Σφεντόνες
- Laurona
Re: Σφεντόνες
Ωραια χρονια μας θυμησατε........αθωα, διχως ενοιες....
Ετσι γι να δειτε ομως.......θυμαστε ποσα τα γοραζαμεν????
Θυμαστε την καρτελλουαν που τα ειχεν πανω καρφιτσωμενα στο σακκουλακι τους μαζι με σκαγια?
Η τιμη τους νομιζω ηταν 30-40 σεντς......ερεξαν πολλα χρονια και εν θυμουμε, αλλα....φετος ειδα εναν μαχαζιν στην εκθεσην που ειχεν και επουλαν.......8 ΕΥΡΩΩΩΩΩ
Ετσι γι να δειτε ομως.......θυμαστε ποσα τα γοραζαμεν????
Θυμαστε την καρτελλουαν που τα ειχεν πανω καρφιτσωμενα στο σακκουλακι τους μαζι με σκαγια?
Η τιμη τους νομιζω ηταν 30-40 σεντς......ερεξαν πολλα χρονια και εν θυμουμε, αλλα....φετος ειδα εναν μαχαζιν στην εκθεσην που ειχεν και επουλαν.......8 ΕΥΡΩΩΩΩΩ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- marinos.a
- Site Admin
εμείς αγοράζαμε το με το πήχη και ξεχωριστά πετσουθκια και εδέναμε τα με τη κλωστή.
Ρε Λούη θυμάσαι ενα σπίτι που ειχε μεσα μαγαζουι κάπου ποτζι προς το σχολειό? Επουλαν τζαι πιριλια
τώρα αγόρασα μια σουπερ ντουπερ που το ebay και εχω την σπίτι, απαννη .
http://www.barnettcrossbows.com/slingsh ... lo_ii.html
Ρε Λούη θυμάσαι ενα σπίτι που ειχε μεσα μαγαζουι κάπου ποτζι προς το σχολειό? Επουλαν τζαι πιριλια
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
marinos.a έγραψε:εμείς αγοράζαμε το με το πήχη και ξεχωριστά πετσουθκια και εδέναμε τα με τη κλωστή.
Μαρινο γυρεφκω να ευρω παρομοια αλλα με πετσουι για σκαγια, εσυ που εισαι ψαγμενος υπαρχει με πετσουι των σκαγιων?
ζε φτιμα για να συνκεντροτικη η βολη σου!
οσο παραπανο φτιμα ηταν πιο στενο το τσιοκαρισμα σου

-
- Full Member
εμεις ειμασταν 4-5 πλασματα με τις σφεντονες ο αδελφος μου και κατι φιλοι του εκαμναμεν πανια ή εκαθουμασταν σε ποστα τζαι επεζαμε πουλουθκια!! ενας ποταμος εκαμναμεν τον δικο μας
με την πιλια ειχα καλες επιτιχιες...
με την πιλια ειχα καλες επιτιχιες...
- marinos.a
- Site Admin
ρε φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά αλλα δεν ηβρα κατι ιδικό για σκάγια όπως εκείνα που είχαμε παλιά.AU-79 έγραψε:Μαρινο γυρεφκω να ευρω παρομοια αλλα με πετσουι για σκαγια, εσυ που εισαι ψαγμενος υπαρχει με πετσουι των σκαγιων?
αν θα το ψάξεις και εσύ λαλούν το slingshot pouch οι εγγλέζοι.
εν εβρεις στο ιντερνετ και δυσκολεύκεσαι να το φέρεις πε μου να σε βοηθήσω
Si vis pacem, para bellum
-
οι παλιες καλες ηταν η δουλια μου ...ποσα παραθυρα εσπασαμε με τον ανυψιο μου ποσους στρουθους εκατεβασαμε μες την γειτονια...αλλα αθυμουμε μια φορα επιαμε να πεξουμε ενα στρουθο και επεξαμε τον παπαγαλο που ειχε στο κλουβι του ο γειτονας κομα λαλουμε το και γελουμε
περσι που επειαμε με κατι φιλους μου φοινικουδες το πρωι επειαμε την παρακατω σφεντονα για χαζι...και επεξαμε 2 πεζουνια με τες πετρες ειβρα μες την αποθηκη του εξοχικου μας τουτην που ηταν του αρφου μου αλλα εν μινισκουν τα σκαγια
εχει δυναμη αλλα σκαγια γιοκ

