beagle ka8aroaima

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
sotiris!129

Re: beagle ka8aroaima

Δημοσίευση από sotiris!129 »

pai έγραψε:
Savvas έγραψε:
pai έγραψε:Νεα τιμη 1200 ευρο!οποιος ενδιαφερετε υπαρχει και video για να παρει μια ιδεα απο τα σκυλια μου!
Φίλε χρόνια πολλά και καλή χρονία.

Μία ερώτηση. Γιατί τους πουλάς αν επιτρέπεται?

για σου φιλε καλη χρονια και σε σενα!φιλε τους δινω γιατι εχω αποφασηση να αλλαξω φυλη και τροπο κυνηγιου!(ειναι σκυλια κοντινα αργα και οχι πολλη διωξη) δλδ κατι διαφορετικο απο αυτο που θελω να κανω!
φιλε μου pai δλδ εχεις το διαμαντι διπλα σου και θελεις να το δοσεις για αχερα?
θελεις σκυλο μακρινο, γρηγορο και με πολλη διοξη? :? θα το μετανιοσης φιλε αυτι ειναι η αποψη μου φυσικα εσυ για να τους πουλας κατι ξερεις !
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

φιλε μου pai δλδ εχεις το διαμαντι διπλα σου και θελεις να το δοσεις για αχερα?
θελεις σκυλο μακρινο, γρηγορο και με πολλη διοξη? :? θα το μετανιοσης φιλε αυτι ειναι η αποψη μου φυσικα εσυ για να τους πουλας κατι ξερεις ![/quote]

φιλε σωτηρη γεια σου και σε ευχαριστω που με ρωτησες!καιρο τωρα που ασχολουμε με το κυνηγι και πολυ περισσοτερο με τουσ σκυλους θελω να σου πω το εξης που εχω παρατηρηση!εχουμε παρεξηγηση τον ορο ιχνηλατης με καποιο σκυλι που τραβα την μαλαι απλος η ακομη χειροτερο τους εχουμε κανει της παγανιας(νμζ καταλαβαινεις τη θελω να σου πω)κανοντας λοιπον αυτο που προαναφερα στους σκυλους(ιχνηλατες)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!ιχνηλατης σημαινει ιχνηλασια μουνταρισμα και καταδιωξη!!τα σκυλια τα δικα μου μπορει να δουλεουν καλα την μαλαη αλλα υστερουν πολυ στην καταδιωξη και λιγο στο βγαλσημω(ομως για το νεαρο της ηλικια τους δεν εχω παραπονο)!!Αααα και τουλαχιστων εγω απαντω μπροστα σε ολη την σελιδα γιατι απλος δεν εχω να κρυπσω τπτ! αλωστε υπαρχει και ατομο στην σελιδα που εχω κυνηγιση και μαζι του και γνωριζει τα σκυλια μου!!
ninos
Full Member

Δημοσίευση από ninos »

Φιλε το βιντεο που μπορουμε να το δουμε?
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ενδιαφερομαι και εγω να δω το video.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”