BRNO
- virtualgreek
- Moderator
Re: BRNO
Καλά να μου κάνεις!LOUIS SETTER έγραψε:ΟΗ ΕΝΝΑ ΜΕΝ ΣΟΥ ΒΡΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΦΤΗΝΑ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ......:)
Πρέπει να σε ταλαιπώρησα πολύ μέχρι να μου βρεις!!!

Συγχαρητήρια στα παιδία που βρήκαν και διαφημιστικά από πολύ παλιά περιοδικά.
Όσο αφορά την Πουρτάλα, θυμάμαι όταν είμουν μικρός (ξέρετε είμουν συμμαθητής του Νώε) σε κάποια κυνηγετική εξόρμηση στο Γέρι, ένας κυνηγός κτύπησε μία. Ένας θείος μου του πρόσφερε 3 περδίκια που κρατούσε και αντάλλαξαν θηράματα. Πρέπει να ήταν πολύ νόστιμος μεζές. Εξόσω γνωρίζω ελάχιστα άτομα έχουν απομείνει κυρίως στην Μεσαορία.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Breda Pegaso
Εμενα αρεσκε μου και αρσεκει μου να βλεπω παλιες φωτογραφιες απο κυνηγετικες εξορμησεις. Εκεινο το καιρο κυριαρχουσε το πλαγιοκαννο και ηταν ολοι με τις κλασσικες ζωνες (παλασκες) με τα παραπαλασκα τους και βουρκες.
Πραγματι ωραιες εποχες. Ειχα και γω μερικα αλλα χαθηκαν. Επειδη ημουν τζιαι μιτσης οτι διιαβαζα ηταν πολλα ωραιο εκρυβαν μια μαγεια. Ενα περιοδικο εθκιαβαζα το ολοχρονα ξανα τζιαι ξανα.
Τζιαι τωρα διαβαζω τα σημερινα αλλα το παρελθον τραβα με πιο πολλα.
Νοσταλγια...
Πραγματι ωραιες εποχες. Ειχα και γω μερικα αλλα χαθηκαν. Επειδη ημουν τζιαι μιτσης οτι διιαβαζα ηταν πολλα ωραιο εκρυβαν μια μαγεια. Ενα περιοδικο εθκιαβαζα το ολοχρονα ξανα τζιαι ξανα.
Τζιαι τωρα διαβαζω τα σημερινα αλλα το παρελθον τραβα με πιο πολλα.
Νοσταλγια...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Επισης αρεσκε μου η διαφημιση του Α.Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με τα Beretta O BΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1526.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