εχω μια ππαλα να την κονισω?sotiris!129 έγραψε:εν να αναγκαστω να παρω ενα ασχετο που σας μαζι μου χωρις οπλο (ασχετο, ενοο που να μεν ξερω οι ασχετο στο κυνηγι)να φερει μια παλα του κασαπη ομως γιατι εγω εν 8α κοντεψω φασας χαμε... να πιενει να τες πιανει να τες σκοτονει ζε να ερκεται πισω ζε στο τελος της μερας χαλαλι του να τες πιαει να τες καθαρισει ζε να δει ζε ποσα σκαγια εχει η καθε 1 πανω της!
ε φιλε ενεν θεμα οτι εν σε ακουσα ...ειπαν μου 30 ατομα δαμε που 30 χαρτουτσιες σιγα σιγα εν ζε ηταν να παω να αγορασω 100 πακετα ζε να παιζω 1-1 οσπου να δω πια καμει!
εχτες λιο πρην ερτει ο Rai ειρταν κατι αλλοι φιλοι μου που κυνηγουσαν στην περιοχη και ειδαν το αυτοκινητο μου... εκατσαν τα κοπελια ζιαμε μαζι μου ειπαμεν τα μετα που ηταν να φιουν και αφου φασα ειχε ωρα να φανει ειπα να κατεβω κατω στο αυτοκινητο να πιασω τες ευροπα...στην διαδρομι ειχε ενα ποταμουι με πολλι ξιμαρισια και πολλες ζικλες μεσα... λαλο τους πιαστε οι 3 πουποζι να μινουμε οι 2 πουποδα... Tordo 32gr 9 no mpam mpam mpam επαιξα 3 χαρτουτσιες 3 ζικλες ο παρεας μου εστεκετουν διπλα μου εν επρολαβε να αξαμοση...3 σεκες μεσα στο ποταμο 1 ειβραμε... αλλα ζε οι 3 που τες ειδα ηταν σεκκες εν εκλοτσισαν ... ειχα 6 διαφορετικα πακετα χαρτουτσιες
2 για φασες 4 για ζικλες εδοκιμασα τα 4 της ζικλας , europa εν μου εδο8ικε η εφκερια να παιξω πανω σε σιουρη φασα για να καταλαβω... αλλα η tordo ηταν η μονι που μ εδοσε σεκκο πουλι εστο ζε ζικλα δαμε και πολες εξορμισης!!!
ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
- GiorgosT
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Laurona
Breda Pegaso έγραψε:Ψαξε χαρτουτσιες καλο!sotiris!129 έγραψε:εν να αναγκαστω να παρω ενα ασχετο που σας μαζι μου χωρις οπλο (ασχετο, ενοο που να μεν ξερω οι ασχετο στο κυνηγι)να φερει μια παλα του κασαπη ομως γιατι εγω εν 8α κοντεψω φασας χαμε... να πιενει να τες πιανει να τες σκοτονει ζε να ερκεται πισω ζε στο τελος της μερας χαλαλι του να τες πιαει να τες καθαρισει ζε να δει ζε ποσα σκαγια εχει η καθε 1 πανω της!
ε φιλε ενεν θεμα οτι εν σε ακουσα ...ειπαν μου 30 ατομα δαμε που 30 χαρτουτσιες σιγα σιγα εν ζε ηταν να παω να αγορασω 100 πακετα ζε να παιζω 1-1 οσπου να δω πια καμει!
εχτες λιο πρην ερτει ο Rai ειρταν κατι αλλοι φιλοι μου που κυνηγουσαν στην περιοχη και ειδαν το αυτοκινητο μου... εκατσαν τα κοπελια ζιαμε μαζι μου ειπαμεν τα μετα που ηταν να φιουν και αφου φασα ειχε ωρα να φανει ειπα να κατεβω κατω στο αυτοκινητο να πιασω τες ευροπα...στην διαδρομι ειχε ενα ποταμουι με πολλι ξιμαρισια και πολλες ζικλες μεσα... λαλο τους πιαστε οι 3 πουποζι να μινουμε οι 2 πουποδα... Tordo 32gr 9 no mpam mpam mpam επαιξα 3 χαρτουτσιες 3 ζικλες ο παρεας μου εστεκετουν διπλα μου εν επρολαβε να αξαμοση...3 σεκες μεσα στο ποταμο 1 ειβραμε... αλλα ζε οι 3 που τες ειδα ηταν σεκκες εν εκλοτσισαν ... ειχα 6 διαφορετικα πακετα χαρτουτσιες
2 για φασες 4 για ζικλες εδοκιμασα τα 4 της ζικλας , europa εν μου εδο8ικε η εφκερια να παιξω πανω σε σιουρη φασα για να καταλαβω... αλλα η tordo ηταν η μονι που μ εδοσε σεκκο πουλι εστο ζε ζικλα δαμε και πολες εξορμισης!!!
ΞΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΚΙΜΟΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ
Ρε ο σιεπεττος σου εν θυληκος? Αμπα τζιε θκιαλεει μονο τα αρσενικα πουλια για να πεφτουν τζιε τα αλλα εν τα σκοτωνει?
Παρετα ολα τες μαλακιες, μια χαρα ενι, ακου με, μεν βαλεις στο νου σου ετσι τζιοφτα, το οπλο σκοτωνει μια χαρα, τζινος που το κρατει ξερει τζιε πεζει, ΑΡΑ αλλαξε χαρτουτσιες και σιωπα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
αν ηταν θυληκος ο σιπετος μου ηταν να ηταν αδιαθετος 4/5 τον εξορμισεον μου ...γιατι εν ιδιοτροπος οπως την γενεκα που αδιαθετα και στο τελος καθε εξορμισης ειμαι γεματος αιματα 

