ΠΑΡΤΥ 20/1/2012
- 'petros'
Re: ΠΑΡΤΥ 20/1/2012
ρε φιλε δεν ξερω κανενα που το φορουμ 4-5 ατομα που ειδα στο παρτυ και δεν ξερω εαν ειναι και στο φορουμ τα ηξερα φατσικα που βρεθηκαμε παλια σε κυνηγια μπορει να μην με θυμουνταν καν.
Για αυτο το λογο ειπα οτι θα ηταν καλυτερα να διοργανωσουμε μια συναντηση τα ατομα του φορουμ για να γνωριστουμε καλυτερα
κοφκουμε τες κουβεντες μας ανταλασουμε αποψεις και πληροφοριες ολοι μεταξυ μας αλλα οι παραπανω δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος και νομιζω εν κριμα.
Εν που το χερι μας αν θα γνωριστουμε δηλ μπορουμε να κανονισουμε και απο μονοι μας αλλα με μια οργανωμενη συναντηση νομιζω θα ειναι καλυτερα θα ειναι περισσοτερα ατομα
Για αυτο το λογο ειπα οτι θα ηταν καλυτερα να διοργανωσουμε μια συναντηση τα ατομα του φορουμ για να γνωριστουμε καλυτερα
κοφκουμε τες κουβεντες μας ανταλασουμε αποψεις και πληροφοριες ολοι μεταξυ μας αλλα οι παραπανω δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος και νομιζω εν κριμα.
Εν που το χερι μας αν θα γνωριστουμε δηλ μπορουμε να κανονισουμε και απο μονοι μας αλλα με μια οργανωμενη συναντηση νομιζω θα ειναι καλυτερα θα ειναι περισσοτερα ατομα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Laurona
Συναντηση για φαι?
Συναντηση για τζινι?
Και τα δυο?
Εν μας χαλα καθολου?
Συναντηση για τζινι?
Και τα δυο?
Εν μας χαλα καθολου?

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- 'petros'
ακριβως 

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- AndreasDr
+1000Laurona έγραψε:Συναντηση για φαι?
Συναντηση για τζινι?
Και τα δυο?
Εν μας χαλα καθολου?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Laurona
Εγω εχω να πω οτι γνωρισα αρκετα παιδια που δεν ηξερα, και ειδα παλιους και πολυ καλους φιλους.
Επικρατουσε ομως πανδαιμονιο, εν δυσκολο να ειναι και κυνηγοι και ψαραες μαζιν.
Το μικροφωνο εν ακουετουν καθολου, ωσπου τζιε επιαν το ο Μιτσιος και αρκεψεν τραουθκιαν
Επισης εχω παραπονο διοτι οταν εγινε η κληρωση, ειπα τους 3 φορες οτι εκερδισα μιαν ξανθην γαλανομματαν και κανενας δεν επιστευκεν
Καποιος μου εκλεψεν το δωρον
Αυτο που προσεξα ειναι οτι ατομα που περιμενα να ηταν πιο νεαρα σε ηλικια ηταν μεγαλυτεροι και ατομα που περιμενα πολυ μεγαλυτερα ηταν μικροτεροι, ειναι αυτο που λεμε οτι εινα ιεντελως απροσωπο τουτο το μαραφετι το κομπουτερ.
Γνωρισα τον Μικρο, και τον ττοκκαρα γιατι ειναι προς τιμην του, η αγαπη που χει για το κυνηγι σε τοσο μικρη ηλικια.
Επισης τον συμπαθεστατο Κυριο Μιχαλη, ατομο που σου εμπνεει σεβασμο και σε υποχρεωνει με την φιλοξενεια του.
Διπλα μου ηταν τζινος ο πελλος ο Μαρινος και αντι να λαλουμεν για τζινιν εμιλουσαμεν για τους γιουες μας
Επεισης γνωρισα τον Breda pegasos, ton 682 kai ton Ανθιμο.
ειδα και ατομα που δεν γνωριζα προσωπικα, και η εντυπωση που ειχα σχηματισει ηταν αληθινη, δηλαδη αρκετα εγωιστες, και ισχυρογνωμονες......ετσι ειναι η προσωπικη επαφη, καταλαβεις καλυτερα καποιον οταν τον θωρεις καταμματα.
Να μην ξεχασω τον Αχερκωτη τον Μιχαλη, πραγματικο λεβεντοπαιδο, και τους φιλους που γνωριζα απο πριν, που πραγματικα εστω και μετα απο το μαγαλο διαστημα να βρεθουμε, ειμασταν λες και ειμαστε μαζι καθημερινα.( Κωστας, Νικολας, Χριστακης, και οποιον αλλον πιθανον ξεχνω)
Αν ξιαννω κανεναν, να με συμπαθα, ειμασταν πολλοι
Επικρατουσε ομως πανδαιμονιο, εν δυσκολο να ειναι και κυνηγοι και ψαραες μαζιν.
Το μικροφωνο εν ακουετουν καθολου, ωσπου τζιε επιαν το ο Μιτσιος και αρκεψεν τραουθκιαν

