NIKOΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ART

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΒΑ....

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φόλε NIBA το σιγκεκριμένος πίνακας τον ζωγράφισε η σύζυγος μου με παστέλ ηταν απο τους πρώτους πίνακες που έκανε. Το συγκεκριμένο λαγο τον βρήκα πριν πολλά χρόνια σε κυνηγετικό περιοδικό και μου τον έκανε δώρο ...οταν κατάλαβε την μανία μου με το κυνηγι. Τον ονόμασα ο ΞΕΡΟΓΥΡΙΣΤΌΣ ΛΑΟΣ. Πάντος η συγκεκριμένη στάση του λαγού ειναι πραγματική. Περιμένω τις εντυπώσεις σου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΗ?Η ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ?ΓΙΑ ΠΑΣΤΕΛ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ;) ΣΤΕΙΛΕΜΟΥ ΚΙΑΛΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑMΒΑ....

Δημοσίευση από AndreasDr »

Κοπέλια έστειλα πρίν 10 μέρες του φίλου ΝΙΒΑ μία φώτο το σκύλλου μου που επέθανε πριν 2 μήνες για να μου το κάμει σε πίνακα. Ετέλειωσε τον προχτές και μου έστειλε φωτογραφίες του πίνακα και ειλικρινά εν έχει λάθος. Τωρά εν μεσα στο αεροπλάνο και έρκεται για κάδρομα :D Θα προσπαθήσω να σας βάλω την φωτογραφία και πουκάτω τον πίνακα να δείτε.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

εγω την εχω δει πραγματικα ειναι εξαιρετικη ζωγραφια. :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Μπορεί να τα έκαμα λλίο πίλιες αλλά έπρεπε να τες μικράνω....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

LEFKIOS έγραψε:Φόλε NIBA το σιγκεκριμένος πίνακας τον ζωγράφισε η σύζυγος μου με παστέλ ηταν απο τους πρώτους πίνακες που έκανε. Το συγκεκριμένο λαγο τον βρήκα πριν πολλά χρόνια σε κυνηγετικό περιοδικό και μου τον έκανε δώρο ...οταν κατάλαβε την μανία μου με το κυνηγι. Τον ονόμασα ο ΞΕΡΟΓΥΡΙΣΤΌΣ ΛΑΟΣ. Πάντος η συγκεκριμένη στάση του λαγού ειναι πραγματική. Περιμένω τις εντυπώσεις σου.

Φίλε LEFKIOS μένω άφωνος..... :o :o :shock: :shock: :shock: :o :o
Φιλικά,
Χρήστος
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ ΑΡΗ ;)
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

NIBA έγραψε:ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΗ?Η ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ?ΓΙΑ ΠΑΣΤΕΛ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ;) ΣΤΕΙΛΕΜΟΥ ΚΙΑΛΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ
Ειναι αυτοδίδακτη, ασχολείται απο μικρή αλλα τα τελευταία 5-6 χρόνια πηγένει στα επιμορφωτικά του υπουργείου παιδίας οπου μαθένει και διάφορες αλλες τεχνικές, καθώς και ψηφιδοτά, αγιογραφίες.... Τώρα αρχησε να κάνει τον Αγιο Ευστάθιο, προστάτη των κυνηγών, οταν τον τελιώσει θα τον βάλω στο site να το δείτε.
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΥΚΙΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΝΑ ΔΩ..ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ!
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ..ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”