ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

sotiris!129

Re: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LOUIS SETTER έγραψε:
LEFKIOS έγραψε: . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ . ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ , ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ, <<ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ >> ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . <<ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ >> . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΒΟΒΩΣΑΜΕ.

ΦΙΛΙΚΑ LOUIS SETTER
εξιασες το μελισοφαο :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

LOUIS SETTER έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:Αγαπητοί μου φίλοι διάβασα με προσοχή τις διάφορες εισηγήσεις και πράγματι υπάρχουν αρκετές και σοβαρές εισηγήσεις όπως του φίλου του Άνθιμου, του Ευάνθη, του Λαγομανια κλπ και αυτό δείχνει ότι είμαστε σκεπτόμενοι κυνηγοί, με άποψη και θέληση για να βελτιώσουμε τα κυνηγετικά μας πράγματα. Πρέπει όμως να αφήσουμε στην άκρη τα διάφορα… μα ε κουμπάρος τούτος χάριστουτην, μα οι θηροφύλακες πληρώνονται για να κάμνουν τσίνοι την δουλεία, δικαστές δεν βάλου μεγάλες ποινές και γενικά η νοοτροπία μας εντούτη και δεν αλλάζει.
Αγαπητοί φίλοι δεν νομίζεται :idea: ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ :idea: να απαλλαχτούμε από αυτή την νοοτροπία που μας αφήνει πάντα στη ιδίαν τάξη και μας δουλεύουν έτσι όλοι οι ποιο πάνω… δικαστές, παράγοντες, συμφεροντολόγοι, περιβαλλοντιστές κλπ. Αν δεν πάρουμε εμείς την απόφαση να αρχίσουμε την αλλαγή τότε κανένας δεν θα την αρχίσει για μας. Ας αρχίσουμε πρώτοι εμείς από αυτό το site να ξεκινήσουμε την αλλαγή στα κυνηγετικά μας πράγματα και να είστε σίγουροι ότι πολλοί θα ακολουθήσουν, φτάνει να σηκώσουμε τον πισινό μας πάνω, να αφήσουμε κατά μέρος τις δικαιολογίες για τους άλλους που έπρεπε να κάμνουν την δουλειά τους……. και να αρχίσουμε δουλειά εμείς….. και η βροχή θα γίνει ρυάκι….. το ρυάκι θα γίνει ποταμός….. και ο ποταμός χείμαρρος και ας τολμήσουν να σταθούν μπροστά του.
Πάρτε σαν παράδειγμα τον λαό της Αιγύπτου που με μόνο όπλο τα μηνύματα και το διαδίκτυο ξεσηκώθηκε και κατάφερε να ανατρέψει το καθεστώς του Μουμπάρακ που κυβερνούσε την χώρα τα τελευταία 30 χρόνια έχοντας μαζί του το στρατό, την αστυνομία, το κράτος…….και όμως ο κόσμος έγινε….. χείμαρρος και το παρέσυρε, διότι κάποιοι λίγοι στην αρχή αποφάσισαν να κάνουν την αλλαγή.
Φίλοι Σωτήρη,breda,lagomania.petro, mikros,Ευάνθη,Ανθιμος,admin, Luiss setter,Axeriwtis, loykas, lefkios και...τόσοι άλλοι, ασ αρχίσουμε την δική μας επανάσταση για την αλλαγή. :idea: :idea: :idea: :idea:
ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ΣΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ . ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ .
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ , ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΤΛ ΚΤΛ . ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ????
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ??? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ??? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ . ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ , ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ, <<ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ >> ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . <<ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ >> . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΒΟΒΩΣΑΜΕ.
ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ????? 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ . ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ : *ΘΑΡΣΕΙ , ΤΟ ΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΓΑ*ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : . Λάβε θάρρος διότι το δίκαιο έχει πολύ μεγάλη ισχύ............

