NIKOΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ART
- beretta682
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑMΒΑ....
& κάτι που έφτιαξε η αδεφή μου...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- GiorgosT
- Full Member
re file mou to ple pou to ivre i pertika? prepei na einai mikri i adelfi sou.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- marinos.a
- Site Admin
είναι πολύ καλή προσπάθειαberetta682 έγραψε:& κάτι που έφτιαξε η αδεφή μου...
πες της αδερφής σου μπράβο.
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
ΦΙΛΕ Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΧΕΡΙ.ΠΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΗ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ_ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ.ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩberetta682 έγραψε:& κάτι που έφτιαξε η αδεφή μου...
- beretta682
- Full Member
11 χρονών φίλεGiorgosT έγραψε:re file mou to ple pou to ivre i pertika? prepei na einai mikri i adelfi sou.
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- beretta682
- Full Member
θα της το πω φίλε Νιβα... αν κάνει ακόμα 1-2 πίνακες θα τους βάλω στο φόρουμ να μου πείτε εντυπώσεις...NIBA έγραψε:ΦΙΛΕ Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΧΕΡΙ.ΠΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΗ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ_ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ.ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩberetta682 έγραψε:& κάτι που έφτιαξε η αδεφή μου...
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- GiorgosT
- Full Member
ε φιλε για 11 χρονων εν πολλα καλη περτικα. αν εχει μερακκι εχει εργαστηρια που πανε και βελτιονουντε πολλα.beretta682 έγραψε:11 χρονών φίλεGiorgosT έγραψε:re file mou to ple pou to ivre i pertika? prepei na einai mikri i adelfi sou.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- beretta682
- Full Member
11 χρονών φίλε[/quote]
ε φιλε για 11 χρονων εν πολλα καλη περτικα. αν εχει μερακκι εχει εργαστηρια που πανε και βελτιονουντε πολλα.[/quote]
πάει φίλε και βελτιώνεται με το κάθε σχέδιο που κάνει... την παρακάλεσα να μου κάνει και μια μπεκάτσα... να τελιώσει ένα σχέδιο που κάνει για διαγωνισμό και θα την αναλάβει
ε φιλε για 11 χρονων εν πολλα καλη περτικα. αν εχει μερακκι εχει εργαστηρια που πανε και βελτιονουντε πολλα.[/quote]
πάει φίλε και βελτιώνεται με το κάθε σχέδιο που κάνει... την παρακάλεσα να μου κάνει και μια μπεκάτσα... να τελιώσει ένα σχέδιο που κάνει για διαγωνισμό και θα την αναλάβει
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
beretta682 έγραψε:11 χρονών φίλεGiorgosT έγραψε:re file mou to ple pou to ivre i pertika? prepei na einai mikri i adelfi sou.
Η αδερφή σου ζωγραφίση περίτου καλήτερα τζαι που λέο μου !!!

Πές της να συνεχίση , μπορεί να έχει μέλλον και να την οφελίση !!!
1000 μπράβο στη μικρή από εμενα !!!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
-
- Full Member
προσθετω 2 ακομα νεα εργα μου.κυνηγι μπεκατσαs διαστασειs 60χ80 ακρυλικα χρωμματα σε μουσαμα,και κυνηγι χηναs 52 επι 50 ακρυλικα χρωματα σε μουσαμα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.