ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΞΩ ?
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ?
ΑΣΚΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ
-
- Full Member
Re: ΑΣΚΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ
Φιλε δικαιουσε μεχρι μια βδομαδα πριν απο το κυνηγι 

-
- Full Member
παεννετε τζιαι με φοαστε,,εν πολλης κοσμος για να καταλαβης που παει,,,τς 28 για να καταλαβης εννα παο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
προσοχή ιδιαίτερα αυτήτην εποχή με τα φίδια έχουν βγεί για τα καλα έξω. Μέσα σε 3 μέρες άκουσα 5 περιστατικά επαρχία Λεμεσού. Παίρνετε φάρμακα μαζί σας και προσέχετε πού πηγαίνετε. Απόφεύγεται ψηλή βλάστηση για να βλέπετε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- andros
- Full Member
ε φιλέ σχετικά με το δάγκωμα τις φίνας ξέρω ότι υπάρχει ο κατάλληλος ορός αλλά ερώτησα διάφορους κτηνίατρους οι μισοί είπα μου ότι εν φέρνουν γιατί εν πανάκριβος τζαι πάει μόνο ένα μήνα
οι άλλοι είπα μου ότι πάει ένα χρόνο αλλά εν βρήσκουν δηλ. απότι εκατάλαβα κανένας εν έχει
please κάμετε καμιάν έρευνα να δούμε τι παίζει ή αν κάποιος που το φόρουμ γνωρίζει κάτι παραπάνο να μας πεί να ξέρουμε που να πάμε άμαν πάθουμε το κακό (χτύπα ξύλο)
οι άλλοι είπα μου ότι πάει ένα χρόνο αλλά εν βρήσκουν δηλ. απότι εκατάλαβα κανένας εν έχει
please κάμετε καμιάν έρευνα να δούμε τι παίζει ή αν κάποιος που το φόρουμ γνωρίζει κάτι παραπάνο να μας πεί να ξέρουμε που να πάμε άμαν πάθουμε το κακό (χτύπα ξύλο)
-
- Full Member
ΠΑΙΚΤΗ ΜΟΥ ΜΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ . ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑΝ ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΟΡΡΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΟΙ ΑΝΤΙΟΦΙΚΟΙ ΟΡΡΟΙ ΕΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ .andros έγραψε:ε φιλέ σχετικά με το δάγκωμα τις φίνας ξέρω ότι υπάρχει ο κατάλληλος ορός αλλά ερώτησα διάφορους κτηνίατρους οι μισοί είπα μου ότι εν φέρνουν γιατί εν πανάκριβος τζαι πάει μόνο ένα μήνα