φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- πανικος
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
σημερα παιδια το θηραμα 2 ατομα
ακομα 8 τζιθκιαστρο .το απογευμα ειδαμε τουλαχιστο 100 πουλια να περνουν ψηλωμενες σε κοπαδια ειναι θαυμα αυτο που γινετε 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
αμαν του φοναξεις φιλε γιριζει αφου , σκεφτου ποσες εφκαλε ως τωρα δηλαδη'petros' έγραψε:Α ρε Σωτο και ρε Λακη τι μας καμνετε![]()
![]()
![]()
Ωραιος ρε σωτηρη και εσυ και ο σκυλος σου
Ξερεις τι μου αρεσε περισσοτερο η κουβεντα που ειπες στο λακη στο τελος για να τον ευχαριστησεις
''ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ''![]()
![]()

- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:bigle με σπανιολο ... ηταν εναντιον ο αερας στην τελευτεα φραγκολινα, ιδες τον που εψεφτοφερμαρε 2 φαασις για 2 δευτερολεπτα ζε επιεν που γιρω ζε εφκαλε την
Νααααιιι ρεεε " εψεφτοφερμαρε", εσηντομακτικεν εννοεις

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
how ever ο μιτσις επεταν ζε σημερα εν καλοφενετε στο video ζιαμε γιατι μιτσιανισκι το το youtube... που το βαλω στο Pc slowmotion παρολιον να την πιαει, την ωρα που φκενει η φραγκολινα φενετε ζε η κελε του σιλου που φκενει πουπισω της 
αυριο παλε αλλο πανω! αφου εν εχει κυνηγι να τες παιζουμε με το οπλο εν καλες ζε με την camera (να μεν σου πω εν ζε καλητερες
)

αυριο παλε αλλο πανω! αφου εν εχει κυνηγι να τες παιζουμε με το οπλο εν καλες ζε με την camera (να μεν σου πω εν ζε καλητερες

- Breda Pegaso
Εμενα αρεσε μου η πεστροφα!!!!!!!!!!!sotiris!129 έγραψε:how ever ο μιτσις επεταν ζε σημερα εν καλοφενετε στο video ζιαμε γιατι μιτσιανισκι το το youtube... που το βαλω στο Pc slowmotion παρολιον να την πιαει, την ωρα που φκενει η φραγκολινα φενετε ζε η κελε του σιλου που φκενει πουπισω της
αυριο παλε αλλο πανω! αφου εν εχει κυνηγι να τες παιζουμε με το οπλο εν καλες ζε με την camera (να μεν σου πω εν ζε καλητερες)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
εν ζινο που ακουεις ultimate survivalBreda Pegaso έγραψε:Εμενα αρεσε μου η πεστροφα!!!!!!!!!!!sotiris!129 έγραψε:how ever ο μιτσις επεταν ζε σημερα εν καλοφενετε στο video ζιαμε γιατι μιτσιανισκι το το youtube... που το βαλω στο Pc slowmotion παρολιον να την πιαει, την ωρα που φκενει η φραγκολινα φενετε ζε η κελε του σιλου που φκενει πουπισω της
αυριο παλε αλλο πανω! αφου εν εχει κυνηγι να τες παιζουμε με το οπλο εν καλες ζε με την camera (να μεν σου πω εν ζε καλητερες)

- Breda Pegaso
Εν πολλα ωραια φαση παντος. Επηρε με μια φορα ενας φιλος τζιαι πιασαμε 2. Τζιαι θυμουμε ηταν πιο δυσκολες να φκουν...εβαλλαν πιεση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
οτι εκρεμαστικε πανω στον περτικοδετη σημερα.... + 4-5 που ηταν αγνοουμενες
δυστιχος δεν εχει ζιταστρο σημερα λογο σφοδρης κακοκερια που με αναγκασε να φιγω!
μαθκιατη-λυθροδοντα δεν εσβιναν οι σιπεθκιες πρεπει να τες εσφαξαν!
ατε κοπελια δοστε τους τοπουζι
δυστιχος δεν εχει ζιταστρο σημερα λογο σφοδρης κακοκερια που με αναγκασε να φιγω!
μαθκιατη-λυθροδοντα δεν εσβιναν οι σιπεθκιες πρεπει να τες εσφαξαν!
ατε κοπελια δοστε τους τοπουζι

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Nikos
μια χαρα σε βρίσκω ρε Σωτο... μετα απο ενα περιπατο πηρα 2 και ειχα και 2 αγνοουμενες....
τζιταστρο δεν πηγα διοτι εκατσε πανω μου, χαλασε το αυτοκινητο μου...

τζιταστρο δεν πηγα διοτι εκατσε πανω μου, χαλασε το αυτοκινητο μου...