Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Τι εμπειρίες έχετε για τα Bettinsoli όπλα

Δημοσίευση από admin »

Πρίν απο λίγο με πήρε ο Αντιπρόσωπος των όπλων για να μου παραπονεθεί ότι κάποιοι τον συκοφαντούν μέσα απο το φόρουμ και τον κατηγορούν άδικα και με ψευδείς δηλώσεις. Ζήτησε όπως διαγραφούν κάποιες δημοσιεύσεις ενώ θα προχωρήσει την υπόθεση με τον δικηγόρο του και θα κινηθεί εναντίων αυτών που των κατηγορούν. Εγώ ωφείλω να τονίσω ότι απο το φόρουμ διαγράφονται τα μέλη όπου
Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Hunt & Shoot”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο.
Επίσης εάν μας ζητηθεί με δικαστικό ένταλμα θα δώσουμε στοιχεία χρήστη ο οποίος είναι μέλος της σελίδας
Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Hunt & Shoot” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Έτσι καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε και εάν κάποιος για κάποιο λόγο έχει δημοσιεύση κάτι το οποίο δέν ευσταθεί καλύτερα να το διαγράψει τώρα!
Σε αντίθετη περίπτωση εμείς δέν μπορούμε να επέμβουμε στις δημοσιεύσεις.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Σε όλα τα φορουμς για οπλα εκφραζονται αποψεις και εμπειριες απο διαφορα μοντελα. Οι προσωπικες εμπειριες καποιου word of mouth δεν ειναι κακο να εκφραζονται δημοσια, δεν προτρεπει κανενας κανενα να μην αγοραζει τετοια όπλα, αντιθετα διαβαζα αλλες δημοσιεύσεις οπου επαινουν τα συγκεκριμενα. Τα συμπλεγματα εννεν καλο πραμα και πρέπει ν ακουγεται η φωνη του κόσμου.
Αν καποιος ειχε οπλο και έχει τιμολογια απο οπλουργους για επαναλαμβανομενα προβλήματα του όπλου του ευθυνη του αντιπροσωπου ειναι ν αποκταστησει την φημη του ειτε πληρονωντας σε μορφη εγγυησης τα έξοδα ειτε δινοντας καινουριο όπλο και οχι να προσπαθει να φιμωσει τον κόσμο.
Στα ξενοδοχεια μπαινεις στα sites και βλέπεις reviews.Στα φορουμς για αυτοκινητα ακόμα χειρότερα.....
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Συμφωνώ μαζί σου Άνθιμε 100% αλλά εγώ ωφείλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου σαν διαχείριση και να πώ ότι εκείνος που λέει την αλήθεια δέν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Αν οι προσωπικές εμπειρίες ατόμων και χρηστών είναι αδίκημα τότε και η ελευθερία της άποψης είναι αδίκημα
Σε προηγούμενο ποστ κάποιος δεν ήταν ευχαριστημένος με όπλο άλλης εταιρίας...είναι συκοφάντης ;
Σε αυτό το ποστ είναι και αρκετοί ευχαριστημένοι, τι είναι αυτοί ...βαλτοί από τον αντιπρόσωπο ; εδώ λέει ο καθένας την γνώμη του και γεγονότα
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φίλε Λούι δέν θέλω να επεκταθούμε σε αυτό το θέμα εγώ απλά είπα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για τον φόβο των Ιουδαίων. Το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να μπαίνει σε ένα οποιοδήποτε σαιτ για να βλάψει κάποιων έχει συμβεί και στο παρελθόν αυτό χωρίς να εννοώ ότι έγινε τώρα. Απλά και καθαρά λέμε την άποψη μας. Τελος.
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Δημοσίευση από vas.vas »

pavlos έγραψε:Εχω το bettinsoli overland. Το πηρα 1000 λιρες πριν 5 χρονια. Περι σκοτωματος δεν θα μιλησω διοτι ολα τα οπλα σκοτωνουν. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος διοτι αρκετες φορες δεν σκαζει το φυσσιγιο και εχασα 2 λαγους μεχρι τωρα και αρκετες τζικλες. Δεν εχω εμπιστοσυνη στο οπλο διοτι ξεκινας να πας κυνηγι και αγχωνεσαι εαν δεν θα παιξει το φυσιγγιο. Μου το εχει κανει και σε κυπριακα φυσιγγια αλλα και σε εξωτερικα! Επισης περσι σε μια εξορμηση μαγκοσε κυριολεκτικα δεν οπλιζε ουτε επαιζε. Με το οπλο μου εριξα ελαχιστα φυσιγγια μεχρι τωρα και συνεχως κανει προβληματα. Δεν το συνιστω. Υπαρχουν αλλες μαρκες που εβγαλαν ελαφρια οπλα και ειναι αξιοπιστα! Επισης ειναι πολυ ακριβα, προσωπικα τα κοστολογω μεχρι τα 1200 ευρο το καλητερο μοντελο!
Πάντως όπως προαναφέρα το δικό μου το όπλο έχω το 15 χρόνια τζιε ούτε μια φορά δεν το
Πήρα σε οπλουργο. Τζιε άλλοι φίλοι που έχουν bettinsoli κανένα πρόβλημα.
Τζιε κατι άλλο τον καιρό Που η bettinsoli είχε ελαφρύ όπλο οι άλλες εταιρείες
Είχαν μεσάνυκτα . Τωρα ρε φίλε εσύ μπορεί να έδωσες σε περίπτωση. Στον αντιπρόσωπο
Επηρες το ?
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Ναι το πηρα. Εξακολουθει μεσα μεσα να μην σκαει φυσιγγια. Ισως να ειναι μονο το δικο μου το προβληματικο διοτι δεν ξερω αλλους με παρομοιο οπλπ για να γνωριζω αν εχουν τα ιδια προβληματα!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε Παύλο χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός ένας συγγενής μου αγόρασε ένα Mercedes καινούργιο και ενώ πήγαινε άρχισε να βγάζει καπνούς απο την σόμπα. Σταμάτησε και μέσα σε 1-2 λεπτά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερός. Απο την εταιρεία του είπαν ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ συμβαίνει κάποτε και του έδωσαν ένα άλλο. Τώρα στην δική σου περίπτωση αγόρασες το όπλο απο την αντιπροσωπεία και το πήρες πίσω και ακόμη συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα; ήταν μέσα ή όχι στην εγγύηση των 3 χρόνων που δίνουν;
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Δεν ηταν στην εγγυηση διοτι δεν εδειχνε καποιο προβλημα, απλως δεν εσκαζε το φυσιγγι. Στην αρχη μου ειπαν οτι φταιει το φυσιγγιο που εχει σκληρο καψουλι! Στην συνεχεια αλλαξαμε τις σουστες και παλι εχω τα ιδια προβληματα. Περσι κοπηκε η σχαστηρια και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο να κοπει και οτι μπορουσε να συμβει σε οποιοδηποτε οπλο (το οπλο επαιξε το πολυ 10 κασιες μεχρι τωρα) δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο να κοπει η σχαστηρια σαν κυνηγας. Δεν εχω προβλημα με τον αντιπροσωπο αλλα με το οπλο. Ειπα τις εμπειριες μου που εχω τα τελευταια 5 χρονια. Σιγουρα εκανα και εντυπωσιακα χτυπηματα με το οπλο που σιγουρα θα μπορουσα να εκανα με οποιδηποτε αλλο. Το προβλημα μου ειναι οτι εχασα την εμπιστοσυνη στο οπλο για το λογο οτι δεν ξερω ποτε θα μου κανει προβλημα!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε Παύλο απλός για να είναι λίγο πιό ξεκάθαρα τα πράγματα ,
1) το όπλο έκανε τα προβλήματα απο την αρχή που το αγόρασες;
2)όταν το πήρες σε οπλουργό , το πήρες σε οπλουργό της εταιρείας;
3)το πρόλημα που δέν έσκαγε το καψούλι το έκανε στην πρώτη νοτυφεκια΄ή συνήθως στην δεύτερη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”