εχεις δικαιο επρεπε να το εκαταλάμβενα οτι μιλα για τισ θαλαμες... επεριμενα να μαθω για τους αυλους του οπλου. αλλα και παλε τα οπλα δεν ειναι το στοιχειο μου.solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ?ΑΝ ΕΙΣΑΙ.... ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΜΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ,2 3/4" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 70ΜΜ ΣΕ ΜΙΛΙΜΕΤΡΑ KAI MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 42,5GR ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ 3'' Η 76ΜΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ MAGNUM, OΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 42,5GR........ΠΑΝΤΑ......... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!GiorgosT έγραψε:2 3/4"-70-28" το μονο που εκαταλαβα ηταν το 28’’ τι ειναι τα αλλα νουμερα?
Κυριε Λουι τι ειναι το αλλο μοντελλο της Beretta που θελεται να πιασετε?
BERETTA ULTRALIGHT all black -SOLD
- GiorgosT
- Full Member
Re: BERETTA ULTRALIGHT all black
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Re: BERETTA ULTRALIGHT all black -ON HOLD
Για σας ηθελα να μαθω αν ειναι ακομα διαθεσιμο το οπλο κ αν ειναι καλη επιλογη για πρωτο οπλοlouisll έγραψε:Έχω την έυκαιρία να πάρω ένα άλλο μοντέλο της Beretta που μου άρεσε της ίδιας σειράς
Αν έχει κάποιο που ενδιαφέρεται να πάρει το δικό μου το δίνω 1200 ευρώ , πρέπει να έριξε 40 χαρτούτσιες
Ε'ιναι το ολόμαυρο μοντέλο χωρίς πουλάκια σκαλίσματα κτλ
Μόνον σοβαρές προτάσεις σας παρακαλώ και όχι χάσιμο χρόνου με άτομα που δεν είναι σίγουρα τι θέλουν
Είμαι Λευκωσία
96543210 τηλ
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ευχαριστω
Re: BERETTA ULTRALIGHT all black -ON HOLD
Φίλε πουλήθηκεgiasoumis έγραψε:Για σας ηθελα να μαθω αν ειναι ακομα διαθεσιμο το οπλο κ αν ειναι καλη επιλογη για πρωτο οπλοlouisll έγραψε:Έχω την έυκαιρία να πάρω ένα άλλο μοντέλο της Beretta που μου άρεσε της ίδιας σειράς
Αν έχει κάποιο που ενδιαφέρεται να πάρει το δικό μου το δίνω 1200 ευρώ , πρέπει να έριξε 40 χαρτούτσιες
Ε'ιναι το ολόμαυρο μοντέλο χωρίς πουλάκια σκαλίσματα κτλ
Μόνον σοβαρές προτάσεις σας παρακαλώ και όχι χάσιμο χρόνου με άτομα που δεν είναι σίγουρα τι θέλουν
Είμαι Λευκωσία
96543210 τηλ
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ευχαριστω
ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος
πολύ καλό για περπατητό κυνήγι και super ελαφρύ
το συστήνω ανεπιφύλακτα
πήρα κάτι πιο βαρετό για σκοπευτήριο