Τώρα κάθουμαι δαμε στο γραφείο και ότι περάσει παίζω το
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- marinos.a
- Site Admin
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Εγώ σήμερα το πρωί σαν εφόρτωνα το γιόκα μου και τα πανιά του μες το αυτοκίνητο σηκώνετε μια που πας τη λεμονουα μου. Μπαμ- μπαμ λαλω της (που μέσα μου)… παει…

Si vis pacem, para bellum
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Το πρωί μέχρι τις 7.30 ποφύσημα επεράσαν 7-8 πουλιά έσυρα πάς τα 6 επέσαν τα 5 ήβρα τις 3 το απόγευμα πάλε τσίταστρο μια χαρά κάτι κινείτε επιτέλους
Προσέχουμε...για να έχουμε
- 'petros'
A ρε τυχεροι
εμεις να καθουμαστε μες το γραφειο και να βλεπουμε μονο που το παραθυρο οτι περνα που μες τον ποταμο δαμε στο στροβολο
εμεις να καθουμαστε μες το γραφειο και να βλεπουμε μονο που το παραθυρο οτι περνα που μες τον ποταμο δαμε στο στροβολο
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- GiorgosT
- Full Member
εγω πανο στην προδρομου να περουν πολλες φασσες και να ξιππαζουμε.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
justDOit
- Full Member
+1000'petros' έγραψε:A ρε τυχεροι
- AndreasDr
Το πρωί ποφύσημα επεράσαν 7 που κοντά μου, έπαιξα 5 και ήβρα 3. Τωρά είμαι και γώ ποδά στο ποταμό του στροβόλου όσπου να πάμε για δειλινό 
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
Γιατρός
Σήμερα χάρη στο Σάββα και τις χαρτούτσιες που μου σύστησε , τύχη, και ένιωθα καλά πήρα 1 τσίκλα και 3 μαυρόπουλους
έχασα αρκετά αλλά για μένα είναι καλό για να μαθαίνω
έχασα αρκετά αλλά για μένα είναι καλό για να μαθαίνω
- πανικος
σημερα κτυπησα 13 τζικλουες βρηκα τις 10 κοκκινοχωρια.φυσουσε βοριας τα φυσιγγια δεν σκοτωναν κτυπουσα τα πουλια και σαν πετουσαν ηταν σαν να τους εκοβαν το ρευμα και επεφταν 
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- πανικος
πανω σου ρε μαρινοmarinos.a έγραψε:Εγώ σήμερα το πρωί σαν εφόρτωνα το γιόκα μου και τα πανιά του μες το αυτοκίνητο σηκώνετε μια που πας τη λεμονουα μου. Μπαμ- μπαμ λαλω της (που μέσα μου)… παει…
Τώρα κάθουμαι δαμε στο γραφείο και ότι περάσει παίζω το![]()
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Συντομο περπατητο 1 ωρας (10.30_11.30) σαν κλεφτης
σε μια ποταμοσια κοντα στο σπιτι ετσι απλα για να πω οτι πηγα .
1 φασσα και 1 τζιηκλουδα κρεμασμενη . εχασα και 2 χαμε . ειχε πολλες αλλα δν μου εδιναν ουτε χερι ουτε ποδι
1 φασσα και 1 τζιηκλουδα κρεμασμενη . εχασα και 2 χαμε . ειχε πολλες αλλα δν μου εδιναν ουτε χερι ουτε ποδι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.