ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
NIBA
Full Member

ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημοσίευση από NIBA »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ 8 ΕΥΡΩ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΕΣ 15
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 08 Μαρ 2012, 18:01, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
ttoppouzis
Full Member

Re: ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΣΤΑΜΠΕΣ...

Δημοσίευση από ttoppouzis »

NIBA έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΦΟΡΕΤΕΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΧΑΚΙ,ΜΕ ΣΤΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΕΣ.ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΜΙΑ 7 ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ.ΤΙ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 5 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΦΟΡΑΩ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ
agorino ti size einai ?
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΕΧΕΙ ΑΠΟ S EΩΣ XXL
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 17 Ιαν 2012, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΤΟΠΟΥΖΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΠΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΤΗΣ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΤΕΣ. ;)
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

NIBA έγραψε:ΑΠΟ L-XL-XXL
γαμ*** άρεσεν μου τζίνη με τον αρκόσιηρο αλλά είμαι μηνιατούρα τζαι φορώ Small :lol: :lol: :D :D
Φιλικά,
Χρήστος
ttoppouzis
Full Member

miky55 έγραψε:ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΤΟΠΟΥΖΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΠΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΤΗΣ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΤΕΣ. ;)
ena sas tes valw 10euro tin mia....
:P :P :P :P
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
ttoppouzis
Full Member

re kopelia thelei kanenas na tes piamen mazi kai na tes ferw ton flevari poun na ertw ?
ttoppouzis
Full Member

NIBA έγραψε:ΕΧΕΙ ΑΠΟ S EΩΣ XXL
fille pes mou to tilefono tou ksadelfou sou na kanonisoume gia ta mako
NIBA
Full Member

Re: ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημοσίευση από NIBA »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ 8 ΕΥΡΩ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΕΣ 15
NIBA
Full Member

Re: ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημοσίευση από NIBA »

πωλουνται μπλουζεσ φουτερ και κοντομανικεσ 8 ευρο και 15 αντιστιχα.αποστολη στην κυπρο.τηλ.6950868038
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”