ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

canis
Full Member

Re: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

Δημοσίευση από canis »

Άσιλα, εκείνους που εκλέγουμε και ψηφίζουμε εμείς κάθε 5 χρόνια είναι παραδείγματα προσ μίμιση :? :evil:
ΝΙΚΟΣ.Χ
Full Member

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ.Χ »

Φλε μου δεν ειπα πως ειναι παραδηγμα προς μιμιση αλλα ενα μετρο για να μην νιοθου την ασφαλια της θεση που κατεχου .Τορα πιο τους ελεχη
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Φίλε εγώ δέν αναφέρομαι για σένα φυσικά, ούτε ξέρω ούτε θέλω να ξέρω τα πολιτικά του οποιουδήποτε, εξάλλου είπαμε να μην τα ανακατεύουμε με τα κυνηγετικά μας, απλά τούτο που θέλω να πώ είναι ότι στην Κύπρο -και ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο- η πλειοψηφία είναι πολιτικοποιημένη και οι περισσότεροι απο αυτούς ακολουθούν πιστά τα κομματά τους, άρα δύσκολο να "θυσιάσουν" την ψήφο τους αν τους ζητηθεί απο το κάθε κόμμα! Και σε γεννικές γραμμές και πάλε στην ΚΥΠΡΟ τα πάντα είναι πολιτικοποιημένα, διότι τα πάντα κρύβουν συμφέροντα των "λίγων" και των "γνωστών-συγγενών-φίλων". :evil:[/quote]
Φίλε Αντρέα (δεν είπα οτι αναφερθηκες σε εμένα προσωπικά ούτε εγω θέλω να ξέρω τις πολιτικές προτιμήσεις κανενού ) είπα την γνώμη μου ότι δεν υποστηρίζω κάποιο κόμμα και δεν είναι ντροπή αυτο να το πώ δημόσια. Ευχαρίστως να δώσω την ψήφο μου ή την παράδοση του βιβλιαρίου μου για το καλό και το μέλλον του κυνηγίου αυτο ήθελα να τονίσω.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Παιδες η Υπηρεσια Θηρας αποτελειτε απο διορισμενα στελεχη και υπάγεται σαν κρατικη Υπηρεσια στο Υπουργειο Εσωτερικων.
Αντιβαρο και ελεγκτης θα έπρεπε και ως ενα βαθμο ειναι η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. (ΚΟΚ)
Απλα εγω εχω την εξης απορεια. Ημουν μελος σε διαφορους κυνηγετικους συλλογους, πολλες φορες σε 2 με 3 ταυτοχρονα και εκτος για δραστηριότητες των συλλογων (που ηταν σπανιες) δν ενημερωθηκα ουτε για δραστηριοτητες της ΚΟΚ , ουτε για εκλογες ουτε τιποτε.
Τι ειναι τελικα αυτη η Υπηρεσια, ειναι κρατικη ή ημικρατικη , αυτόνομη , ποιος διοριζει η εκλεγει τους υπευθυνους. Ειναι κατι για το οπιοιο εχω αγνοια. Αν μπορει καπιος να με διαφωτισει.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Anthimos έγραψε:Παιδες η Υπηρεσια Θηρας αποτελειτε απο διορισμενα στελεχη και υπάγεται σαν κρατικη Υπηρεσια στο Υπουργειο Εσωτερικων.
Αντιβαρο και ελεγκτης θα έπρεπε και ως ενα βαθμο ειναι η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. (ΚΟΚ)
Απλα εγω εχω την εξης απορεια. Ημουν μελος σε διαφορους κυνηγετικους συλλογους, πολλες φορες σε 2 με 3 ταυτοχρονα και εκτος για δραστηριότητες των συλλογων (που ηταν σπανιες) δν ενημερωθηκα ουτε για δραστηριοτητες της ΚΟΚ , ουτε για εκλογες ουτε τιποτε.
Τι ειναι τελικα αυτη η Υπηρεσια, ειναι κρατικη ή ημικρατικη , αυτόνομη , ποιος διοριζει η εκλεγει τους υπευθυνους. Ειναι κατι για το οπιοιο εχω αγνοια. Αν μπορει καπιος να με διαφωτισει.
ΦΙΛΕ ΑΝΘΙΜΕ Η ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 50000 ΚΥΝΗΓΟΙ.ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΕς ΠΕΡΙΟΧΕς ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΑΜΠΕΛΟΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ .ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙς 8-)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

