ευτιχος που εκαμα 2 μονο

kypros έγραψε:αν και δεν εχω υποχρεωση να λογοδωτησω θα σας πω οτι πληρωσα και εβγαλα αδεια για ενα χρονο (για να κυνηγισο 4 μερεσ μονο) 130 ευρο στο κυνηγιετικο συλλογο του χωριου που κυνηγησα για να μην καρπωθω εισ βαρος των κυνηγων της περιοχησ ουτε ενα πουλι. ασχετα οτι οι ανθρωποι δεν ασχολουνται καν με τζηκλεσ αφου ειναι γεματεσ οι αυλες τουσ και κυνηγουν πιο χοντρα θηραματα.
καμια παρανομια δεν εγινε, το φιλαρακι μου που κυνηγισα μαζι του ειναι σαν το αρφο μου και μου παραχωρησε και το δικο του οριο αφου αυτοσ δεν ειχε αναγκη να χτυπησει πολλα πουλια μιας και τα εχει καθε μερα. και παρεπιπτοντοσ ειναι 25 ανα εξοδο οχι ανα μερα.
και οσους τους επιασε το στερητικο συνδρομο ασ το αποβαλουν καλυτερα και να μην λαλουν περιττα λογια
Σωτηρη προσεχε! μιλας αντιαθλητικα! Λουντζες??? εν σιοιρους μαλλον αρκοσιοιρους που θαπαεις να πεξεις???????sotiris!129 έγραψε:μες τες λουνζες αλιπιτα...
σωτο μου ο τζιιρις μετα που εβαλε στο ξυδι ειτε τζικλες ειτε περτιτζια εβαλε που πανω μια κουταλια ζαχαρι κ θυμουμαι το ακομα που ελεε εν για να μεν τες φαει το ξυδι..πραγματι εν αληθκια του δοκιμαστο να δειςkypros έγραψε:Nαι ρε σωτο που την 3 η μερα μπορεις να τα φαεις. Αν τα αφηκεις πολλα εν να τα φαει το ξυδι και θα λουβουν οποτε χεκινα φαι!sotiris!129 έγραψε:μες τες λουνζες αλιπιτα...
ε Κυπρο αιστους να λαλουν ζινοι ζε πεμου εσυ τωρα, τα περτιζια εν μες το ξυδι 3 εφτομαες νομιζω τωρα ναμπου πρεπει να καμω? εν ετιμα?
εδοκα τους την εφκερια να φιουν προχτες! αν δεν εφιαν εν ζε φτεω εγω! αρα παιζω fairplayBreda Pegaso έγραψε:Σωτηρη προσεχε! μιλας αντιαθλητικα! Λουντζες??? εν σιοιρους μαλλον αρκοσιοιρους που θαπαεις να πεξεις???????sotiris!129 έγραψε:μες τες λουνζες αλιπιτα...