- Anthimos
- Moderator
Τζαι μεν τσιεγκινεφκεσαι τζαι να πινεις μες τα κλαπ ως το χαραμα τζαι να πηαινεις πιντομενος τζαι να σου φταιν οι σιηπεττοι τζαι οι χαρτουτσιες !!!Laurona έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Ψαξε χαρτουτσιες καλο!sotiris!129 έγραψε:εν να αναγκαστω να παρω ενα ασχετο που σας μαζι μου χωρις οπλο (ασχετο, ενοο που να μεν ξερω οι ασχετο στο κυνηγι)να φερει μια παλα του κασαπη ομως γιατι εγω εν 8α κοντεψω φασας χαμε... να πιενει να τες πιανει να τες σκοτονει ζε να ερκεται πισω ζε στο τελος της μερας χαλαλι του να τες πιαει να τες καθαρισει ζε να δει ζε ποσα σκαγια εχει η καθε 1 πανω της!
ΞΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΚΙΜΟΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ
Ρε ο σιεπεττος σου εν θυληκος? Αμπα τζιε θκιαλεει μονο τα αρσενικα πουλια για να πεφτουν τζιε τα αλλα εν τα σκοτωνει?
Παρετα ολα τες μαλακιες, μια χαρα ενι, ακου με, μεν βαλεις στο νου σου ετσι τζιοφτα, το οπλο σκοτωνει μια χαρα, τζινος που το κρατει ξερει τζιε πεζει, ΑΡΑ αλλαξε χαρτουτσιες και σιωπα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anthimos την 13 Φεβ 2012, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
ρε φιλε τι αλλα οπλα εχεις?Rai έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ.
ΤΑ BERETTA ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΗΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΟΝ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 35 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΩΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΟΤΙ ΦΥΣΗΓΓΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΥΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΝΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝ.....
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
RAI
- Nikos
Κοπέλια εν για τα Beretta που μιλούμε...
Δεν πιστεύω ότι κατασκευάζονται όπλα που να μην σκοτώνουν...!!! Αφου γι'αυτο κατασκευάζονται....
Εγώ πάντος δεν ειχα ποτέ τετοιο πρόβλημα με τα Beretta που είχα... 682 kai 686 ....
το μόνο προβλημα που ειχα ήταν στο σημάδι και αυτό βελτιώθηκε με την σωστή καθοδηγηση του φίλου Σάββα...Ευχαριστώ φίλε !!

Δεν πιστεύω ότι κατασκευάζονται όπλα που να μην σκοτώνουν...!!! Αφου γι'αυτο κατασκευάζονται....
Εγώ πάντος δεν ειχα ποτέ τετοιο πρόβλημα με τα Beretta που είχα... 682 kai 686 ....
το μόνο προβλημα που ειχα ήταν στο σημάδι και αυτό βελτιώθηκε με την σωστή καθοδηγηση του φίλου Σάββα...Ευχαριστώ φίλε !!

- πανικος
σωτηρη εχω 2 SKB 32 ΙΝΤΖΕΣ ΠΟΛΥΤΣΙΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΜΑΝΙΑΚΟς ΜΕ ΤΕς ΦΑΣΣΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΑ ΠΝΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΤΤΑsotiris!129 έγραψε:αν ηταν θυληκος ο σιπετος μου ηταν να ηταν αδιαθετος 4/5 τον εξορμισεον μου ...γιατι εν ιδιοτροπος οπως την γενεκα που αδιαθετα και στο τελος καθε εξορμισης ειμαι γεματος αιματα

ΑΜΑΝ ΘΕΛΕΙς ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ 26-28 -30 -32 ΣΙΕΠΕΤΤΟΥΣ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ 0 32 ΔΕΝ ΚΤΥΠΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΛΟΓΩ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΣΑ ΘΕΛΕΙ ΠΥΚΝΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πανικος την 13 Φεβ 2012, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ε πανικο εκαθαρισα τα πουλια τωρα...θα ανεβασω φωτογραφια για να δειτε κατανομι σκαγιον...
εσυ θα δεις και ενα αλλο μεγαλο προβλημα οι ζικλες μου εν ξεροπαστες παλε!
εσυ θα δεις και ενα αλλο μεγαλο προβλημα οι ζικλες μου εν ξεροπαστες παλε!

3 πουλια και τα 3 ζωντανα τα 2 απο τα 3 ειχαν και σκαι στο κρανιο παρολα αυτα αναγκαστικα να τα πνιξω και η 3τι 1 στο λαιμο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.