φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πεμου αληθκεια!
ευτιχος που εκαμα 2 μονο :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ρε Σωτο παιζε τες σφικτά τις φασσσες αυριο!!! :D :D
Ατε και εννα περιμενω να δω φώτο....
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

kypros έγραψε:αν και δεν εχω υποχρεωση να λογοδωτησω θα σας πω οτι πληρωσα και εβγαλα αδεια για ενα χρονο (για να κυνηγισο 4 μερεσ μονο) 130 ευρο στο κυνηγιετικο συλλογο του χωριου που κυνηγησα για να μην καρπωθω εισ βαρος των κυνηγων της περιοχησ ουτε ενα πουλι. ασχετα οτι οι ανθρωποι δεν ασχολουνται καν με τζηκλεσ αφου ειναι γεματεσ οι αυλες τουσ και κυνηγουν πιο χοντρα θηραματα.

καμια παρανομια δεν εγινε, το φιλαρακι μου που κυνηγισα μαζι του ειναι σαν το αρφο μου και μου παραχωρησε και το δικο του οριο αφου αυτοσ δεν ειχε αναγκη να χτυπησει πολλα πουλια μιας και τα εχει καθε μερα. και παρεπιπτοντοσ ειναι 25 ανα εξοδο οχι ανα μερα.

και οσους τους επιασε το στερητικο συνδρομο ασ το αποβαλουν καλυτερα και να μην λαλουν περιττα λογια

+1000000000000

Μην ακουεις κανενα φιλε μου, εδοκαν πανω σου σαν τζιε επιαες τους τες που το στομα...

Ατε ολαν...

Εκανονισαμεν τα του οικου μας και καμνουμε κριτικη και αλλου δλδ???
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:μες τες λουνζες αλιπιτα...
Σωτηρη προσεχε! μιλας αντιαθλητικα! Λουντζες??? εν σιοιρους μαλλον αρκοσιοιρους που θαπαεις να πεξεις??????? :D
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

kypros έγραψε:
ε Κυπρο αιστους να λαλουν ζινοι ζε πεμου εσυ τωρα, τα περτιζια εν μες το ξυδι 3 εφτομαες νομιζω τωρα ναμπου πρεπει να καμω? εν ετιμα?
Nαι ρε σωτο που την 3 η μερα μπορεις να τα φαεις. Αν τα αφηκεις πολλα εν να τα φαει το ξυδι και θα λουβουν οποτε χεκινα φαι!
σωτο μου ο τζιιρις μετα που εβαλε στο ξυδι ειτε τζικλες ειτε περτιτζια εβαλε που πανω μια κουταλια ζαχαρι κ θυμουμαι το ακομα που ελεε εν για να μεν τες φαει το ξυδι..πραγματι εν αληθκια του δοκιμαστο να δεις
sotiris!129

Breda Pegaso έγραψε:
Σωτηρη προσεχε! μιλας αντιαθλητικα! Λουντζες??? εν σιοιρους μαλλον αρκοσιοιρους που θαπαεις να πεξεις??????? :D
εδοκα τους την εφκερια να φιουν προχτες! αν δεν εφιαν εν ζε φτεω εγω! αρα παιζω fairplay :lol:
sotiris!129

ε Νικο ετο τη παθενει ζινος που παει χωρις να παει να δει προτα! παιζει 1 ζικλα :lol:
συνολο 1 ζικλα 1 φασα εξιφτερισα ζε 3ς ζικλες εν εκοφκαν οι χαρτουτσιες οπως φενεται ζε εσυρα πανω σε αλλο μια φασα... ζε οι 2 οι φασες ηταν οδιγοι γαμοτο γιατι μετα που τες επαιζα εφανικε στην πρωτη 1 κοπαι τον 100-150 ζε στη δευτερι ενα κοπαι τον 40-50
ηταν 9 η ωρα ζε ειμουν παπαγαλος!!!και μετα που 7 χρονια περπατιτου κυνηγιου που εδιενισα χιλιαδες χιλιομετρα και χιλιομετρα οι εξωρμισεις που εχασα εν μετριμενες στα δαχτιλα, επατισα τον πρωτο μου λαγο :D 8 δευτερολεπτα μετριμενα που ειχα να τον παιξω που τα 1-2 μετρα εφατσισε μου γιρο για να διαφιγει ζε που αριστερα μου ηρτε μπροστα μου ζε εφιεν που δε3ια μου ελεος ελαλουν πουμεσα μου ποσον αρνι εν που ενει, στο τελος εσυρα του 2 εικονικες χαρτουτσιες ειπα του γεια σου κουμπαρε εν να τα πουμε σε 2 χρονια που να επιστρεψω που τες σπουδες μου!οπως τον εσιαστικα εφατσαρε μου θυλικος που το χρομα (ποπσε εν να τσιλισουμε την πινια μας με εικονικα βλαγκουθκια :lol: :lol: :lol: )
γιαυτο μεν ξανακουσω κουβεντα μααααα επεταχτικε ομπρως μου εν να μεν τον παιξω μααααα εν επαιξα λαο φετος μαααα αντελοσιαστικα ζε εσυρα του την καταλαθος ζε αλλες πολλες πιπες!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

σαν να τζιαι ηξερε το οτι εν θα τον πεξεις! ετσι καμνουν!

τζιηταστρο εν εσιει?

Εμεις ειμαστε δουλεια περιμενουμε ιστοριες και αποτελεσματα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

ανετα εχει και ζιταστρο οι φασες εξακολου8ουν να ζιαμε εν να παμε το απογευμα περκει ερτουν να ζιτασουν, εψεφτοψιχαλιζε τωρα που εφεφκα περκει σταματισουν να παμε κανα γιρο περκει παιξουμε καμια γιατι ζικλες οπως τα ιδα τα πραματα λιο δυσκολο!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Επισης δε σου λαλω μπραβο γιατι πρεπει να αρκεψουμε να τις θεωρουμε αυτονοητες τουτες τες πραξεις.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”