και πως θα το πετυχουν αυτο με το να προσλαβουν και αλλα ατομα? αποτελεσμα το ιδιο και φιλε μου να σου πω και κατι αλλο ειμαι 29 χρονων και παω κυνηγι απο τα 12 σαν βουρκατορας ποτε μου δεν ειδα θηρα ουτε καν για ελεγχο.Savvas έγραψε:Φίλε αν σταματήσουν οι απελευθερώσεις και αυξηθεί το ποσό της άδειας με δεδομένο ότι μέρος αυτών των λεφτών θα πάει για καλύτερη προστασία του θηράματος, καθώς επίσης να γίνουν πιο αυστηρές-αποτρεπτικές οι ποινές έχεις την ιδέα ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα βγούν έξω να παρανομήσουν.'petros' έγραψε:συμφωνω απολυτα και το αλλο ποιος ειπε οτι δεν θα βγαλουν την αδεια και οι αλλοι οι μη 'ευαισθητοποιημενοι' κυνηγοι επειδη θα διπλασιαστει η τιμη. εγω σου οτι θα γινει το αντιθετο και θα βγαζουν μονο αυτοι αδεια...682 έγραψε:οι αλλοι μισοι εννοουσα οτι εν να πηγαινουν παρανομα κυνηγι και δεν θα τους ενδιαφεροι τπτ!
και οι αλλοι 18000 πιστευεις θα μενουν σπιτι ????
Μου αρεσει να παιρνω το αυτοκινητο και να πηγαινω νυχτα να βλεπω λαγους, παλι ποτε μου δεν ειδα θηρα.
Δεν λεω ειναι και λιγα τα ατομα αλλα ποσα ατομα πρεπει να προσλαβουν ακομα για να καλυπσουν τις περισσοτερες περιοχες ?Αρα οσα λεφτα θα γλυτωνουν απο τα περδικια απελευθερωσης θα πηγαινουν στο μισθο των εξτρα υπαληλων της θηρας.