μάλλον με κανένα πουτούτο που τους πέζουν
http://www.youtube.com/watch?v=2UMm6Xa4b8o
Σφεντόνες
- FRANCHI
- Full Member
Re: Σφεντόνες
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Σορρυ φίλε μου αλλά τούτοι δεν είναι ανθρωποί .... Είναι ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ με το συμπάθιο !!! Ντροποί τους πάντως

Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
- beretta682
- Full Member
ρεεεεεεεεεεε WTF??????????? ινταλος τους παίζει έτσι???????????
http://www.youtube.com/watch?v=bTUGwxKn ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bTUGwxKn ... re=related
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
το ρεκορ μου με τα λάστηχα ηταν 160 μουγιαννουθκια την μια μερα και 80 την αλλη, πριν 20 χρονια .
-
- Full Member
dimitris savva έγραψε:το ρεκορ μου με τα λάστηχα ηταν 160 μουγιαννουθκια την μια μερα και 80 την αλλη, πριν 20 χρονια .
Και εγω φιλε Δημητρη αριθμους εκαμνα σε μουγιαννουθκια καποτε που και αυτα ηταν χιλλιαδες προ δεκαετιας. Οπου ειχε ψορα ηταν η μανα τους σε μαραθους, τρεμιθκες σε κανενα περβολι με καρυθκες οπου ειχε νερο. 2-3 φορες ετυχε που εκουμπισα καμια 100στι συνηθως ποττε εν επεφταμε που τα 40-50 ολη μερα κυνηγι το ιδιο και με τις ζεφκαλατες οι ομως τες κιτρινες, ηταν σχειττανισσες και σκλεροπετσες

Καποτε που θυμουμαι με φιλους και χωριανους αυτες τις εποχες νοσταλγουμε και συρνουμε σου γελλιο, ημασταν και ομαδες βρεθομασταν σηνηθως ιδιαιτερα το Σαββατο που ηταν και η επισιμη μας εξορμηση μετα απο το κυνηγι στην πλατεια τις εκκλησιας κατα το μεσημερι για τα πικκαρισματα ποιοι επαιξαν τα παραπανω. Ανοιγαν τα σχολεια συνηθως τες 9-10 του Σεπτεβρη και αλλη κουβεντα δεν ειχαμε τα διαλειμματα ακομα και που πηγαμε γυμνασιο με γειτονικα χωρια για τες 16-18 του Σεπτεβρη που ερκουνταν τα πολλα λεγαμε και ακουες οτι ακουεις τωρα για το ενδημικο την τσικλα συνηθως στες παρεες, που πατε ρε κοπελλια? πιανει τα στες τρεμιθκες του ταδε? Ηντα ασκαι? Επαιξαν τα στους μαραθους η ταδε παρεα.
Εγω οσες φορες τα επαιξα ηταν σε καποιο ποστανι ενος πολυ καλου αθρωπου που ειναι μακαριτης τωρα αλλα τοτε για μας ηταν ο κακος δεμονας. Ο μακαριτης εβαλλε καμια λουρα κολοκασι και διπλα κολλιαντρο και εποτιζε με την "αβλατσια" μεν δειτε τι εγεινετουν ΠΟΛΕΜΟΣ και οταν μας εβλεπε ο καιμενος γεινοταν το ελα να δεις συνηθως η ιδια και η ιδια ιστορια Μακαριτης"-¨Ετους παλε, Μπαστα...Την Ρατσ... σας " εστολιζε μας κανονικα και συνηθως εβουρα μας με το πελι που φκαλλαν το κολοκασι για οσους ξερουν, εμεις οι πελλοι αλλο που δεν ηθελαμε να παιξουμε λυκους και αρνακια

Α ρε εποχες.... θα μεινω στο στιχο του Σ.Καζαντιδη "Να ερχονταν τα χρονια πισω να γυριζαν οι κεροι". Ειμαι περηφανος που μεγαλωσα με αυτα χωρις κινητο χωρις βιντεοπαιχνιδια υπολογιστες και αλλες μαλακι...ς που αποβλακωνουν τα μωρα σημερα.
- Laurona
[quote="AU-79 Α ρε εποχες.... θα μεινω στο στιχο του Σ.Καζαντιδη "Να ερχονταν τα χρονια πισω να γυριζαν οι κεροι". Ειμαι περηφανος που μεγαλωσα με αυτα χωρις κινητο χωρις βιντεοπαιχνιδια υπολογιστες και αλλες μαλακι...ς που αποβλακωνουν τα μωρα σημερα.[/quote]
Αντωνη μου οχι περηφανοι.....ειμασταν τυχεροι οσοι τα εφτασαμεν τα χρονια τα ανεμελα χωρις τις μπουρδες της σημερινης τεχνολογιας........
Αντωνη μου οχι περηφανοι.....ειμασταν τυχεροι οσοι τα εφτασαμεν τα χρονια τα ανεμελα χωρις τις μπουρδες της σημερινης τεχνολογιας........
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Koutsofteros
- Full Member
Οτι θυμάσται σιέρεστε!!!
Απλά να συφωνήσω, ότι τα καλά λάστιχα ήταν τα πορτοκαλιά που είχαν πούδρα πάνω, ετεντώνναν χωρίς να τσακρίζουν. Τα κόκκινα, εφτάναν σε ένα σημείο τζαι μετά εκόφκουνταν όπως το αγγούρι..εν είχαν καλή ελαστικότητα.
Το φτύμμα ήταν καλή πατέντα για μακρυά, για να μεν σκορπίσουν πολλά τα σκάγια ώσπου να φτάσουν..
Με σφεντόνες εν ετζινηούσαμεν εμείς...μόνο για σκοποβολή με πέτρες ή πίλλιες.
Πρώτος στόχος τα μουγιαννούθκια, οι τρυπομάζηες, ζευκαλάτες....
Φιλικουτούνια εν υπήρχαν! Τα τελευταία 10 χρόνια νομίζω είναι που εμφανιστήκαν τζαι εγιεμώσαν οι τόποι.....
Οι πιο παλιοί..εβρίσκετε φιλικουτούνια????

Απλά να συφωνήσω, ότι τα καλά λάστιχα ήταν τα πορτοκαλιά που είχαν πούδρα πάνω, ετεντώνναν χωρίς να τσακρίζουν. Τα κόκκινα, εφτάναν σε ένα σημείο τζαι μετά εκόφκουνταν όπως το αγγούρι..εν είχαν καλή ελαστικότητα.
Το φτύμμα ήταν καλή πατέντα για μακρυά, για να μεν σκορπίσουν πολλά τα σκάγια ώσπου να φτάσουν..
Με σφεντόνες εν ετζινηούσαμεν εμείς...μόνο για σκοποβολή με πέτρες ή πίλλιες.
Πρώτος στόχος τα μουγιαννούθκια, οι τρυπομάζηες, ζευκαλάτες....
Φιλικουτούνια εν υπήρχαν! Τα τελευταία 10 χρόνια νομίζω είναι που εμφανιστήκαν τζαι εγιεμώσαν οι τόποι.....
Οι πιο παλιοί..εβρίσκετε φιλικουτούνια????

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "