Τσακρόστρουθοι
-
- Full Member
Re: Τσακρόστρουθοι
φιλε σωτηρη εχω τα μες την αυλη του σπιθκοιυ μου...αλλα εν ανιχτος ο τοπος καμνει ρευμα τζαμε που τα εχω
εν μεσα σε υπογειο 3.5/4 κλειστο μονο ενα κοματι εν ανοιχτοttoppouzis έγραψε:ινταλος τα εχεισ φιλλε μου ποσα εχεισ ?sotiris!129 έγραψε:ε Μοδεστε μου εμενα ΔΕΝ σταματουν να γεννουν χειμονα καλοκαιρι χτιπα ξυλο 20-30 την μερα ανετα!Μοδεστος έγραψε:οι ρε...ακομα λιο να βρασει ο τζερος να γενησουν εχω κατι νανουες να τους βαλω τα αυκα...αν δεν τα καταφερω ενα σου πω να φερεις μηχανη
αυριο να παω κατω στα κλουφκια ζε να σας φκαλω φωτογραφια τα αυγα της μερας!
κατι καμεται λαθος εισος εν πολλι κριο ζιαμε που τα εχετε!
καμια 50-60 πουλια μεσα σε μεγαλο κλουβη, ζε ακομα 2 κλουφκια που καμια 10ρκα που εν τα μιτσια...μολις γεννησουν ζε ζινα μπενουν μαζι με τα αλλα στο κλουβι και σφαζουντε τα μεγαλα θηλικα και τα 3/4 τον αρσενικον!
καθε 4 ορτικια θηλικα εχουμε 1 αρσενικο!
σιμαντικο καθε χρονο σχεδον να αλασεις πουλια ...δηλαδη να πιενεις να αγοραζεις η να ανταλασεις μεγαλο αριθμο πουλια για να αποφευγουνται οι αιμομιξιες!
-
- Full Member
φιλλε σωτιρη πουλας καθολου ορκικια ?
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
οι ρε φιλε εν νεν για πουλιμα που τα εχουμε...
καμουμε λια αυκα ξιδατα φκαλουμε ζε λια με την μηχανη περνουμε στο petshop ισια ισια για να φκαλουμε τες τροφες τους ως ζιαμε
καμουμε λια αυκα ξιδατα φκαλουμε ζε λια με την μηχανη περνουμε στο petshop ισια ισια για να φκαλουμε τες τροφες τους ως ζιαμε
-
- Full Member
καλοςsotiris!129 έγραψε:οι ρε φιλε εν νεν για πουλιμα που τα εχουμε...

Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΜΙΑ ΦΙΖΟΠΟΤΣΟΥΑ................ ΚΑΠΟΤΕsotiris!129 έγραψε:οι ρε φιλε εν νεν για πουλιμα που τα εχουμε...

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
εσηι να σε δουμε 2 εφτομαες ναμπου καρτερας να ερτει με το akisexpress??? 

- LOUIS SETTER
- Full Member
ΑΓΟΡΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥsotiris!129 έγραψε:εσηι να σε δουμε 2 εφτομαες ναμπου καρτερας να ερτει με το akisexpress???

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