ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Απάντηση
miky55

Re: ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Δημοσίευση από miky55 »

Captain theodoros έγραψε:Καλησπερα σε όλα τα φιλαράκια από την Αθήνα , αγαπητοί μου φίλοι ένα θα σας πω επειδή εχω κόψη πολλές πίτες με κυνηγητικούς συλλόγους , αυτό που εχω δει σε όλες της μάζωξης έχουμε περάσει θαυμάσια και προ πάντων εσείς που θα την κόψετε σε μαγαζί καλό , με Ζιζάνια κλπ οίνος ευφραίνει καρδιά έλεγαν οι αρχαίοι καλα να περάσετε .
ΘΟΔΩΡΗ Ο ΟΙΝΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ.Η ΖΙΒΑΝΙΑ(ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ)ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

miky55 έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:Καλησπερα σε όλα τα φιλαράκια από την Αθήνα , αγαπητοί μου φίλοι ένα θα σας πω επειδή εχω κόψη πολλές πίτες με κυνηγητικούς συλλόγους , αυτό που εχω δει σε όλες της μάζωξης έχουμε περάσει θαυμάσια και προ πάντων εσείς που θα την κόψετε σε μαγαζί καλό , με Ζιζάνια κλπ οίνος ευφραίνει καρδιά έλεγαν οι αρχαίοι καλα να περάσετε .
ΘΟΔΩΡΗ Ο ΟΙΝΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ.Η ΖΙΒΑΝΙΑ(ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ)ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ. :lol: :lol: :lol:

Παν μέτρο άριστο :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

Παιδια καλημέρα. Ήδη κάποιοι άρχισαν να κάνουν κρατήσεις για το πάρτυ διευκολυνοντάς μας και εμάς στο θέμα οργάνωσης των τραπεζιών. Κρατήσεις στο τηλ. 99880052
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Captain theodoros έγραψε:
miky55 έγραψε:

Παν μέτρο άριστο :P
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ(ΑΤΜΙΝ) ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΗ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. :lol: :lol: :lol:
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

Ενα μέγαλο ευχαριστώ προκαταβολικά στους συνεργάτες μας που διαφημίζουν στα περιοδικά μας αφού μας πρόσφεραν πολλά και πλούσια δώρα που θα κληρωθούν την νύχτα του πάρτυ. Επίσης κανονίσαμε να έχουμε ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις. Κάντε τις κρατήσεις σας το γρηγορότερο στο τηλ. 99880052.
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

Απο οτι άκουσα θα έχουμε και διαγωνισμό τσιαττιστών την νύχτα του πάρτυ. :D :D :D
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

Παίδες σας χαιρετώ και ελπίζω σήμερα να ποσκολιστήκατε λί με καμμιά τσικλούα όσοι επήαν. Μπαίνουμε στην τελικη ευθεία και στην εβδομάδα του Πρωτοχρονιάτικου χορού και μερικοί απο εσάς που ξέρω ότι θα έρθετε ακόμή να κάνετε κράτηση για αυτό παρακάλω κάντε το σύντομα για να είμαστε όλοι πιο άνετα και οργανωμένα.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε editor έπιασα σε προχτές και εν μπορούσες να μιλήσες και εξέχασα να σε ξαναπιάσω :evil:
Γίνεται και που δαμέ η κράτηση???
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

AndreasDr έγραψε:Φίλε editor έπιασα σε προχτές και εν μπορούσες να μιλήσες και εξέχασα να σε ξαναπιάσω :evil:
ΝΑΙ ΠΑΡΕ ΣΤΟ 99880052
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

editor έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Φίλε editor έπιασα σε προχτές και εν μπορούσες να μιλήσες και εξέχασα να σε ξαναπιάσω :evil:
ΝΑΙ ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ 99880052
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”