ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Η δημιουργία αυτού του θέματος εχει σκοπό να γνωρίσουμε συγκεκριμένα φυσίγγια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε συγκεκριμένες δύσκολες καιρικές συνθήκες και είχαν πολύ καλή συμπεριφορά. Έχει μεγάλη σημασία να είμαστε σίγουροι για το συγκεκριμένο φυσίγγιο και μετα από αρκετές πετυχημένες βολές και όχι μεμονωμένες δηλ 1-2. Επίσης θα πρέπει να δίνουμε σωστά τον συγκεκριμένο καιρό για να μπορεί ο κάθε ένας που θα το διαβάζει να μην μπερδεύεται.
Ανοίγω αυτό το θέμα με το φυσίγγιο CHALENGER 28grNo9, της VICTORY.
Είχα χρησιμοποίηση το φυσίγγιο αυτό την Τετάρτη 1/2/2012 στην Ορεινή Λάρνακας. Ο καιρός ήταν πολύ ψυχρός και υγρός με 1-2 βαθμούς, δυνατός αέρας 5-6 μποφορ η 27km με Β, ΒΑ κατεύθυνση με χαμηλή νέφωση, και που και που έριχνε ποσιονίδια. Είχα χρησιμοποίηση μόνον αυτό το φυσίγγιο και στην πρώτη και στη δεύτερη κάννη (4-3) και οι βολές μου ήταν σε ικανοποιητική απόσταση (25-35μ) .Ολα τα πουλιά ήταν σέκκα . Σκότωσα 10 και επήρα τα 7. Τα τρία που έχασα τα παρέσερνε ο δυνατός αέρας στο πυκνό και δεν τα βρήκα. Έριξα συνολικά 14 φυσίγγια. Το συμπέρασμα μου γιαυτό το φυσίγγιο είναι ότι δεν χανει την δύναμη του σε δυνατό αέρα .
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Re: [b] ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ[/b]

Δημοσίευση από FRANCHI »

Lefkie χρησιμοποιώ και εγώ αυτό το φυσίγγιο για καμιά 10αριά χρόνια. κάμνει σχεδόν πάντα και δεν είναι ιδιότροπο. Εγώ το χρησιμοποιώ περισσότερο το πρωί άμαν έχει κρύο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει σε δυνατό αέρα με χαμηλή νέφωση και με ποσιονίδια γιατί χρησιμοποιώ άλλα σε έτσι καιρό.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

nobel sport sporting 28 gr κόκκινη 8.5 και 9.5 νούμερο σκάι. από πρωί μέχρι βράδυ σε όλες τις καιρικές συνθήκες :)
βασικά δεν χρησιμοποιώ τίποτε άλλο εχτός που καμιά τάππα στο ποφύσιμα.
όπλο miroku mk70 sporting με αυλούς 18.4, 28 ίντζες
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

canis έγραψε:nobel sport sporting 28 gr κόκκινη 8.5 και 9.5 νούμερο σκάι. από πρωί μέχρι βράδυ σε όλες τις καιρικές συνθήκες :)
Φιλε canis επεζα και γω την 28 σπορτινγκ νομπελ σπορτ. Πολλα καλο! Αλλα εγω ειχα καλυτερα αποτελεσματα σε καλες μερες με ηλιο και μετα τις 9. Αν την επαιζα που το πρωι και σε κρυαδα δεν ειχα πολυ καλα αποτελεσματα. Επεφταν τα πουλια ζωντανα ή επεφταν πιο κατω 50 μετρα. (Δεδομενο οτι καποτε φταιει η σκοπευση)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Breda Pegaso έγραψε:
canis έγραψε:nobel sport sporting 28 gr κόκκινη 8.5 και 9.5 νούμερο σκάι. από πρωί μέχρι βράδυ σε όλες τις καιρικές συνθήκες :)
Φιλε canis επεζα και γω την 28 σπορτινγκ νομπελ σπορτ. Πολλα καλο! Αλλα εγω ειχα καλυτερα αποτελεσματα σε καλες μερες με ηλιο και μετα τις 9. Αν την επαιζα που το πρωι και σε κρυαδα δεν ειχα πολυ καλα αποτελεσματα. Επεφταν τα πουλια ζωντανα ή επεφταν πιο κατω 50 μετρα. (Δεδομενο οτι καποτε φταιει η σκοπευση)
ετσι οπωσ το ειπες θελει γλυκασια και ηλιουη
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Breda Pegaso έγραψε:
Φιλε ακριβως τα ιδια αποτελεσματα εια και εγω με τη συγκεκριμενη χαρτουτσια σε καλη μερα μασιερι και την επομενη βδιμαδα στο ιδιο τοπο ειχε συνεφια και επεφταν ζωντανες . με 8.5 σκαι
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

κοπέλια εδώ και 5 χρόνια δεν πέζω τίποτε άλλο εχτός στο ποφύσιμα όπως προανάφερα. αμαν πέφτουν κουτσόφτερες και με αίμα θεωρώ ότι δεν είμουν καλά πάνω της. 80-90% των εξορμήσεων μου όμως είναι σε χαμηλό υψόμετρο κάτω των 600 μέτρων οπόταν δεν μπορω να πώ ότι τις εδοκίμασα σε παγωνιά. και σε μέρες με ψιλοβρόχι πάλε είμουν ευχαριστιμένος.
παλιά που ασχολούμουν εντατικά με το σκοπευτίριο όλα τα φυσσίγια ήταν μασχιέρι πάντος :lol:
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σήμερα με ultra tordo 32g 10 no όλα σέκκα πουλιά ορεινά Λεύκαρα προς Βαβατσινιά κρύο
2-3 μποφόρ λίγη υγρασία και κρύο αρκετό
andreas b525
Full Member

Δημοσίευση από andreas b525 »

egw paidia dokimasa 6-7 diaforetika fisiggia tis teleftes 4 eksormiseis kai to mono fisiggio pou mou kanei einai to S4 33g me noumero 10 apo to prwi mexri to vradi einai sekkes alla psaxnw na vrw akoma ena fisiggio pou na kanei ston aera kai stin pagonia an mporei kapoios na me voithisei!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

CHALENGER 28grNo9, της VICTORY
MINIMAX SKEET 28grNo9, της OLYMPIA
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”