω και τα τσιαρα βαλλω και το καφε μονο πε μου ποτε για να αναψω και το φουρνι ;)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πιασε 10 τσιμεντοπετρες και ενα βαρελλι φλιγκο

Σπασε τιν αναμεσια, καμε τες ποξο φλιγκο, σπασε μιαν ακρα και στερεστην μαππα.

Ειναι μιας ωρας δουλεια και καμνεις καμια 10αρκα ωσπου να πεις μαρουλλιν.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

[quote="canis"]
θα ήταν καλό οι συλλόγοι της κάθε περιοχής να εξοπλίζονταν με κανονάκια και helikites τα οποία να παραχωρούν στους γεωργούς κατά την περίοδο των ψεκασμών, έτσι ώστε να μειωθούν οι απώλειες από το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Φιλε εμεις τα χρησιμοποιουσαμε κυριως για τα επιβλαβη επηδει καμνουν πολλη ζημια στα καρυδια και σε λασανια απο φυτα. Αλλα μια που το σπιτι της που ειναι σε αποσταση 2 χιλιομ. απο εμας ενοχληθηκε με αποτελεσμα να καταγγειλει τους χρηστες και ο νομος να ειναι με το μερος της αν και η περιοχη ειναι αναδασμος και ασχολουνται μονο επαγγελματιες.Νομιζω απαγορευτηκαν...η καμνω λαθος :?:

Φιλε Ανθημε ακουγεται καλο αυτο με τι χολετρα και ευκολο παρα να κατσω να καμω καλουπι για κουγκρενι. Αν μπορεις σε παρακαλω εξηγα το αν ξερεις πως φτιαχνεται η αν εχεις καμια φοτο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

AU-79 έγραψε:
Laurona έγραψε:Φιλουιν μου για ετσι κελαηδημα, αφινω τζιε τα λαικα του πρωινου του Σαββατου.

Βαλλω τα τσιαρα ωαλλεις τον καφε ντα :lol:

Χρυσανθε μου εσυ ελα κατω βαλλω και τα τσιαρα βαλλω και το καφε μονο πε μου ποτε για να αναψω και το φουρνι ;)

Λαλουμεν μονο ρε φιλε, αφου το Σαββατο εν παραπανω οι δουλειες που τες καθημερινες και η Κυριακη ποσα να φτασεις, για σκυλια, για την οικογενεια για το τζινι. :x

Μολις βαλω υποψηφιοτητα για υπεραντλαντικος προθυπουργος μεσογειου θα καμω εργασιμη την Κυριακη και αργιες τες καθημερινες και τα Σαββατα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

AU-79 έγραψε:
canis έγραψε: θα ήταν καλό οι συλλόγοι της κάθε περιοχής να εξοπλίζονταν με κανονάκια και helikites τα οποία να παραχωρούν στους γεωργούς κατά την περίοδο των ψεκασμών, έτσι ώστε να μειωθούν οι απώλειες από το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Φιλε εμεις τα χρησιμοποιουσαμε κυριως για τα επιβλαβη επηδει καμνουν πολλη ζημια στα καρυδια και σε λασανια απο φυτα. Αλλα μια που το σπιτι της που ειναι σε αποσταση 2 χιλιομ. απο εμας ενοχληθηκε με αποτελεσμα να καταγγειλει τους χρηστες και ο νομος να ειναι με το μερος της αν και η περιοχη ειναι αναδασμος και ασχολουνται μονο επαγγελματιες.Νομιζω απαγορευτηκαν...η καμνω λαθος :?:

Φιλε Ανθημε ακουγεται καλο αυτο με τι χολετρα και ευκολο παρα να κατσω να καμω καλουπι για κουγκρενι. Αν μπορεις σε παρακαλω εξηγα το αν ξερεις πως φτιαχνεται η αν εχεις καμια φοτο.

Βασικά εν να χρειαστείς όσα κομματια χολετρα (αλουμινιο ή πλαστικη) οσα σκοπευεις να κάνεις.
Ταππους των χωλέτρων- τουτοι που μπαινουν στο τέλος
τακκουθκια σκληρη πολυστερινη
εποξικη γομα (duro stik) τουτην που αναμυγνειης δυο μερη ασπρο - γκριζο
Floaters (μαππες...)
Λαστιχο
Ρουπινετο
Ενα βαρελουδι

καμνεις λιον γομα
βαζεις στο κομματι της χωλετρας τα πωματα με λιον γομα
Στο ενα ακρο φκαλλεις μια τρυπα για να μπει η μαππα
Στην πλευρα της τρυπας κολλας κι ενα κομματι πολυστερίνη με την γομα την εποξικη να πατα η μαππα να μεν παιζει
Βιδωνεις τη μαππα τζαι το λάστιχο και μετα πας το βαρελι
Γεμωνεις νερο και βαλεις την καπου με κατατροχο
Περιμενεις τα πουλλουθκια να ερτουν
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

τα εξαρτηματα των χολετρων καθως και μια εξαμετρη χωλετρα πλαστικη για να καμεις οσες θελεις αναλογως μηκους θα τα εβρεις χοντρικα που τον Μαγκα στην Λεμεσο, στην Βιομηχανικη του Αη, Αθαναση, μετα το Τζαμπο.

Επια τζιε εγω που εκαμνα τες χολετρες εσσω μου.

Hunting is passion......
Passion is point......
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

ρε κοπελια εν γινετε με τα παγουρια που ειχαν μεσα λαδι η γλικοζη? κατι ετσι λλιον μεγαλα που φορουν 5 γαλονια νμζ
κοφκεις τα του μακρου φκαλλεις και τριπαν στο πλευρο για μαππαν και αν θελεις να πιαει λλιον βαρος γιρνεις του λλιον κουγκρι στον πατο
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ρε κοπέλια έχει στα υλικά οικοδομης στην Στράκκα(Δευτερά) , εν ιδιες με της θύρας. Νομίζω ειναι και λογική τιμή αλλά εν θυμούμε πόσα, έπιασα 2 πριν 2 χρόνια.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

ρε κοπελια με το ψακομα τι γινετε τα χορτα εν πολλα φετος το θεαμα που ειδα εχτες εκαμε με ττελι επρεπε να φκαλω φοτογραφιες εν το σκεφτικα που τα νευρα μου εγιρευκα να ευρω τον περβολαρη για να εξιγισουμε τι εκαμε πρεπει να γινει επιγοντος ενημερωση απο την υπηρεσια θυρας
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Browning ultra έγραψε:ρε κοπελια με το ψακομα τι γινετε τα χορτα εν πολλα φετος το θεαμα που ειδα εχτες εκαμε με ττελι επρεπε να φκαλω φοτογραφιες εν το σκεφτικα που τα νευρα μου εγιρευκα να ευρω τον περβολαρη για να εξιγισουμε τι εκαμε πρεπει να γινει επιγοντος ενημερωση απο την υπηρεσια θυρας
το roundup που ειναι ο δολοφονος?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”