ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από admin »

justDOit έγραψε:
admin έγραψε:Σήμερα όπως σας είπα πήγαμε με τον τσικλοκτόνο κυνήγι ολοήμερο. Αποτέλαισμα Ποφύσημα 10 σηκωτές 43 τσίταστο 13 χάσαμε 20 σύνολο 2 όπλα 46 . Μερικές φώτο πρίν το τσίταστρο
Συγχαρητήρια παιδιά, είμαι σίουρος απολάυσατε τη μέρα σας :) Έκαμε μου εντύπωση που χάσατε 20 πουλιά, ένεν λίο πολλά? είμαι σίουρος ότι επροσπαθήσατε να τα βρετε, αλλά πάλε ακούεται μου μεγάλος αριθμός και εν κρίμα:/
Πράγματι εν κρίμα αλλά όταν δέν βολεύει ο τόπος όσο και εάν προσπαθήσεις εν γίνετε τίποτε. Επιπλέον είχε και καμιά 10άρια που ήταν πολύ μακρινές βολές και εκεί που επέφταν ούτε με σκύλους δέν μπορούσες να τις βρείς. Το πιο σπαστικό όμως ήταν το τσίταστρο όπου επέφταν 20 μέτρα δίπλα μας μέσα σε κάτι ξισταρκές και εφκάλαμε τα μάθκια μας και δεν τις εθωρούσαμε.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλά τα αποτελέσματα σας φίλοι μου....

Εμείς επίαμε για τις πολλές.... Επίαμε όμως πελλοί και στραφήκαμε αρκόπελλοι!!!!!
6 όπλα δεν εσύραμε χαρτούτσια, αφού αλλάξαμε τόπο και πήγαμε για λίγες, κτυπήσαμε 10 τζικλες 1 μαυρο και 5-6 τρασσιήλες, μασσιαλα τους ήταν όπως τες τζίκλες!!! :o
Αν πηγαιναμε απο το πρωι γιαα τις λιγες πολύ πιθανό να κρατουσαμε που 10 ο καθένας και όχι όλοι μαζι!!

Καλη σας μέρα!!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Φιλε καλημερα'
Και εμεις εχτες επιαμεν για τες πολλες σε σχεση που ειχε την προηγουμενη εβδομαδα στον ιδιο τοπο με αποτελεσμα να ριξω μονο σε 1 και εκεινη να μεν την εβρω που επεσε και ο αδελφος μου απο το σημειο που στεκοταν να περασουν 5 και να παρει τες 3 και μια φασσα τιποτα αλλο ουτε που μακρια ειδα αλλες ουτε που κοντα και οι κυνηγοι της περιοχης ως τες 8 εφυγαν ολοι μετα κατα τις 10 στες ελιες στο χωριο περκυ καταφερουμε και τις μαζεψουμε πριν κλεισουν οι μυλοι :)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

'petros' έγραψε:Φιλε καλημερα'
Και εμεις εχτες επιαμεν για τες πολλες σε σχεση που ειχε την προηγουμενη εβδομαδα στον ιδιο τοπο με αποτελεσμα να ριξω μονο σε 1 και εκεινη να μεν την εβρω που επεσε και ο αδελφος μου απο το σημειο που στεκοταν να περασουν 5 και να παρει τες 3 και μια φασσα τιποτα αλλο ουτε που μακρια ειδα αλλες ουτε που κοντα και οι κυνηγοι της περιοχης ως τες 8 εφυγαν ολοι μετα κατα τις 10 στες ελιες στο χωριο περκυ καταφερουμε και τις μαζεψουμε πριν κλεισουν οι μυλοι :)
Φίλε μα ακόμα μαζευκετε ελιές...??
μμμμ εφκαλες το λάδι να φαμε καμιά κατσούρα???? :D
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

