Τζίνος ο GhostRxp είδετε ήντα comment εβαλε τζαι στα 2 τα video???? μεν σας πω εν τζίνος που οδήγαν... Πάντως ελυπήθηκα που θορώ τέθκοια γαουροσύνη...canis έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=Qwiq5B-hl04
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΩΝ
- beretta682
- Full Member
Re: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΩΝ
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- beretta682
- Full Member
να σου πώ ... είδα φέτος μιαν πρασινοτζιέφαλην πας το χωρκόν μου τζαι έπαιξα αλλά ήταν πολλά ψηλά τζαι εν την έπιασεν , τζαι είδα τζαι πέρσι μιαν κοπήν αλλά επετούσαν στα 200- 300 μέτρα... εν νομίζω να μου δόκουν ποττέ σιέριsotiris!129 έγραψε:ε φιλε να σου πω την αληθεια ουτε εξαναειδα ετσι πραμα μπροστα μου ουτε εστο που μακρια στο κυνηγι ενομιζα ηταν ενα πραμα οπως το φασιανο που εχουμε πανω στο χαρτη αλλα ποτε δεν προκειται κανενας να δει!
ειδα καραπαταες φετος 3-4 σε ενα ποταμο που κατελιγε σε φραχτη αλλα ελιπιθικα να τους παιξω γιατι εν εξαναπαιξα ετσι πραμα και ουτε αν τρογεται ουτε πως μαγιρεβεται ουτε τιποτα ...εγιρισα το οπλο στον πρωτο και ειπα παρα να τον παιξω καλιτερα να τον φκαλω μια φωτογραφια
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- Laurona
Σκηνικο σημερινο....
Στο δρομο για την δουλεια...
Περναω συριζα απο το Ανατολικοτερο σημειο του φρακτη.......εχει ανεβει το νερο με τις βροχες...... οι καλαμιες εχουν χωθει τωρα στο νερο, ο ηλιος εχει σχεδον ξεμυτισει πανω απ αυτες, ενα κοκκινοπορτοκαλι χρωμα περναει αναμεσα τους και δινει ζωη στο χρωμα του νερου......θερμοκρασια 4-5 βαθμοι, πολυ πιο καλα απο χτες που ηταν 1 ενας......η λιμνη αχνιζει, και ο ατμος σμιγετε με τα χρωματα του νερου και του ηλιου.......δεν θελω να προχωρησω.....ενα καραπαττας νιωθει την μηχανη....ξεκινα μια οριζοντια πορεια για να πεταξει....πατ πατ πατ....τα φτερα του κτυπουν το νερο καθως πεταει συριζα σε αυτο, λες και δεν μπορει να παρει υψος.....ομοκεντροι κυκλοι σχηματιζονται στο κατοπιν του...που σπαζουν τους ατμους και το πρασινοπορτοκαλι χρωμα του νερου.....
Ονειρο η Κυπριακη φυση.......και δυστυχως δεν ειχα μαζι μου την φωτογραφικη
Περναω συριζα απο το Ανατολικοτερο σημειο του φρακτη.......εχει ανεβει το νερο με τις βροχες...... οι καλαμιες εχουν χωθει τωρα στο νερο, ο ηλιος εχει σχεδον ξεμυτισει πανω απ αυτες, ενα κοκκινοπορτοκαλι χρωμα περναει αναμεσα τους και δινει ζωη στο χρωμα του νερου......θερμοκρασια 4-5 βαθμοι, πολυ πιο καλα απο χτες που ηταν 1 ενας......η λιμνη αχνιζει, και ο ατμος σμιγετε με τα χρωματα του νερου και του ηλιου.......δεν θελω να προχωρησω.....ενα καραπαττας νιωθει την μηχανη....ξεκινα μια οριζοντια πορεια για να πεταξει....πατ πατ πατ....τα φτερα του κτυπουν το νερο καθως πεταει συριζα σε αυτο, λες και δεν μπορει να παρει υψος.....ομοκεντροι κυκλοι σχηματιζονται στο κατοπιν του...που σπαζουν τους ατμους και το πρασινοπορτοκαλι χρωμα του νερου.....

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
καταλαβενω σε!
φωτογραφιες που εφκαλα προπερσυ που ειχα ενα project για το wildlife
ετον καραπατα σου που βουρα αντι να πετα
φωτογραφιες που εφκαλα προπερσυ που ειχα ενα project για το wildlife
ετον καραπατα σου που βουρα αντι να πετα

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- beretta682
- Full Member
κάτι που μένα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- beretta682
- Full Member
Laurona έγραψε:Σκηνικο σημερινο....
κρίμα φίλε.. κανόνισε φόρτιστην τζαι μοιράστου τη μαγεία της Κύπρου μαζί μας
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος