Ατσσσσσσςςςςς ανανέωση συνάδελφε?????
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- beretta682
- Full Member
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Φιλουι μ γιατι λαλεις ψεματα του κοσμου?? Απο 682 τωρα εγινα 682 GOLD E
[/quote]

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
sotiris!129
ε breda ειμαι σιουρος πως εσυ επιες στες λιες ενο εμεις οι αλλοι ουλοι εβουρουσαμεν τες πολλεςBreda Pegaso έγραψε:Εβαλε την τελικα!
Απο την χθεσινη εξορμηση.
bravo φιλουι μου
- GiorgosT
- Full Member
αιστους τσιε εν χανουν με δισκους με πουλιά.....Giorgos Aristotelous έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Εβαλε την τελικα!
Απο την χθεσινη εξορμηση.
Βάλω στοίχημα αμα εγυρίζατε το όπλο πάνω στις τσίκλες επέφταν που μόνες τους αλόπως !!!![]()
![]()
![]()
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
RODOSTHENIS
- Full Member
2011!!!!!!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- AndreasDr
Ατε ρε Ροδοόοοοοο και περιμένουμεεεεεε!!!!!!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- AndreasDr
Ατε ρε Ροδοόοοοοο και περιμένουμεεεεεε!!!!!!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Breda Pegaso
E παντα στες λιες που παμε εμεις!sotiris!129 έγραψε:ε breda ειμαι σιουρος πως εσυ επιες στες λιες ενο εμεις οι αλλοι ουλοι εβουρουσαμεν τες πολλεςBreda Pegaso έγραψε:Εβαλε την τελικα!
Απο την χθεσινη εξορμηση.![]()
![]()
bravo φιλουι μου
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
sotiris!129
ζεγω ρε που δαμε ζε να παει μονο στες λιες θα πιενω, τουλαχιστω να μεν απογοητεφκουμε στο τελος της μερας!
το αποκοριφομα πιο ειναι: τοσες εξορμισεις που παω περπατιτο δεν εχει περιπτοση ως τες 9 το πολι να μεν εχει μπει νερο μεσα στα αρβιλα ζε να σουποθουν οι κλατσες μου, λογο του οτι περνω που ποταμους ζε που χορτα ψηλα που εν σουπομενα! ζε παντα εχω 2-3 ζεφκαρκα κλατσες μαζι μου για να μεν αροστισω!
εχτες ηταν η πρωτη φορα που δεν εσουποθικα ζε αροστισα τρεμω οπως το ψαρουι!
το αποκοριφομα πιο ειναι: τοσες εξορμισεις που παω περπατιτο δεν εχει περιπτοση ως τες 9 το πολι να μεν εχει μπει νερο μεσα στα αρβιλα ζε να σουποθουν οι κλατσες μου, λογο του οτι περνω που ποταμους ζε που χορτα ψηλα που εν σουπομενα! ζε παντα εχω 2-3 ζεφκαρκα κλατσες μαζι μου για να μεν αροστισω!
εχτες ηταν η πρωτη φορα που δεν εσουποθικα ζε αροστισα τρεμω οπως το ψαρουι!
- Breda Pegaso
Με το ποφυσημα τζιαι το τζιηταστρο μπορει να γινουν τζιαι πολλες, αλλα εχτες ηταν απογοητευτικα και τα 2...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
sotiris!129
1 σου λεω 6 οπλα που ειμαστουν στην συνκεκριμενη καρα επαιξαμε 6-7 χαρτουτσιες ως τες 7:30 που τες οπιες 3ς ειχα παιξει εγω! ζε η 1 που τες 3ς ηταν πανω σε μια ζικλα που εσικοστικε την ωρα που επιενα στο αυτοκινητο!