Επισης εχω παραπονο διοτι οταν εγινε η κληρωση, ειπα τους 3 φορες οτι εκερδισα μιαν ξανθην γαλανομματαν και κανενας δεν επιστευκεν

Αυτο που προσεξα ειναι οτι ατομα που περιμενα να ηταν πιο νεαρα σε ηλικια ηταν μεγαλυτεροι και ατομα που περιμενα πολυ μεγαλυτερα ηταν μικροτεροι, ειναι αυτο που λεμε οτι εινα ιεντελως απροσωπο τουτο το μαραφετι το κομπουτερ.
Γνωρισα τον Μικρο, και τον ττοκκαρα γιατι ειναι προς τιμην του, η αγαπη που χει για το κυνηγι σε τοσο μικρη ηλικια.
Επισης τον συμπαθεστατο Κυριο Μιχαλη, ατομο που σου εμπνεει σεβασμο και σε υποχρεωνει με την φιλοξενεια του.
Διπλα μου ηταν τζινος ο πελλος ο Μαρινος και αντι να λαλουμεν για τζινιν εμιλουσαμεν για τους γιουες μας

Επεισης γνωρισα τον Breda pegasos, ton 682 kai ton Ανθιμο.
ειδα και ατομα που δεν γνωριζα προσωπικα, και η εντυπωση που ειχα σχηματισει ηταν αληθινη, δηλαδη αρκετα εγωιστες, και ισχυρογνωμονες......ετσι ειναι η προσωπικη επαφη, καταλαβεις καλυτερα καποιον οταν τον θωρεις καταμματα.
Να μην ξεχασω τον Αχερκωτη τον Μιχαλη, πραγματικο λεβεντοπαιδο, και τους φιλους που γνωριζα απο πριν, που πραγματικα εστω και μετα απο το μαγαλο διαστημα να βρεθουμε, ειμασταν λες και ειμαστε μαζι καθημερινα.( Κωστας, Νικολας, Χριστακης, και οποιον αλλον πιθανον ξεχνω)
Αν ξιαννω κανεναν, να με συμπαθα, ειμασταν πολλοι

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Nikos
Όντως ήταν πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του κόσμου και ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να τους γνωρίσεις όλους απο κοντά....Πάντως με όσους μίλησα δεν περίμεναν ουτε κατα διάννοια τοσο πολύ κόσμο
Στην επόμενη συνάντηση αν είναι μόνο κυνηγοι, να με θυμηθείτε, θα είναι ακόμη πιο ωραία!!!

Στην επόμενη συνάντηση αν είναι μόνο κυνηγοι, να με θυμηθείτε, θα είναι ακόμη πιο ωραία!!!

- Breda Pegaso
Kαι γω συμφωνω μονο οι Κυνηγοι...Εγω εγνωρισα καμια 10αρκα ατομα μεσα και ο Laurona... αλλα οι αλλοι ουλλοι?
Βασικα οπου εκαθεσουν τζινους ηταν να γνωρισεις.
Ηταν τζιαι ενα παιχνιδι, ηξερες τα nicknames τζιαι επροσπαθουσες να κοψεις φατσες.
Βασικα οπου εκαθεσουν τζινους ηταν να γνωρισεις.
Ηταν τζιαι ενα παιχνιδι, ηξερες τα nicknames τζιαι επροσπαθουσες να κοψεις φατσες.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
μερικες φωτο απο το παρτυ!καθε χρονο οντως η προσελευση ειναι μεγαλυτερη και βλεπεις την κυνηγετικη παρεα να μεγαλωνει..αξιοσημειωτο επισης ειναι πως παντα μετα απο το παρτυ βλεπεις συναδελφους να θελουν να γινει ξανα συναντηση οπως εγινε και περσυ και πηγαμε στο τροοδος μια μεγαλη παρεα για εξορμηση!μεσα που τετοιες συναντησεις γνωριζεις αξιολογα ατομα και δημιουργουντε καλες παρεες!ξανα ευχαριστω στο περιοδικο για τα οσα κανει για τον κυπριο κυνηγο και θα περιμενουμε την επομενη διοργανωση!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
MΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 

- BECCACCIA
- Full Member
καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?Nikos έγραψε:Ημουνα στο τέλος του πρώτου τραπεζιού... με τον english setter kai virtual greek...και καποια αλλα παιδια που δεν εμαθα τα nicknames αλλα τα ονόματα τους![]()