ΦΙΛΙΚΑ LOUIS SETTER
φίλε με με χίλια ++++++ , ακριβώς τα ίδια πράματα σκέφτομαι!!! Μόνο έτσι καταλάβουν, το αρνητικό όμως είναι, και κακά τα ψέματα, ότι πολλοί είναι υπερβολικά πιστοί σε κόμματα και πολιτικούς και θα "κολώσουν" τελευταία στιγμή. Δυστηχός το έζησα σε μιά άλλη περίπτωση πρίν τις Δημοτικές, όπου οι παραπάνω που επαραδώσαν βιβλιάρια ετηλεφωνούσαν ούλλη νύχτα του υπέυθηνου της συγκεκριμένης "κινητοποίησης" για να πιάσουν τα βιβλιάρια τους πίσω, επιδή εννα χάσει το κόμμα! :?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Αντρεα Γιατρε :)
Θετεις με μεγαλη ακριβεια τον δακτυλο "επι τον τυπο των ιλον" :!: :!:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Αντρεα Γιατρε :)
Θετεις με μεγαλη ακριβεια τον δακτυλο "επι τον τυπο των ιλον" :!: :!:
AndreasDr= Andreas Drahthaar , Αν ήμουν γιατρός εν θα ασχολούμουν με το κυνήγι στην Κύπρο, θα επήεννα 10 φορές το χρόνο στο εξωτερικό να παίζω απόλα τα θηράματα και να μεν λείφκουν :D :D :D
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Αντρεα :!: Γιατρε των Ντραχτχααρ ;) ;)
Μετα την μεγαλη απογοητευση που βιωσα μεσα απο την αναμοιξη μου στα κυνηγετικα του τοπου μας, εκανα αυτο ακριβως που λεεις. Κυνηγω στο εξωτερικο, ενω τον γιο μου δεν τον εκανα κυνηγο (ασχετα αν εχω μια απο τις καλυτερες συλλογες οπλων).
Πιστεψε με ομως οτι αυτο δεν ειναι η λυση διοτι αυτο τον "βιασμενο" τον τοπο τον αγαπω.
Ειναι πολυ καλη καστα ανθρωπου ο Κυπραιος. Χαλασε διοτι τον χαλασαν οι ηγεσιες του :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Συμφωνώ με τον φίλο ΛόυΙ η μόνη λύση είναι η δημιουργία ομάδας και η παράδοση εκλογικών βιβλιαρίων ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

demetris-demetriou έγραψε:Συμφωνώ με τον φίλο ΛόυΙ η μόνη λύση είναι η δημιουργία ομάδας και η παράδοση εκλογικών βιβλιαρίων ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Φίλε στο παρελθόν απ'ότι θυμούμε προσπάθησαν μερικοί να υποβάλουν υποψηφιότητα για βουλευτές εκπροσωπόντας τους κυνηγούς, ήταν καλή ιδέα και βάση του αριθμού των κυνηγών έπρεπε να εκλεγούν "καρφωτοί", δυστηχός όμως οι περισσότεροι προτιμήσαν να μήν απογοητεύσουν τα κόμματα τους και έτσι δέν εξελέγησαν οι κυνηγοί. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τωρά με αυτό που λέει ο LuisSetter, ΠΡΟΣΟΧΗ όμως δεν το αποθαρρίνω, εγω θα το κάμω πολύ ευχαρίστως, απλά λαλώ το δικό μου σκεπτηκό και προβληματισμό... Συμφωνώ και με το άλλο που είπε ο Σωτήρης, να πάμε με τους σκύλλους μας έξω που την βουλή! Και μάλιστα να θκιαλέξουμε μιαν μέρα που θα έχουν και ξένους αντιπροσώπους, τσιαμέ να δείς πόσοι θα καίγονται!
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

