ατε τσιε καρτουμε 2:15 φευκω που την δουλειαsotiris!129 έγραψε:Κ.Μιχαλη καπιος βαλει τσακρες για τες ζικλες ζιαμε ζε πολλι πι8ανο να πιενουν θιματα ζε οι φραγκολινες γιατι καμια σχεση ο σημερινος μου περιπατος με αλλες φορες σε ζινη την περιοχη, ειβρα 3ς (1 αρσενιζια 2 θυλιζες) η μια η θυλιζια εσικοστικε μονι της ομως την ωρα που εφιεν η αρσενιζια (το καλο φενουντε και τα 3 πουλια στο video αλλα μονο την μια εκαταφερα να φκαλω την διαδικασια ουλλι ιχνιλασια ζε σικομα)
την αρσενιζια γαμωτο εσταματισα το video για να φοναξω του σκυλου γιατι εκοντεψε στο σπιτι ζε εφκαλεν την,,, εφκαλα την πτησι της ζε σαν την εφκαλα φενετε ζε η θυλιζια που προσικονετε![]()
εν να επεξεργαστο λιο το video ζε σε λιο εν να το βαλω!
φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- GiorgosT
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Breda Pegaso
2:15????!!!! Μπραβο καλα να μας καμεις!GiorgosT έγραψε:ατε τσιε καρτουμε 2:15 φευκω που την δουλειαsotiris!129 έγραψε:Κ.Μιχαλη καπιος βαλει τσακρες για τες ζικλες ζιαμε ζε πολλι πι8ανο να πιενουν θιματα ζε οι φραγκολινες γιατι καμια σχεση ο σημερινος μου περιπατος με αλλες φορες σε ζινη την περιοχη, ειβρα 3ς (1 αρσενιζια 2 θυλιζες) η μια η θυλιζια εσικοστικε μονι της ομως την ωρα που εφιεν η αρσενιζια (το καλο φενουντε και τα 3 πουλια στο video αλλα μονο την μια εκαταφερα να φκαλω την διαδικασια ουλλι ιχνιλασια ζε σικομα)
την αρσενιζια γαμωτο εσταματισα το video για να φοναξω του σκυλου γιατι εκοντεψε στο σπιτι ζε εφκαλεν την,,, εφκαλα την πτησι της ζε σαν την εφκαλα φενετε ζε η θυλιζια που προσικονετε![]()
εν να επεξεργαστο λιο το video ζε σε λιο εν να το βαλω!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Πετρο οι 2 εν Τριζαρες??? εν ναι?'petros' έγραψε:Τζικλες της κυριακης πολλα χιονια και νερα ηταν να κοπουν τα ποδκια μου που την κρυαδα αλλα αξιζε τον κοπο
8 Μαυροπουλοι
3 Τζικλες κοτσινουες
6 Τζικλες συνηθησμενες
3 Τρυγωνες
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:Πετρο οι 2 εν Τριζαρες??? εν ναι?'petros' έγραψε:Τζικλες της κυριακης πολλα χιονια και νερα ηταν να κοπουν τα ποδκια μου που την κρυαδα αλλα αξιζε τον κοπο
8 Μαυροπουλοι
3 Τζικλες κοτσινουες
6 Τζικλες συνηθησμενες
3 Τρυγωνες
Μονο η πανω εν τριονα η τελλια αριστερα με την τελλια δεξια εν τριζαρες αν δεν καμνω λαθος.
- Breda Pegaso
Εν τουτο εχει καποιους λαλουν τες με διαφορετικες ονομασιες!
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- πανικος
σωστοςAU-79 έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Πετρο οι 2 εν Τριζαρες??? εν ναι?'petros' έγραψε:Τζικλες της κυριακης πολλα χιονια και νερα ηταν να κοπουν τα ποδκια μου που την κρυαδα αλλα αξιζε τον κοπο
8 Μαυροπουλοι
3 Τζικλες κοτσινουες
6 Τζικλες συνηθησμενες
3 Τρυγωνες
Μονο η πανω εν τριονα η τελλια αριστερα με την τελλια δεξια εν τριζαρες αν δεν καμνω λαθος.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΠΙΑΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΔΕΝΤΡΟΤΣΙΧΛΕΣ
-
- Full Member
Οι δενροτζικλεσ ιντα που ειναι

-
- Full Member
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝΤΡΟΤΣΙΧΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΤΕ?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- APOLLON_1
ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΟΣΟ ΦΙΛΕ 2 ΤΡΥΖΑΡΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ι ΔΕΞΕΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΑ ΠΑΝΟ'petros' έγραψε:Τζικλες της κυριακης πολλα χιονια και νερα ηταν να κοπουν τα ποδκια μου που την κρυαδα αλλα αξιζε τον κοπο
8 Μαυροπουλοι
3 Τζικλες κοτσινουες
6 Τζικλες συνηθησμενες
3 Τρυγωνες

EPANIEL POWER