Κυνηγοκαφες στη Λευκωσία

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: Κυνηγοκαφες στη Λευκωσία

Δημοσίευση από lagomania »

εν να ηθελα και εγω να ερτω αλλα κοφκο πολλα μακρια γμτ :( ο Χαρης ο κκολος ρε φιλε εν ο ΛΟΥΙΣ ΣΕΤΤΤΕΡ νομιζω εν ηθοποιος στο ΑΝΤ1 ο ανθρωπος
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

lagomania έγραψε: ο Χαρης ο κκολος ρε φιλε εν ο ΛΟΥΙΣ ΣΕΤΤΤΕΡ νομιζω εν ηθοποιος στο ΑΝΤ1 ο ανθρωπος

Αν ειναι ετσι τοτε οι γεμωσιες του θα στελνουν τις τσικλες "Στον καλος Θεουλης" :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Και γώ μέσα κοπέλια, τα σκυλιά εννα τα πάρω στο πατρικό μου τσιαμέ κοντά και θα έρτω! Σίουρα ως το φαί θα είμαι παρών :D
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αν ερκουντε ζε οι αλλοι εν να ερτω να σας συρω 2 πουλες να δειτε πως το οπλο μονο για τους δυσκους ειναι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:αν ερκουντε ζε οι αλλοι εν να ερτω να σας συρω 2 πουλες να δειτε πως το οπλο μονο για τους δυσκους ειναι :lol: :lol: :lol:
εν να με καμεις να παω να σου γορασω ορτυκια Bob white να σου τα ξαπολώ να δεις ινταλως ππεφτουν σεκκα με τον μπερεττα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

ρε τωρα που ειπες για ορτικια bob white ερωταν με ο english setter ποθεν τα πιανεται γιατι θελει ζε ζινος!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:ρε τωρα που ειπες για ορτικια bob white ερωταν με ο english setter ποθεν τα πιανεται γιατι θελει ζε ζινος!

Περα ορεινης στην Φαρμα του πετριδη, πριν να πάτε Παλιομέτοχο να βρεθουμε να σας δειξουμε τον τόπο, αφηστε τζαι κανενα Σαββατο τις φραγκολινες να πνάσουν :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

αφικαμε τες ρε φιλε 2 εφτομαες που εκαμαμε να παμε, ζε σκεφτου οτι εμενα εν διπλα που το σπιτι μου ζε μπενω σε πιρασμο συνεχια αλλα εν παω!! :lol:
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

lagomania έγραψε:εν να ηθελα και εγω να ερτω αλλα κοφκο πολλα μακρια γμτ :( ο Χαρης ο κκολος ρε φιλε εν ο ΛΟΥΙΣ ΣΕΤΤΤΕΡ νομιζω εν ηθοποιος στο ΑΝΤ1 ο ανθρωπος
Ε ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΚΩ ΣΤΗΝ CHAPPO ΒΑΛΛΩ ΛΙΝΙΕΣ ΤΖΙΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ , ΕΝ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΤΕ :roll: :roll: :roll: :roll:
ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

LOUIS SETTER έγραψε:
lagomania έγραψε:εν να ηθελα και εγω να ερτω αλλα κοφκο πολλα μακρια γμτ :( ο Χαρης ο κκολος ρε φιλε εν ο ΛΟΥΙΣ ΣΕΤΤΤΕΡ νομιζω εν ηθοποιος στο ΑΝΤ1 ο ανθρωπος
Ε ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΚΩ ΣΤΗΝ CHAPPO ΒΑΛΛΩ ΛΙΝΙΕΣ ΤΖΙΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ , ΕΝ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΤΕ :roll: :roll: :roll: :roll:
ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ
Δουλέφκεις με τον Έρνη ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”