πανικος έγραψε:
Anthimos έγραψε:Παιδες η Υπηρεσια Θηρας αποτελειτε απο διορισμενα στελεχη και υπάγεται σαν κρατικη Υπηρεσια στο Υπουργειο Εσωτερικων.
ΦΙΛΕ ΑΝΘΙΜΕ Η ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 50000 ΚΥΝΗΓΟΙ.ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΕς ΠΕΡΙΟΧΕς ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΑΜΠΕΛΟΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ .ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙς 8-)
Πανικκο ποιος τους βαλλει τζαμε!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα οργανισμού Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής 249
Σύντμηση ΚΟΚ & ΔΑΖ
Έτος Ιδρύσεως 1952
Αποστολή & όραμα Η προστασία, διατήρηση και ο εμπλουτισμός της Κυπριακής πανίδας. Η διατήρηση και ανάπτυξη των πηγών του κυνηγιού στην Κύπρο. Η προαγωγή του κυνηγιού ως άθλημα. Η ορθολογική και νόμιμη άσκηση του κυνηγιού, βασισμένη σε επιστημονικές και οικολογικές αρχές και ο συντονισμός της δράσης των κυνηγετικών συλλόγων, προς βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του κυνηγιού.
Αρμόδιο Άτομο Κ. Αντρέας Κυπριανού (Πρόεδρος) 1
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Tοποθεσία γραφείων Πειραιώς 12 Διαμέρισμα 101
Στρόβολος 2023 Λευκωσία 6
Tαχυδρομική διεύθυνση
* Σε περίπτωση όπου η ταχυδρομική διεύθυνση είναι όπως ανωτέρω, δεν αναγράφεται ξανά η διεύθυνση.

Po.Box 21956,1515 6
Τηλέφωνο(α) 357 22667722
Φάξ 357 22661701
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cy.hunt.fed@cytanet.com.cy
Ιστοσελίδα www.cyhuntfed.org.cy
Πρόσωπο Επαφής Κ. Αντρέας Κυπριανού (Πρόεδρος) 1
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Νομικό Καθεστώς Ομοσπονδία 5 Ομοσπονδία
Τύπος Οργάνωσης Φιλανθρωπικό ίδρυμα , Περιβαλλοντική οργάνωση, Οργάνωση ανθρώπινων δικαιωμάτων , Επιτροπή γειτονιάς / χωριού , Λέσχη Κοινωνικής δράσης , Ομάδα νεολαίας
Αναζητάτε εθελοντές; Ναι 1
Οι εθελοντές χρειάζονται για Προώθηση των σκοπών της ομοσπονδίας
Πηγές Χρηματοδότησης Συνδρομή μέλους , Αρχές
Γεωγραφικό Επίπεδο Λειτουργίας Παγκύπριο
Γλώσσες Επικοινωνίας Αγγλικά, Ελληνικά, Τουρκικά
Τομέας Δραστηριοτήτων Επικοινωνίες και ΜΜΕ , Πολιτισμός, Ανάπτυξη , Περιβάλλον, Εθελοντισμός
Τύποι Δραστηριοτήτων Αύξηση ευαισθητοποίησης, Διασκέψεις, Σεμινάρια , Ενημέρωση & πληροφόρηση, Εκστρατείες / Άσκηση πίεσης σε εμπλεκόμενους φορείς (lobbying), Κοινωνικές εκδηλώσεις
Ομάδα Δικαιούχων Γενικός πληθυσμός
Ενδιαφέρον για Συνεργασίες Παγκύπριο, Ευρωπαϊκό, Διεθνές
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΥΔΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΗΓΕς ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗς ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥς ΑΡΧΕς :?:
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Ανθιμε καλημερα
τα ατομα του συμβουλιου του συλλογου (προεδρος,γραμματεας....)μονο αυτοι ενημερωνονται για εκλογες της ΚΟΚ&ΔΑΖ και αυτο ειναι το προβλημα.Και οι κυριοι που θετουν υποψηφιοτητα γινονται κολητσιδες στους συλλογους που εχουν τα πιο πολλα μελη για το οτι δικαιουνται περισσοτερους ψηφους κατα τις εκλογες δηλ να ψηφησουν 2 ατομα απο καποιο συλλογο που εχουν στο δυναμικο τους πολλα ''ενεργα'' μελη και εκει να δειτε πως τρωει ο ενας τον αλλο.
Ειναι οπως τις βουλευτικες και προεδρικες οταν σε εχουν αναγκη ''θα θα θα θα θα'' και μετα σε ξεχανουν.
Στην περιπτωση που ανοιγουν η κλεινουν περιοχες ειναι παλι απο το χερι του συμβουλιου να προτεινουν περιοχες να ανοιξουν η να κλεισουν αλλα παλι δεν συμβουλευονται και τα μελη τους
Για αυτο φιλε ειπα και πιο παλια οτι εαν σταματησουν να βουρουν τα ατομα της ΚΟΚ&ΔΑΖ θα δουν με ανοιχτο μυαλο και οχι με παροπυδες στα ματια
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δηλαδη εμεις αμα θελουμε μπορουμε να εγγραψουμε παρομοιο "Φιλανθρωπικο Ιδρυμα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”