ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ειναι τραγική η κατάσταση φέτος φίλε///// χθές εγω πήγα Λυθροδόντα για ξύλα σε μια περιοχή δίπλα απο ποταμοσία και απο την άλλη πλευρά μπορεί να έχει 2000 ελιές σε κάτσιμο ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ..........ΟΥΤΕ 1 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΙΚΛΟΤΟΠΟΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΙΠΟΤΕ..............
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εγω σημερα επαιξα 5 ηβρα τες 3ς
ηταν να παω ζε ζιταστρο αλλα εν λογο απογοητευσης ειπα να παιξω πελο ζε να μεν παω!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΩΤΗΤΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΕΠΑΙΞΑ 7 ΒΡΗΚΑ 6.ΛΙΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:εγω σημερα επαιξα 5 ηβρα τες 3ς
ηταν να παω ζε ζιταστρο αλλα εν λογο απογοητευσης ειπα να παιξω πελο ζε να μεν παω!

Επαιξα τζαι γω πελλον σημερα επειδη ειχα δουλεια στο γραφειο αλλα τωρα που ενυχτωσε επιαν με η πελλαρα :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:εγω σημερα επαιξα 5 ηβρα τες 3ς

Επαιξα τζαι γω πελλον σημερα επειδη ειχα δουλεια στο γραφειο αλλα τωρα που ενυχτωσε επιαν με η πελλαρα :lol:
ζεγω ρε Ανθιμε αρκεπσα ζε εν σιουρκαζουμε! εν να παω να πεσω αλοπος να μεν το σκεφτουμε :lol: :lol:
Κ.Μιχαλη δεν θα επιενα σημερα ειμουν με την παρεα λευκαρα ειχαμε κλιση σπιτι και ειπα να μεν παρω οπλο μαζι μου για να μεν μπω στον πιρασμο να σικοστω την τεταρτη και να παω κυνηγι... τελικα επσες λαλω τους κοπελια εφια εγω!!!
επια το αυτοκινητουι μου και ηρτα σπιτι η ωρα 1 :lol: :lol: :lol:
ε τελικα ειμουν απροετιμαστος για τες ζικλες... επαι3α πανω σε ακομα 6-7 πουλια ουλες οι βολες μου πουπισω τους, ακομα να εβρω την ρεουλα τους που τους περτικους! αλλο 1-2 εξωρμισης και εν να συνιθησω!
εκαμα ζε 1 καλιζι πανω σε μια φασα!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Εγω σημερα κυνήγησα ενα ολόκληρο μισαωρο μαζι με τον σύντροφο.... :lol: Σε ενα ποφύσημα.. Ε μετα δουλειά!
Λοιπον εσυρα μια σιηπεθκια ουλη και ούλη, και εκεινη πάνω σε ενα κόρωνο που έπεσε όπως το πατσιαούρη :lol: :lol:
Ο σύντροφος μέσα στην ατυχία του βρέθηκε τυχερός, χτυπησε 3 πουλιά τα μοναδικα που βγήκαν και κρεμασε μια μαυρότζικλα, αρκετα μεγάλη για το ειδος της...Σωτο μεν με ρωτήσεις γραμμάρια φίλε και εν ξερω :D :D

Εν παμε καλα κοπέλια περσι ετσι καιρο , μπορουσες να κρεμασεις 6-7 πουλιά το πιο λίγο ήταν 3...
Νομίζω ενα εισητηριο για Ελλαδα θα ειναι η γιατρεια για όλους μας, όσους κυνηγούν τζικλες τουλάχιστον, οι υπόλοιποι φανταζομαι ελλαδκιασαν τον σιηπεττο και ξεκινησαν να βγάλουν τους σκύλους έξω....

Χαιρετισματα
Νίκος
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Μολις επεστρεψα απο τσιταστρο στον αγρο 5 οπλα πηραμε ολοι απο 2 πουλια ο καθε ενας .απογοητευση. :( :(
markiller
Full Member

Δημοσίευση από markiller »

σημερα εγω δεν τα καταφερα να παω κυνηγι αλλα τις τελευταιες τρεις εξορμησεις εβλεπα τα πουλια μολις ακουνε θορυβο να φευγουν 15-20 τι καθε φορα. τα πουλια ηταν απομακρυσμενα και τα εβλεπες μεσα στην λυπη σου να φευγουν , ετσι δεν μπορω να πω δεν υπαρχουν πουλια αλλα εμαθαν γραμματα.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

2 ατομα σημερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Breda Pegaso έγραψε:2 ατομα σημερα
ε φιλέ εν στην Κύπρο που πήγες κυνήγι σήμερα ή εξωτερικό ???????? :D :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”