Winchester Select

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Winchester Select

Δημοσίευση από Panmoy »

'petros' έγραψε:
Panmoy έγραψε:Έχω πάρει και γω πρόσφατα το συγκεκριμμένο όπλο (Winchester Select sporting 2, 28''). Μπορείτε να αναφερθείτε λίγο στα φυσίγγια που χρησιμοποιείται?
φιλε σε τι περιβαλλον κυνηγας πυκνα η πεδιαδα?

Φίλε Petro στο κυνήγι του ενδημικού κυνηγώ κυρίως σε πυκνέρια με γρήγορες και κυρίως κοντινές βολές. Βλέποντας κάποια παλιότερα post έχω δει ότι και συ στις κοντινές βολές έχεις "θέμα" λόγω της συγκέντρωσης του όπλου σου(και γω κυνηγώ με 4-3). Το έλυσες (όσον αφορά τα φυσίγγια πάντα) και αν ναι πως?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

πανικος έγραψε:φιλε πολυ καλο οπλο απο την πρωτη μερα που το κυνηγησα το αγαπησα και σχεδον απο τον αυγουστο μεχρι σημερα που το εχω τα αλλα 4 οπλα που κατεχω εμειναν στο ερμαρι αν και δεν εχω παραπονο απο αυτα.το winchester select sporting 2 δεν ειναι ιδιοτροπο οπλο και παιζω σταθερα μαζι του οτι πεζω και με τα αλλα οπλα μιλουμε για τραχηλα τζικλα τωρα.
ολυμπια κιτρινη 32γρ νο 9 ολη μερα κανονικο καιρο
μινι 29γρφ νο 10 μολις ξημερωση
τορτορελλα 28γρ νο12 ηλιοφανεια γλυκη καιρο
σαρκα 33γρ νο 10 κανονικο καιρο
ολυμπια σουπερ σκητ 32 πορτοκαλι νο9 οταν δεν κανει η κιτρινη δηλ υγρασιες αερα κρυαδα
ολυμπια κουικ 30γρ νο 10 κανονικο καιρο
μονο αυτα τα 6 ειδη να παρεις και θα σου μεινουν στο νου αποτελεσματα ;)
Φίλε Πανίκο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και να είσαι σίγουρος ότι θα υιοθετήσω τις εισηγήσεις σου. Πέρα από την σαρκα 33γρ νο 10 την οποία χρησιμοποιώ και εγώ σε κανονικό καιρό με άριστα αποτελέσματα όλα τα υπόλοιπα φυσίγγια το όπλο μου θα τα ρίξει για πρώτη φορά(ήμουν αλλού νυχτωμένος). Θα ενημερώσω από αύριο κιόλας που θα είμαι με άδεια και θα ψάχνω "φαντάσματα".... :shock: χιχιχι
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Panmoy έγραψε:
'petros' έγραψε:
Panmoy έγραψε:Έχω πάρει και γω πρόσφατα το συγκεκριμμένο όπλο (Winchester Select sporting 2, 28''). Μπορείτε να αναφερθείτε λίγο στα φυσίγγια που χρησιμοποιείται?
φιλε σε τι περιβαλλον κυνηγας πυκνα η πεδιαδα?

Φίλε Petro στο κυνήγι του ενδημικού κυνηγώ κυρίως σε πυκνέρια με γρήγορες και κυρίως κοντινές βολές. Βλέποντας κάποια παλιότερα post έχω δει ότι και συ στις κοντινές βολές έχεις "θέμα" λόγω της συγκέντρωσης του όπλου σου(και γω κυνηγώ με 4-3). Το έλυσες (όσον αφορά τα φυσίγγια πάντα) και αν ναι πως?
gem 35 olympia No.5&6 κοκκινη στο ***
32g europa μαλλινη ταππα Νο.6 μπεζ στο ****
Mε αυτες κυνηγησα φετος
Στη Τζικλα super tordo No.9&10 ασπρη ταππα και εχει και μια αλλη alladola πρασσινη παλι ταππα
Φυσικα το παζαρι ειναι γεματο οτι θες χρονο και δοκιμη χρειαζεσαι
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”