εκκολαπτικες μηχανες
-
- Full Member
εκκολαπτικες μηχανες
παιδια ξερετε που μπορω να βρω μια μικρη και φτινη εκκολαπτικη μηχανη???
-
- Full Member
Re: εκκολαπτικες μηχανες
παιδια,ξερει κανενας σε πια θερμοκρασια πρεπει να βαλω την μηχανη για να εκκολαψω αυγα των ορτικιων?
-
φιλε μοδεστος η θερμοκρασια ειναι 100φαρναιτ η 37.7 με ορια 36.6-38.8 αν θελεις περισσοτερες λεπτομεριες μπες στο google και γραψε εκκολαψη-επωαση και θα σου βγαλη πολυ χρησιμες πληροφοριες για ολη τη διαδικασια.Μοδεστος έγραψε:παιδια,ξερει κανενας σε πια θερμοκρασια πρεπει να βαλω την μηχανη για να εκκολαψω αυγα των ορτικιων?
-
- Full Member
φιλε για ποσα λευτα μιλας? εγω που εγυρευα επαραγγειλα που το ιντερνετ νμζ καμια 150 ευρο πολλα καλη μηχανη.Μοδεστος έγραψε:παιδια ξερετε που μπορω να βρω μια μικρη και φτινη εκκολαπτικη μηχανη???
-
- Full Member
ευχαριστω φιλε μουmiky55 έγραψε:φιλε μοδεστος η θερμοκρασια ειναι 100φαρναιτ η 37.7 με ορια 36.6-38.8 αν θελεις περισσοτερες λεπτομεριες μπες στο google και γραψε εκκολαψη-επωαση και θα σου βγαλη πολυ χρησιμες πληροφοριες για ολη τη διαδικασια.Μοδεστος έγραψε:παιδια,ξερει κανενας σε πια θερμοκρασια πρεπει να βαλω την μηχανη για να εκκολαψω αυγα των ορτικιων?
-
- Full Member
φιλε μου επιασα εκκολαπτικη,βασικα εδωσαν μου τηνlusso έγραψε:φιλε για ποσα λευτα μιλας? εγω που εγυρευα επαραγγειλα που το ιντερνετ νμζ καμια 150 ευρο πολλα καλη μηχανη.Μοδεστος έγραψε:παιδια ξερετε που μπορω να βρω μια μικρη και φτινη εκκολαπτικη μηχανη???

-
φιλε μοδεστο αν καταφερης και βγαλης και εισαι λεμεσιανος θα ηθελα να αγορασω ορτυκια για εκπαιδευση τους σκυλλους σε ακινησια ευχαριστω. 

-
- Full Member
φιλε miky55 κατσε να φκαλω και πουλω σου... εν τα πρωτα που ενα φκαλω τζε μπορει να μεν τα καταφερωmiky55 έγραψε:φιλε μοδεστο αν καταφερης και βγαλης και εισαι λεμεσιανος θα ηθελα να αγορασω ορτυκια για εκπαιδευση τους σκυλλους σε ακινησια ευχαριστω.

-
- Full Member
Geia sas paidia
Exw kai gw to idio provlima me to filo to Modesto. Thelw na vrw kai gw mia ftini kai kali ekkolaptiki mixani xwritikotitas mexri 40 augwn. Mporei kapoios na me voithisei?
Sas euxaristw ek ton proterwn
Konstantinos
Exw kai gw to idio provlima me to filo to Modesto. Thelw na vrw kai gw mia ftini kai kali ekkolaptiki mixani xwritikotitas mexri 40 augwn. Mporei kapoios na me voithisei?
Sas euxaristw ek ton proterwn
Konstantinos
- marinos.a
- Site Admin
αν έχετε το βίτσιο του DIY (όπως εμένα) μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας.
http://www.birdsale.com.au/Details/DIY_Incubators.html

http://www.birdsale.com.au/Details/DIY_Incubators.html
Si vis pacem, para bellum