Beretta Guns
-
- Full Member
Re: Beretta Guns
Φιλε μου Σωτηρη αφου εισαι που εισαι φασσαρης γιατι εν παιζεις και τα καταλληλα φισιγγια π.χ SAGA PIGEON 36 gr 6-7 no? πηγενε πιασε ενα πακετο δωκιμαστα και θα με ευχαριστεις.
-
- Full Member
ε φιλε σοτιρι δοκιμασε τζιε αλλες χαρτουτσιες γτ εχτες που τιν αποστασι που τες επεκσες εφανικεν οτι ενεκοφκαν οι χαρτουτσιες σου!πιστευκω χαρτουτσιες που να μεν εχουν πολλι πιεσι γτ οι αυλοι τ οπλου εν στενοι θελις χαμιλα γραμαρια και να μεν εχουν πολλι πιεσι ι χαρτουτσιες!ι γνομι μου πεθκια μπορι να εχω και λαθος!sotiris!129 έγραψε:Υ.Π η φασα που εβαλα πιο πρην 1 που τα 3 σκαγια επερασε που την αλλη! παρολα αυτα που τα 10-15-20 το πολι μετρα εν επρεπε να περασουν και τα 3?
ποζι ποδα παλε στο Φανο θα παμε
τωρα να τες δοκιμασω ζε ζινες γιατι η κατασταση εφτασε στο αμην!

- Breda Pegaso
Μπορει να εχουν τζιαι πολλη διατρηση τζια να ρεσσουν που την αλλη τζιαι να πηεννουν τζιαι να πεφτουν πιο μετα...Και να τουτο που λεει ο Β. RIZZINI ριψε λιο τα γραμμαρια σου. Πεξε 28-30γρ Νο6-7
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- FRANCHI
- Full Member
φίλε για να είσαι σχεδόν τέλεια σίγουρος αγόρασε και λίους πέζουνους ξάπολα τους και παίξε τους και μετά καθάριστους για να συγκρίνεις φουσιέκια γραμμάρια και τσάι
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
πανω απο ολα ειναι η σωστη σκοπευση ,κατι που 1000% ο Σωτηρης πιστεβω κατεχει μια και βλεπουμε οτι ο ανθρωπος εχει πολλες επιτυχιες στα κυνηγια του
μετα ειναι το κοντακι κατι που μπορει με ειδικους τροπους να ληθουν και αυτες οι αποριες,γιατι οσο καλα και αν σημαδευει καπιος ενα λαθος κοντακι στελλει τα σκαγια σε λαθος σημειο αρα λιγα σκαγια στο θηραμα -τραβματισμος-ξηφτερισμα
και μετα το φυσιγκι αλλος μπελας για καπιες μερες και για καπιες μερες οχι
εγω με το beretta μου με 18,4 αυλο ριχνω victory φυσιγκια 28-32 και κανενα 35-36 καποτε, φυσικα παντα μηλουμε γεννικα γιατι αλλο να ξερεις περιοχη υψομετρο καιρικες συνθηκες αποστασεις θηραματος ορατοτητα και ενα σωρο αλλα γιατι ο κυνηγοτοπος δεν ειναι παντα ενα επιπεδο γηπεδο αλλα εχει ενα σορο δυσκολιες
μετα ειναι το κοντακι κατι που μπορει με ειδικους τροπους να ληθουν και αυτες οι αποριες,γιατι οσο καλα και αν σημαδευει καπιος ενα λαθος κοντακι στελλει τα σκαγια σε λαθος σημειο αρα λιγα σκαγια στο θηραμα -τραβματισμος-ξηφτερισμα
και μετα το φυσιγκι αλλος μπελας για καπιες μερες και για καπιες μερες οχι
εγω με το beretta μου με 18,4 αυλο ριχνω victory φυσιγκια 28-32 και κανενα 35-36 καποτε, φυσικα παντα μηλουμε γεννικα γιατι αλλο να ξερεις περιοχη υψομετρο καιρικες συνθηκες αποστασεις θηραματος ορατοτητα και ενα σωρο αλλα γιατι ο κυνηγοτοπος δεν ειναι παντα ενα επιπεδο γηπεδο αλλα εχει ενα σορο δυσκολιες

-
- Full Member
Δεν υπάρχει οπλο που δεν σκοτώνει! Μαθε το οπλο σου καλα κανε δοκιμές σε χαρτονια στα 15μ για να δεις που κτυπά ,παρε τα χαρτονια σε ενα καλο οπλουργο για να σου φερει το κοντακι στα μετρα σου αν χρειαζετε.sotiris!129 έγραψε:ποζι ποδα παλε στο Φανο θα παμε![]()
- GiorgosT
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:ποζι ποδα παλε στο Φανο θα παμε![]()

ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
θελω να με ενιμερωσειςsotiris!129 έγραψε:ποζι ποδα παλε στο Φανο θα παμε![]()
- chrysanthos
- Full Member
http://www.baschieri-pellagri.com/index ... 45&lang=en
Touti en i hartoutsia tis fassas akomi tzai tou pertikou se oti tzairo theleis.
Touti en i hartoutsia tis fassas akomi tzai tou pertikou se oti tzairo theleis.