RODOSTHENIS έγραψε:Τελεια , Δηλαδη αυριο να στειλω το Ραφαελο να παει να το πιασει να μου τ ο στηλει Αγλλια Αριστε μου ??????
Ρε φίλε ελπίζω πώς ναι γιατί ελύσα με τα αεροπλάνα , έσχει που τα εχθές έπρεπε να έρθουν με 3 πτήσεις και δέν τα εβάλαν πάνω λόγο υπερβολικού φορτίου. Τώρα μάλλον είναι στον δρόμο και λογικά αύριο θα κυκλοφορίση
εγω που το ηβρα ομως...ε admin σελιδα 41 εχει εναν με ενα σκυλλο μαυρο ξερεις τον? επδ εχω ενα ημιεμο ακριβως το ιδιο και πσαχνω θυλικο για αναπαραγογικους σκοπους! αν τον ξερεις και το σκυλι του ειναι θυλικο και ενδιαφερετε σε παρακαλω ιδοπιισε με!
sotiris!129 έγραψε:εγω που το ηβρα ομως...ε admin σελιδα 41 εχει εναν με ενα σκυλλο μαυρο ξερεις τον? επδ εχω ενα ημιεμο ακριβως το ιδιο και πσαχνω θυλικο για αναπαραγογικους σκοπους! αν τον ξερεις και το σκυλι του ειναι θυλικο και ενδιαφερετε σε παρακαλω ιδοπιισε με!
Ρε φίλε σελίδα 41 είμαι εγώ με την σκύλα μου την Tashia είναι θυληκιά αλλά στηρωμένη δυστηχώς.
sotiris!129 έγραψε:εγω που το ηβρα ομως...ε admin σελιδα 41 εχει εναν με ενα σκυλλο μαυρο ξερεις τον? επδ εχω ενα ημιεμο ακριβως το ιδιο και πσαχνω θυλικο για αναπαραγογικους σκοπους! αν τον ξερεις και το σκυλι του ειναι θυλικο και ενδιαφερετε σε παρακαλω ιδοπιισε με!
Ρε φίλε σελίδα 41 είμαι εγώ με την σκύλα μου την Tashia είναι θυληκιά αλλά στηρωμένη δυστηχώς.
Συγχαριτηρια για το dvd πραγματικα ωραια δουλεια και το θετικο ειναι οτι ειναι γυρισμενο στη Κυπρο και προαγει τη κυνηγετικη παιδεια.Μπραβο και εις ανωτερα ειμαστε διπλα σας και σας στηριζουμε.