BRNO

Απάντηση
B.RIZZINI
Full Member

BRNO

Δημοσίευση από B.RIZZINI »

Καλιμερα σιναδελφοι εχω ενα brno 30 1-1 σταθερο τσιοκ κ δεν το πιρα στο κινιγι ποτε γτ ινε πολι στενο μονο 2-3 φορες σκοπευτιριο το πιρα!κσερι κανενα αυτα τα οπλα??ινε παλιο μοντελο απο τοτε π ι τσεχια κι σλοβακια ιταν μια χορα πανο γραφι οτι ινε τσεχοσλοβακικο!ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: BRNO

Δημοσίευση από virtualgreek »

B.RIZZINI έγραψε:Καλιμερα σιναδελφοι εχω ενα brno 30 1-1 σταθερο τσιοκ κ δεν το πιρα στο κινιγι ποτε γτ ινε πολι στενο μονο 2-3 φορες σκοπευτιριο το πιρα!κσερι κανενα αυτα τα οπλα??ινε παλιο μοντελο απο τοτε π ι τσεχια κι σλοβακια ιταν μια χορα πανο γραφι οτι ινε τσεχοσλοβακικο!ευχαριστω
Όντως το όπλο κατασκευαζόταν στην τότε Τσεχοσλοβακία στην πόλη Brno από όπου πήρε και το όνομά του.
Θυμάμαι παλιά στα μέσα της δεκαετίας του 80, ένας αντιπρόσωπος στο Στρόβολο πουλούσε ένα μοντέλο Brno για 275 λίρες. Φυσικά τότε και η λίρα είχε αξία, και τα Brno ήταν φτηνά λόγω ανατολικού μπλοκ.

Είναι όπλα που άντεξαν στον χρόνο. Υπάρχει και ένα μοντέλο με κάννες σε 24 ίντζες και τα αγάπησαν οι κυνηγοί για το κυνήγι της τσίχλας.

Τώρα σε 30 ίντζες και τσοκ 1/1 μάλλον θα είναι κανένα μοντέλο Τραπ. Χωρίς να δω το όπλο δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Σ. Μακρής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος virtualgreek την 09 Φεβ 2012, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αν θυμαμαι καλα υπηρχε διαφημιση για το χαμηλο του βαρος στα περιοδικα εκεινη την δεκαετια, και μια φωτογραφια του ταχα οτι το σηκωναν στον αερα ενα μπουκετο απο μπαλονια, ηταν το προσον του που το διαφημιζαν τοτε ως το πιο ελαφρυ.

Ειμαι σωστος Σαββα?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Laurona έγραψε:Αν θυμαμαι καλα υπηρχε διαφημιση για το χαμηλο του βαρος στα περιοδικα εκεινη την δεκαετια, και μια φωτογραφια του ταχα οτι το σηκωναν στον αερα ενα μπουκετο απο μπαλονια, ηταν το προσον του που το διαφημιζαν τοτε ως το πιο ελαφρυ.

Ειμαι σωστος Σαββα?
Καλέ μου φίλε θα σε απογοητεύσω. Δεν θυμάμαι.

Εκείνο που θυμάμαι είναι ότι τα δύο τότε περιοδικά που κυκλοφορούσαν - Κυνηγός και Κυνηγετικά Χρονικά - ήταν μαυροάσπρα και σε φτηνό χαρτί. Δεν υπήρχαν άλλες επιλογές τότε.

Εάν θυμάσαι έγχρωμη διαφήμιση ίσως ήταν μεταγενέστερα.

Σάββας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος virtualgreek την 09 Φεβ 2012, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μαθροασπρη φιλε μου σε κιτρινοασπροτραχυ χαρτι :D

Που να σου δειξω κυνηγετικα χρονικα του 1978 με μιλσ ακομα, να ξανανεωσεις :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Laurona έγραψε:Μαθροασπρη φιλε μου σε κιτρινοασπροτραχυ χαρτι :D

Που να σου δειξω κυνηγετικα χρονικα του 1978 με μιλσ ακομα, να ξανανεωσεις :)

Θα μου κάνεις την καλοσύνη να μου δανείσεις μερικά για να τα ξαναδιαβάσω ? Δυστηχώς όταν είχα φύγει για σπουδές τα περιοδικά μου όλα κατάλυξαν στον Κοτσιάτη.