AndreasDr έγραψε:
demetris-demetriou έγραψε:Συμφωνώ με τον φίλο ΛόυΙ η μόνη λύση είναι η δημιουργία ομάδας και η παράδοση εκλογικών βιβλιαρίων ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Φίλε στο παρελθόν απ'ότι θυμούμε προσπάθησαν μερικοί να υποβάλουν υποψηφιότητα για βουλευτές εκπροσωπόντας τους κυνηγούς, ήταν καλή ιδέα και βάση του αριθμού των κυνηγών έπρεπε να εκλεγούν "καρφωτοί", δυστηχός όμως οι περισσότεροι προτιμήσαν να μήν απογοητεύσουν τα κόμματα τους και έτσι δέν εξελέγησαν οι κυνηγοί. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τωρά με αυτό που λέει ο LuisSetter, ΠΡΟΣΟΧΗ όμως δεν το αποθαρρίνω, εγω θα το κάμω πολύ ευχαρίστως, απλά λαλώ το δικό μου σκεπτηκό και προβληματισμό... Συμφωνώ και με το άλλο που είπε ο Σωτήρης, να πάμε με τους σκύλλους μας έξω που την βουλή! Και μάλιστα να θκιαλέξουμε μιαν μέρα που θα έχουν και ξένους αντιπροσώπους, τσιαμέ να δείς πόσοι θα καίγονται!
Φίλε προσωπικά δεν ανήκω σε κόμμα παλία ναι αλλα εδω και αρκετά χρόνια ΚΑΝΕΝΑ για τον απλό λόγο ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ?
Επειδή έτσι οπως κατάντησαν τα κόμματα είναι πράξεις ανταλλαγής σου δίνω - μου δίνεις (ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ :) ) δεν μου αρέσει αυτη η ιδεολογία οπότε προτιμώ να μην ανήκω πουθενά.
Εαν αυτη η εισήγηση έχει αποτέλεσμα εχω πολύ περισσότερα να κερδίσω χωρίς αντάλλαγμα (και εννοώ όχι να καρπώνομαι περισσότερο θήραμα σήμερα ) αλλά να παραδώσω στα παιδία μου τουλάχιστον οτι παρέλαβα εγω όταν ήμουν μικρός "ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ "
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

demetris-demetriou έγραψε:
AndreasDr έγραψε:
Φίλε προσωπικά δεν ανήκω σε κόμμα παλία ναι αλλα εδω και αρκετά χρόνια ΚΑΝΕΝΑ για τον απλό λόγο ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ?
Επειδή έτσι οπως κατάντησαν τα κόμματα είναι πράξεις ανταλλαγής σου δίνω - μου δίνεις (ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ :) ) δεν μου αρέσει αυτη η ιδεολογία οπότε προτιμώ να μην ανήκω πουθενά.
Εαν αυτη η εισήγηση έχει αποτέλεσμα εχω πολύ περισσότερα να κερδίσω χωρίς αντάλλαγμα (και εννοώ όχι να καρπώνομαι περισσότερο θήραμα σήμερα ) αλλά να παραδώσω στα παιδία μου τουλάχιστον οτι παρέλαβα εγω όταν ήμουν μικρός "ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ "
Φίλε εγώ δέν αναφέρομαι για σένα φυσικά, ούτε ξέρω ούτε θέλω να ξέρω τα πολιτικά του οποιουδήποτε, εξάλλου είπαμε να μην τα ανακατεύουμε με τα κυνηγετικά μας, απλά τούτο που θέλω να πώ είναι ότι στην Κύπρο -και ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο- η πλειοψηφία είναι πολιτικοποιημένη και οι περισσότεροι απο αυτούς ακολουθούν πιστά τα κομματά τους, άρα δύσκολο να "θυσιάσουν" την ψήφο τους αν τους ζητηθεί απο το κάθε κόμμα! Και σε γεννικές γραμμές και πάλε στην ΚΥΠΡΟ τα πάντα είναι πολιτικοποιημένα, διότι τα πάντα κρύβουν συμφέροντα των "λίγων" και των "γνωστών-συγγενών-φίλων". :evil:
ΝΙΚΟΣ.Χ
Full Member

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ.Χ »

για παιδια ειμαι νεος στο φορου αν και παρακολουθο της σηζητει σας θα ειθελα να σα θεσο διο εροτηματα
γιατη η αξιοματουχη στη υπηρεσια θηρας να ειναι παντα η ιδει και να μην μπορουμαι εμης να τους εκλεγοθμαι βασει της δουλιατους και γιατη δηκεουνται να ειναι κυνηγι και εγω αν ητα σηγουρη η θεση μου δεν θα προβληματηζομου ο προεδρος και βουλεφταις καθαι 5 χρονια βουρμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”