sotiris!129 έγραψε:ε κοπελια ελεος εν να γυρισω το κολοοπλο να παιχτω να δω αν σκοτονει δηλαδη μιλουμε εκαταντισε αιδια η κατασταση ξεκεινο το προι 30gr 8no victory μαυρι πετασεται μια φασα στα 30 μετρα που ενα πευκο η ωρα 6:05 μπαμ και κατω παω ζιαμε ζωντανη ως ζε πας τη κελε ειχε σκαι
αλασω χαρτουτσιες βαλω παλε victory 35 gr 5 no (εχτες επια επιασα europa αλλα επιδη αρκισα και πας το γιλεκο ειχε χαρτουτσιες εβουρισα να παω στο ποστο! τραγικο λα8ος!!! 6:15 ερκουντε 2 φασες η μια καθεται μπροστα μου στα 28 βηματα μετρημενα μπαμ σικονεται και φεφκει αφικεν μου μονο τα φτερα της!!!! περνουν 5 λεπτα 3 φασες που το πλευρο μου γλιφτες με το χωμα 15 μετρα αποσταση πρωτη βολη τιποτεεεε μπαμ δευτερη στα 20-25 φτερα εγεμοσεν το χωραφι η φασα παει!!!! 6:30-6:40 ερκετε μια φακα μου γυρο και επομιζω πας το πευκο σιουρος πως εν να κατσι παλε στα 28 βηματα ...παλε ζιαμε εκατσε μπαααααααααααααααααμμμμμμμμμμμμ παλε φτερα φεφκει μπααααμμμ τιποτε παει ακομαααααα!!!!!!!!!!!! τελικο αποτελεσμα 3 φασες εκρεμασα και 4 ζικλες... αφικα χαμε 3-4 ζικλες και εξιφτερισα 4-5 φασες (αν πατε πουκατω που ζινο τον πεφκο που τα φτερα που εχει εν να νομισετε οτι καπιος εσφαξε ενα γουμα φασες ζε φασα δεν επιασα ζιαμε σημερα)... ελεος ελεος ελεος ελεος :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
και 3 φασες ο Rai
(την 3 φασα που επαιξα ηταν στου θκιαολου την μανα ηταν μεσουρανη ...ετον Rai που ηταν παρων να σας πει ποση αποσταση επιεν να πεσει ομως με σπασμενη γαλατη θεμας!!!)
φιλε μου Σωτηρη εν μου ακουσες. πιαστα φτερα τους τωρα που χαμε ζε καμε μαξιλαρι
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΠΑΙΘΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ BERETTA EINAI ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ.ΤΕΛΟΣ.
ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ 682 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΛΙ ΣΕΚΚΟ.
ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ.
ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΝ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗΝ...
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Rai έγραψε:ΠΑΙΘΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ BERETTA EINAI ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ.ΤΕΛΟΣ.
ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ 682 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΛΙ ΣΕΚΚΟ.
ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ.
ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΝ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗΝ...
φιλε RAI εν πολλα απολυτο τζαι γενικο τουτο που λαλεις.
Εμένα το 682 μια χαρα σκοτωνει τζαι ο συντροφος μου εν μασιερι με Beretta.

εχτες η μερα ηταν πολλα πασανακατη, τζαι ο Σωτηράκης ως τα τωρα εποσταρεν ενα φορτηγο θηραματα με το Μπερεττα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
mkaravolias
Full Member

Δημοσίευση από mkaravolias »

Rai έγραψε: ΤΑ BERETTA EINAI ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ.ΤΕΛΟΣ.
:?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τελικα τουτη εν η πιο αγαπητη κουβεντα του καφενε!

"Tα Beretta δεν σκοτωνουν" :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

δεν υπαρχει προταση το οπλο δεν σκοτοννει
η σωστη προταση ειναι
εγω με το συγκεκριμενο οπλο δεν σκοτοννω γιατι?
δοκιμασατε στον πινακα να δειτε που στελλει τα σκαγια το κοντακκι σας?
τα beretta παγκοσμια ειναι απο τα καλυτερα οπλα poly ανθεκτικα και κρατανε την τιμη τους .πρεπει να ηταν παλαβη η ετερια να εβγαζε οπλα που δεν σκοτοννουν :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KINIGOSS την 13 Φεβ 2012, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”