φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

beagle * με σπανιολο
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα παιδια το θηραμα 2 ατομα :) ακομα 8 τζιθκιαστρο .το απογευμα ειδαμε τουλαχιστο 100 πουλια να περνουν ψηλωμενες σε κοπαδια ειναι θαυμα αυτο που γινετε :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sotiris!129

'petros' έγραψε:Α ρε Σωτο και ρε Λακη τι μας καμνετε :!: :!: :!:
Ωραιος ρε σωτηρη και εσυ και ο σκυλος σου
Ξερεις τι μου αρεσε περισσοτερο η κουβεντα που ειπες στο λακη στο τελος για να τον ευχαριστησεις
''ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ'' :!: :!: :)
αμαν του φοναξεις φιλε γιριζει αφου , σκεφτου ποσες εφκαλε ως τωρα δηλαδη :lol: δυστιχος ρε φιλε οι περιοχες που κυνηγω δεν εχουν φραγκολινες γιαυτο αρκουμε μονο στα εκπεδευτικα τους δαμε στες γειτονιες μου ...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:bigle με σπανιολο ... ηταν εναντιον ο αερας στην τελευτεα φραγκολινα, ιδες τον που εψεφτοφερμαρε 2 φαασις για 2 δευτερολεπτα ζε επιεν που γιρω ζε εφκαλε την :lol:

Νααααιιι ρεεε " εψεφτοφερμαρε", εσηντομακτικεν εννοεις :lol: :lol: :lol: . Εν το σταματημα του σπανιολου αμα καταλάβει οτι βρηκε το θηραμα για να εντοπισει την ακριβη θεση του θηραματος.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

how ever ο μιτσις επεταν ζε σημερα εν καλοφενετε στο video ζιαμε γιατι μιτσιανισκι το το youtube... που το βαλω στο Pc slowmotion παρολιον να την πιαει, την ωρα που φκενει η φραγκολινα φενετε ζε η κελε του σιλου που φκενει πουπισω της :lol:
αυριο παλε αλλο πανω! αφου εν εχει κυνηγι να τες παιζουμε με το οπλο εν καλες ζε με την camera (να μεν σου πω εν ζε καλητερες :D )
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:how ever ο μιτσις επεταν ζε σημερα εν καλοφενετε στο video ζιαμε γιατι μιτσιανισκι το το youtube... που το βαλω στο Pc slowmotion παρολιον να την πιαει, την ωρα που φκενει η φραγκολινα φενετε ζε η κελε του σιλου που φκενει πουπισω της :lol:
αυριο παλε αλλο πανω! αφου εν εχει κυνηγι να τες παιζουμε με το οπλο εν καλες ζε με την camera (να μεν σου πω εν ζε καλητερες :D )
Εμενα αρεσε μου η πεστροφα!!!!!!!!!!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Breda Pegaso έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:how ever ο μιτσις επεταν ζε σημερα εν καλοφενετε στο video ζιαμε γιατι μιτσιανισκι το το youtube... που το βαλω στο Pc slowmotion παρολιον να την πιαει, την ωρα που φκενει η φραγκολινα φενετε ζε η κελε του σιλου που φκενει πουπισω της :lol:
Εμενα αρεσε μου η πεστροφα!!!!!!!!!!!
εν ζινο που ακουεις ultimate survival :lol: σκεφτουμε να διλοσω συνμετοχη που να 3αναεχει ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εν πολλα ωραια φαση παντος. Επηρε με μια φορα ενας φιλος τζιαι πιασαμε 2. Τζιαι θυμουμε ηταν πιο δυσκολες να φκουν...εβαλλαν πιεση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

οτι εκρεμαστικε πανω στον περτικοδετη σημερα.... + 4-5 που ηταν αγνοουμενες
δυστιχος δεν εχει ζιταστρο σημερα λογο σφοδρης κακοκερια που με αναγκασε να φιγω!
μαθκιατη-λυθροδοντα δεν εσβιναν οι σιπεθκιες πρεπει να τες εσφαξαν!
ατε κοπελια δοστε τους τοπουζι :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

μια χαρα σε βρίσκω ρε Σωτο... μετα απο ενα περιπατο πηρα 2 και ειχα και 2 αγνοουμενες....
τζιταστρο δεν πηγα διοτι εκατσε πανω μου, χαλασε το αυτοκινητο μου... :( :(
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”