Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
isimerinos
Full Member

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από isimerinos »

http://www.youtube.com/watch?v=xIWX52hZ ... re=related

δειτε τουτον τον τυπο. ενα χρονο στα βουνα της νορβηγιας μονο με το οπλο του και με τον σκυλο του
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εν ζωή τούτη...? :cry: :cry:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Αχ και να μεν ειχα τιποτε πας την κελε μου με δουλεια με γυνακα με δανεια με αγχος με τιποτε και να ημουν πανω στα βουνα με τα σκυλια μου και το οπλο μου , να ειχα μια καλυφουα να πεφτω και πρωι- απογευμα κυνηγι για να τρωω :cry: Τουτη εν ζωη οχι αυτη που εχουμε ΑΑΑΧΧΧ
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πετρο μου θα μπορουσα να ζησω χιλια χρονια ετσι, ενι ξερω αλλα για μενα θα ηταν η ιδανικη ζωη ΑΛΛΑ..............αυτη η ζωη εχει ενα χαρακτηριστικο ρε φιλε.......την μοναξια, και πιστεψε με η μοναξια ενε καλο πραμα, διοτι συνεπαγετε την απουσια παιδιων.

Αν εισαι χωρις παιδια καμνεις , εγω θα εκμανα οπως σου πα.........αλλα απο το καιρο που γεννηθηκεν ο γιοσ μου εν καμνω ρε φιλε, δηλαδη εν θα μπορουσα να πω ανταλασσω την οικογενεια μου με μια τετοια ιδανικη και ξεγνοαιστη ζωη.

ΑΛΛΑ

να γινοταν ξανα το καθεστως της αρχαιοτητας ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ανταλλαγη προιοντων και να καλιεργεις οτι χρειαζεσε και να το ανταλλασεις με κατι που δεν εχεις........ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ γιατι εκει μπορεις να εχεις την οικογενεια σου, εισαι ολη μερα στην φυση, και ζεις με αυτα που εχεις, λιγα, φτωχα, μα πλουσια σε αξιες, και με πολυ πιο μεγαλα ιδανικα....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

νομίζω πως ο σκύλος είναι ο πιο τυχερός τηε υπόθεσης :D
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Laurona έγραψε:Πετρο μου θα μπορουσα να ζησω χιλια χρονια ετσι, ενι ξερω αλλα για μενα θα ηταν η ιδανικη ζωη ΑΛΛΑ..............αυτη η ζωη εχει ενα χαρακτηριστικο ρε φιλε.......την μοναξια, και πιστεψε με η μοναξια ενε καλο πραμα, διοτι συνεπαγετε την απουσια παιδιων.

Αν εισαι χωρις παιδια καμνεις , εγω θα εκμανα οπως σου πα.........αλλα απο το καιρο που γεννηθηκεν ο γιοσ μου εν καμνω ρε φιλε, δηλαδη εν θα μπορουσα να πω ανταλασσω την οικογενεια μου με μια τετοια ιδανικη και ξεγνοαιστη ζωη.

ΑΛΛΑ

να γινοταν ξανα το καθεστως της αρχαιοτητας ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ανταλλαγη προιοντων και να καλιεργεις οτι χρειαζεσε και να το ανταλλασεις με κατι που δεν εχεις........ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ γιατι εκει μπορεις να εχεις την οικογενεια σου, εισαι ολη μερα στην φυση, και ζεις με αυτα που εχεις, λιγα, φτωχα, μα πλουσια σε αξιες, και με πολυ πιο μεγαλα ιδανικα....
Συμφωνω φιλε μου σε οτι ειπες αλλα εγω εχω το τσανς να καμω πισω ακομα ;) (αστειευκω)
Απλα δεν το εθεσα σωστα και με διορθωσες φιλε μου
Προτιμω να ζουσα εκεινα τα χρονια ομως '''ζεις με αυτα που εχεις, λιγα, φτωχα, μα πλουσια σε αξιες, και με πολυ πιο μεγαλα ιδανικα...'''
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

για όσους εν θα πάν κυνήγι αύριο αλλά τσιαι για τσίνους που εν να πάν :)

http://www.youtube.com/watch?v=GvWaL8hWy-A
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

πολλά δυνάμενοσ ο παρέας.....