περσι που επειαμε με κατι φιλους μου φοινικουδες το πρωι επειαμε την παρακατω σφεντονα για χαζι...και επεξαμε 2 πεζουνια με τες πετρες ειβρα μες την αποθηκη του εξοχικου μας τουτην που ηταν του αρφου μου αλλα εν μινισκουν τα σκαγια

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
sto vallistiko ergastirio diladi mes to ggaraz alla ediksanMarinos έγραψε:Ρε φιλε ποίες κοντινές βολές??ttoppouzis έγραψε:oi re ekamne diafora stes kontines voles.... pio palia ekama kai valistiki dokimi pas sena kouti ton papoutsion gia na dw..... ;pMarinos έγραψε:αν εβρισκαμε που κάποιον σκάγια η ανοιαμεν χαρτουτσιες, οι πολλές για να μεν το καταλάβει ο τζίρης μας, εβαλλαμεν τους και κάμποσο φτύμμα για να μινισκουν μαζί τάχατες αμάν τα εσιρναμε. κάτι σαν το κλειστό το tsok. αλλα που να ξέρουμε ότι εν έκαμνεν καμια διαφορα![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ έπαιξες στρουφο που τα 5 μετρα ποτε??

Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
-
- Full Member
allo lio na mas pis oti eixes kai lastoxo gia to proi kai gia to dilisisimerinos έγραψε:σκουρο πορτοκαλι ηταν για κακοκερια και αερα. για ηλιο ηταν τα ροζ

Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
-
- Full Member
ρε φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά αλλα δεν ηβρα κατι ιδικό για σκάγια όπως εκείνα που είχαμε παλιά.
εν εβρεις στο ιντερνετ και δυσκολεύκεσαι να το φέρεις πε μου να σε βοηθήσω[/quote]
Φιλε επροσπαθησα να εφαρμοσω πετσουθκια των σκαγιων που τα δικα μας σε σφεντονα παρομοια με την δικη σου, αλλα λογω οτι εν πολλα χοντρο το λαστιχο της εν μπορει να τοποθετηθει ακομα και εν μεγαλωννα τις τρυπες το μονο που θα καταφερνα ηταν να τριπισω το ποτηρουι του πετσουθκιου.
Ο λογος που θελω να αλλαξω πετσουι εκτος που τα σκαγια ειναι οτι εν ποιο δυνατο και αντοχες της σφεντονας παρα τα συνηθισμενα και οχι τοσα για την σφεντονα γιατι.
Αρεσε μου πολλα η δικη σου και ενδιαφερομαι ποσα την επιασες?
εν εβρεις στο ιντερνετ και δυσκολεύκεσαι να το φέρεις πε μου να σε βοηθήσω[/quote]
Φιλε επροσπαθησα να εφαρμοσω πετσουθκια των σκαγιων που τα δικα μας σε σφεντονα παρομοια με την δικη σου, αλλα λογω οτι εν πολλα χοντρο το λαστιχο της εν μπορει να τοποθετηθει ακομα και εν μεγαλωννα τις τρυπες το μονο που θα καταφερνα ηταν να τριπισω το ποτηρουι του πετσουθκιου.
Ο λογος που θελω να αλλαξω πετσουι εκτος που τα σκαγια ειναι οτι εν ποιο δυνατο και αντοχες της σφεντονας παρα τα συνηθισμενα και οχι τοσα για την σφεντονα γιατι.
Αρεσε μου πολλα η δικη σου και ενδιαφερομαι ποσα την επιασες?