Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=P-n5ptIA ... re=related
επιδη με ροτισαν πολλοι σε ΠΜ που παω κυνηγι και επιδη πολοι μου εκαναν ειποθετικες ερωρησεις για το που κυνηγω γιατι ειδαν καπιες φασες σε καπιες περιοχες...
βρικα 1 παραδειγμα τοπου, αμαν δειτε τοσες φασες εν να καταλαβεται οτι ειβρετε το ποστο μου! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε φιλε για το ονομα του Θεου ποσες εν σταματουν να ρεσουν :lol:
ενομιζα ειδα φασες προχτες αλλα που ειδα τουτο το video εκαταλαβα πως εν ειδα τιποτε ακομα :lol:

α ελα ρε Ανθημε ελαλες σε μια αλλι ενοτητα κατι για τα βερκα!
http://www.youtube.com/watch?v=THfB0oth ... re=related
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε Σωτηρη αν μπορεις σε παρακαλω να μου πεις 3-4 ποφυσηματα και 3-4 τζιηταστρα. Επισης τουτοι οι τοποι αν πιανουν και φασσες και μπεκατσες δεν με χαλα καθολου. Αλλα που θα πηεννω εγω εσυ εν θα ρκεσαι!!! :lol: :lol:

χα χα χα Αστειευκω σε φιλουι μου αλλα επηεννε με την κουβεντα! :D
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

για να διεφκολινο την κατασταση ζε επιδη ειμαι καλο παιδακι ..."Φλασου κατιδατα καλοπαναγιωτι ορκοντα" αμαν τσιακαρετε ζινες τες περιοχες εν να εβρεται σιουρα φασες (το ποστο μου αποκλειεται να το εβρετε αλλα τουλαχιστο να μεν με λαλειτε μοναχοφαι αμαν παρατιρεισεται καλα εν να εβρεται ζε εσεις ποστο οπως ειβρα ζε εγω)
οσο για μπεκατσες ρε φιλε πρεπει να αμαν κατεβεις μεσα σε ποταμους εν να εβρεις αλλα εν γινεται να θελεις ζε τα 2!
αυριο δεν θα το συνηστουσα γιατι παντου δυχνει νερα ΠΑΛΕ!
ατε κοπελια καλα κυνηγια!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Αστειευκω σε φιλουι μου.

Το συμπερασμα ειναι ενα οτι τζιαι αυριο εφαμε την που τα νερα...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=P-n5ptIA ... re=related
επιδη με ροτισαν πολλοι σε ΠΜ που παω κυνηγι και επιδη πολοι μου εκαναν ειποθετικες ερωρησεις για το που κυνηγω γιατι ειδαν καπιες φασες σε καπιες περιοχες...
βρικα 1 παραδειγμα τοπου, αμαν δειτε τοσες φασες εν να καταλαβεται οτι ειβρετε το ποστο μου! :lol: :lol:
Πρέπει να είσαι μεγάλος καλληκάς τότε ρε σωτίρη. :lol:

Διερωτούμε αν ήταν κάτι παρόμοιο που εβλέπαν η παλιοί και μας λένε ότι οι φάσσες και άλλα πουλιά εκάμναν νέφη....
sotiris!129

ε φιλε αμαν ερκετε ενα κοπαι 500 πουλια πανω σου τη εν να καμεις? 2 χαρτουτσιες εχει μεσα το οπλο :lol:
η αληθκεια λιο καλικας ειμουν οσπου να εβρω τον ριθμο μου που το 1 θηραμα στο αλλο!
αμαν το εβρω ομως φιλε μου ειμαι τρατα οπου γιρισω το οπλο ....τετελεστε
προχτες 1 χαρτουτσια επεσαν 3ς αλλα τες 2 ειβρα η 3 εγελασε μου γαμωτο εξαναπετισεν ζε εκλοσε της καρουας ζε εν την ειδα που εκατσε!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε αμαν ερκετε ενα κοπαι 500 πουλια πανω σου τη εν να καμεις? 2 χαρτουτσιες εχει μεσα το οπλο :lol:
η αληθκεια λιο καλικας ειμουν οσπου να εβρω τον ριθμο μου που το 1 θηραμα στο αλλο!
αμαν το εβρω ομως φιλε μου ειμαι τρατα οπου γιρισω το οπλο ....τετελεστε
προχτες 1 χαρτουτσια επεσαν 3ς αλλα τες 2 ειβρα η 3 εγελασε μου γαμωτο εξαναπετισεν ζε εκλοσε της καρουας ζε εν την ειδα που εκατσε!
Πολύς πανικός δηάδη ρε Σωτηρη!!!
sotiris!129

εμεινεν μας ο πανικος σημερα ομως :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”