Εγω ειμαι μεσα στο να κανονισουμε απο μονοι μας μια συναντηση για φαγητο τα μελη του φορουμ μονο ,
Αdmin εν γίνετε να δούμε κανένα video με τα beagle πιο γρήγορα?admin έγραψε:Για όσους δέν τα κατάφεραν και έχασαν το πάρτυ σαν παραθέτουμε ένα μικρό κομμάτι απο την παρουσίαση που δείξαμε ψές
http://www.youtube.com/watch?v=v5dgoOcI ... ature=plcp
απο χρόνου με υγιειαGiorgosT έγραψε:Αdmin εν γίνετε να δούμε κανένα video με τα beagle πιο γρήγορα?admin έγραψε:Για όσους δέν τα κατάφεραν και έχασαν το πάρτυ σαν παραθέτουμε ένα μικρό κομμάτι απο την παρουσίαση που δείξαμε ψές
http://www.youtube.com/watch?v=v5dgoOcI ... ature=plcp
κάτι με τριανταφυλλιές άκουσα...
BECCACCIA έγραψε:καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?Nikos έγραψε:Ημουνα στο τέλος του πρώτου τραπεζιού... με τον english setter kai virtual greek...και καποια αλλα παιδια που δεν εμαθα τα nicknames αλλα τα ονόματα τους![]()
Laurona έγραψε:Διπλα μου ηταν τζινος ο πελλος ο Μαρινος και αντι να λαλουμεν για τζινιν εμιλουσαμεν για τους γιουες μας![]()
:
ΓΚΟΥΧΧΟΥ ΓΚΟΥΧΧΟΥLaurona έγραψε:Εγω εχω να πω οτι γνωρισα αρκετα παιδια που δεν ηξερα, και ειδα παλιους και πολυ καλους φιλους.
Επικρατουσε ομως πανδαιμονιο, εν δυσκολο να ειναι και κυνηγοι και ψαραες μαζιν.
Το μικροφωνο εν ακουετουν καθολου, ωσπου τζιε επιαν το ο Μιτσιος και αρκεψεν τραουθκιαν![]()
Επισης εχω παραπονο διοτι οταν εγινε η κληρωση, ειπα τους 3 φορες οτι εκερδισα μιαν ξανθην γαλανομματαν και κανενας δεν επιστευκενΚαποιος μου εκλεψεν το δωρον
![]()
Αυτο που προσεξα ειναι οτι ατομα που περιμενα να ηταν πιο νεαρα σε ηλικια ηταν μεγαλυτεροι και ατομα που περιμενα πολυ μεγαλυτερα ηταν μικροτεροι, ειναι αυτο που λεμε οτι εινα ιεντελως απροσωπο τουτο το μαραφετι το κομπουτερ.
Γνωρισα τον Μικρο, και τον ττοκκαρα γιατι ειναι προς τιμην του, η αγαπη που χει για το κυνηγι σε τοσο μικρη ηλικια.
Επισης τον συμπαθεστατο Κυριο Μιχαλη, ατομο που σου εμπνεει σεβασμο και σε υποχρεωνει με την φιλοξενεια του.
Διπλα μου ηταν τζινος ο πελλος ο Μαρινος και αντι να λαλουμεν για τζινιν εμιλουσαμεν για τους γιουες μας![]()
Επεισης γνωρισα τον Breda pegasos, ton 682 kai ton Ανθιμο.
ειδα και ατομα που δεν γνωριζα προσωπικα, και η εντυπωση που ειχα σχηματισει ηταν αληθινη, δηλαδη αρκετα εγωιστες, και ισχυρογνωμονες......ετσι ειναι η προσωπικη επαφη, καταλαβεις καλυτερα καποιον οταν τον θωρεις καταμματα.
Να μην ξεχασω τον Αχερκωτη τον Μιχαλη, πραγματικο λεβεντοπαιδο, και τους φιλους που γνωριζα απο πριν, που πραγματικα εστω και μετα απο το μαγαλο διαστημα να βρεθουμε, ειμασταν λες και ειμαστε μαζι καθημερινα.( Κωστας, Νικολας, Χριστακης, και οποιον αλλον πιθανον ξεχνω)
Αν ξιαννω κανεναν, να με συμπαθα, ειμασταν πολλοι