NIBA έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΕΝΑΝ ΝΤΕΝΕΚΕ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΙΑΣΑΜΕ...
Εδώ φίλε ΝΙΒΑ ονομάζεται πάντημα και απαγορεύεται από τη νομοθεσία...
NIBA έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΕΝΑΝ ΝΤΕΝΕΚΕ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΙΑΣΑΜΕ...
ΟΜΟΔΟΣ ΟΞΑ ΠΑΧΝΑ; ΜΟΔΕΣΤΕΜοδεστος έγραψε:εμεις παιδια αναγγαστικα καρτερι διοτι κλαδευουμε τα αμπελια(εχουμε τζε πολλα) και σε καθε κουζουπα βαλω το οπλο3-4 πιανουμε τες
Μοδεστος έγραψε:Σαραντι ρε φιλε...πουκατο που την μαδαρη
φιλε μου αν εισαι που τζιπανο πρεπει να ξερεις που εν η γυρονα(αρκιβως μες το κατσιμο τις μαδαρης πιανεις τον δρομο που παει Σπιλια..) εσενα που ειναι?Anthimos έγραψε:Μοδεστος έγραψε:Σαραντι ρε φιλε...πουκατο που την μαδαρη
Που ρε ???
Εχω τζαι γω αμπελια τζαμε
Μοδεστος έγραψε:φιλε μου αν εισαι που τζιπανο πρεπει να ξερεις που εν η γυρονα(αρκιβως μες το κατσιμο τις μαδαρης πιανεις τον δρομο που παει Σπιλια..) εσενα που ειναι?Anthimos έγραψε:Μοδεστος έγραψε:Σαραντι ρε φιλε...πουκατο που την μαδαρη
Που ρε ???
Εχω τζαι γω αμπελια τζαμε
Μεσα φιλε, κυνηγω πολλα την περιοχη παντως.Ειδικα μες τα " Τεισια" ωραιες παγανιες , αγωνιστικεςΜοδεστος έγραψε:ε να κανονισουμε καλο να παμε καμια ημερα πανω στις τσικλες,τζαι μετα οργανομενο κλαδεμα