ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ , ΑΝ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ. ΒΡΕΞΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΡΕΞΕ....
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΕΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΖΙΚΛΑ.ΕΦΑΝΗΚΑΝ ΦΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ;ΑΜΑ ΦΑΝΟΥΝ ΘΑ ΔΗΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
miky55 έγραψε:ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΕΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΖΙΚΛΑ.ΕΦΑΝΗΚΑΝ ΦΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ;ΑΜΑ ΦΑΝΟΥΝ ΘΑ ΔΗΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΦΙΛΕ miky55 ΑΠΟ 15/11 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10/12 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΣΙΌΝΙΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ... ΑΛΛΑ ΤΣΊΚΛΕΣ ΔΕΝ ΗΡΤΑΝ ΔΙΌΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ , Η ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΥΘΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΣΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΜΠΟ.
Καλαν ρε παιθκια ο μακαριτης ο παππους μου ελαλεν μου οτι επαρακαλουσαν να χιονισει στο χωριο (Αγριδακι Κερυνειας) για να βαλουν τσακρουες να πιασουν τζικλες, αμα εσιονιζεν εγεμιζε το χωριο τζικλες
.Αν εχιονισαν οι μουττες της Καραμανιας σημαινει πιο χαμηλα εν οπως εδω.
Αλλα αν η Ρωσσια εν +2 βαθμους εν νομιζω καν στην Τουρκια να μπηκαν πουλια εμειναν Ρωσσια.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!