Θυμάμαι είχα γράψει 2-3 άρθρα και τους τα έστελνα ταχυδρομικός. Έβαζα το ονοματεπώνυμο του πατέρα μου για να με πάρουν στα σοβαρά. Που να ήξεραν ότι ένα ρόκολος τα έγραφε.

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σαββα να σου δωσω ευχαριστως αλλα φιλε μου σε παρακαλω, χωρις παρεξηγηση γιατι την εχω παθει, θα στα ζητησω πισω σε καθορισμενο χρονικο διαστημα.

Ειναι μια συλλογη για την οποια ειμαι περηφανος και προσεχω σαν τα μαθκια μου, και κυριως δεν δινω σε οποιονδηποτε.

ΕΣΥ ομως δεν εισαι ο οποιος δηποτε.

Μην με παρεξηγας καποιοι συλλεγουν οπλα....εγω εχω συλλογη με κυνηγετικο τυπο, και πιστεψε με ειναι πολυ ομορφο πραμα να θωρεις την ιστορια να περνα μεσα που τα χερια σου, γιατι μεσα τους κρυβουν ιστορια, και πραγματα που χαθηκαν.........αξιες , παραδοση, σεβασμο στην φυση και στο θηραμα....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Laurona έγραψε:Σαββα να σου δωσω ευχαριστως αλλα φιλε μου σε παρακαλω, χωρις παρεξηγηση γιατι την εχω παθει, θα στα ζητησω πισω σε καθορισμενο χρονικο διαστημα.
Εννοείται. Θα είμαι ευχαριστημένος εάν μπορείς να μου δανείζεις 2-3 περιοδικά μίας χρονίας για μία εβδομάδα, να σου τα επιστρέφω και να συνεχίσουμε με την επόμενη χρονιά. Σύμφωνοι ?

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

virtualgreek έγραψε:
B.RIZZINI έγραψε:Καλιμερα σιναδελφοι εχω ενα brno 30 1-1 σταθερο τσιοκ κ δεν το πιρα στο κινιγι ποτε γτ ινε πολι στενο μονο 2-3 φορες σκοπευτιριο το πιρα!κσερι κανενα αυτα τα οπλα??ινε παλιο μοντελο απο τοτε π ι τσεχια κι σλοβακια ιταν μια χορα πανο γραφι οτι ινε τσεχοσλοβακικο!ευχαριστω
Όντως το όπλο κατασκευαζόταν στην τότε Τσεχοσλοβακία στην πόλη Brno από όπου πήρε και το όνομά του.
Θυμάμαι παλιά στα μέσα της δεκαετίας του 80, ένας αντιπρόσωπος στο Στρόβολο πουλούσε ένα μοντέλο Brno για 275 λίρες. Φυσικά τότε και η λίρα είχε αξία, και τα Brno ήταν φτυνά λόγω ανατολικού μπλοκ.

Είναι όπλα που άντεξαν στον χρόνο. Υπάρχει και ένα μοντέλο με κάννες σε 24 ίντζες και τα αγάπησαν οι κυνηγοί για το κυνήγι της τσίχλας.

Τώρα σε 30 ίντζες και τσοκ 1/1 μάλλον θα είναι κανένα μοντέλο Τραπ. Χωρίς να δω το όπλο δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Σ. Μακρής
:D
ΟΗ ΕΝΝΑ ΜΕΝ ΣΟΥ ΒΡΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΦΤΗΝΑ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ......:):)
Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ BRNO ΜΕ 2 ΖΕΥΓΗ ΚΑΝΝΕΣ. ΜΙΑ 26 ΙΝΤΖΕΣ ΣΚΗΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΙΝΤΖΕΣ 1-1.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ-ΞΥΛΩΜΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΤΑ ΟΠΛΑ. ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΟΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

δεν ειναι το ΒΡΝΟ που ειναι με τα μπαλονια αλλα το ΑZHUR.
azhur.jpg
brno.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”