φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
καλή χρονιά σε όλους. Φίλε αdmin θέλω να σε ρωτήσω, έχουμε και εμείς μία σκυλίτσα queen Elizabeth 7 μηνών τώρα και δείχνει απίστευτα καλά στοιχεία. Απλός φοβόμαστε λίγο το ύψος της γιατί είναι πολύ κοντή και κατά πόσο θα αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες του κυνηγιού? Τώρα είναι περίπου 35 εκατοστά. Η δική σας στην φωτογραφία πόσο ύψος έχει περίπου. Είναι γρήγορη στο ντορό?
-
- Full Member
- Επικοινωνία:
Το κερασακι στην τουρτα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
- Επικοινωνία:
Τροοδος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Anthimos
- Moderator
Τελευταια εξορμηση ενδημικου 2011. Καρπωση μαζι με τον συντροφο.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
dimitris savva έγραψε:καθαρισμα των οπλων και του χρονου παλε
καλη χρονια σε ολους!
Δημητρη να σε ρωτησω κατι ρε φιλε να μας δωσεις τα φωτα σου? Αν θες φυσικα.
Πως συνδιαζεις παραλληλη χρηση και πλαγιοκαννου και καβαλλουρι?
Εχω και τους δυο τυπους οπλων, εμαθα να κυνηγω με πλαγια και τα λατρευω αλλα καιποιες συγκυριες ομως με οδηγησαν σε καβαλλουρι, μεγαλη αλλαγη αλλα εξικοιωθηκα μια χαρα........το θεμα ειναι οτι αν και εχω 3 πλαγιοκαννα τα οποια θελω να κυνηγω, η παραλληλη χρηση ειναι εξαιρετικα δυσκολη, οσο και η εναλλακτικη χρηση μονοσκανδαλου - διπλοσκανδαλου.
Εχασα λαγο ακριβως πανω σε ενα τετοιο πειραμα, οταν παραμονες μιας τελευταιας εξορμηση του ενδημικου αποφασισα να παρω μαζι μου το διπλοσκανδαλο πλαγιοκαννο μου.
Εσυ πως τα καταφερνεις?
Επιπλεων ακομη κατι αλλο.
Τα δυο απο τα οπλα μου, το καβαλλουρι Λαουρονα και το πλαγιοκαννο ζαμπαλλα, ειναι μετρημενα στα μετρα μου.
Και με τα δυο ειχα μεγαλες επιτυχιες αλλα και αποτυχιες.Πως γινεται να εχουν διαφορετικο κοντακι? Αυτο διαπιστωσα τουλαχιστον οταν τα μετρησα.Πεζει ρολο το κοντακι εαν ειναι πλαγιο η αλληλεπιθετο ενα οπλο?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολα τα παιδια του φορουμ ελπιζω ο νεος χρονος να μας φερει οτι δεν μας εφερε ο περασμενος...
κλεισιμο της χρονιας και για μενα με τον καλυτερο ιδανικο τροπο αφου μου εκανε το χατιρι η λαγινα..
παιδια εκτες αυτο το υπεροχο ζωντανο μου επιβεβαιωσε πως η επιλογη μου απο μικρος να το κυνηγω με τοσο παθος μονο σωστη μπορει να θεωρηθει...χθες ο λαγος ο αρσενικο φανερωσε πως για την καψουρα του ειναι αξιος να κανει τα παντα ετσι ωστε να μην πληγωθει το η κυρα λαγινα
κατα την παγανια μας το πρωι βρισκουμε σε ενα πυκνο εντονη μαλαη ειχε αρκετα πευκα μεχρι να χαμηλωσουμε λιγο τα σκυλια μας ξφωλιασαν το λαγο και με εντονες φωνες του ξεκινησαν την καταδιωξη..βλεπαμε τα σκυλια να τον τρεχουν στην απεναντι πλευρα και να τον φερνουν σιγα σιγα απεναντι απο το σημειο οπου και ξεφωλιαστηκε..τον φερανε απεναντι μας ακριβος πανω σε ενα υψωμα μεγαλο περιπου 350 μετρα μακρια μας και κοντοσταθηκε εκει και εβλεπε προς εμας το ενα απο τα σκυλια μας το μπιγκλ μου μαλιστα σε μια φαση ηταν 30 μετρα πισω του και μετα ξεκινησε το τρεξιμο και απομακρυνθηκε..κυριε λεισον λεω αλλα μονομιας καταλαβα οτι για να κανει αυτη την κινηση παρολη την πιεσι απο τα σκυλια νοουμενου οτι μας προσικωστηκε καποιο θηλυκο πρεπει να ειχε κοντα μας..το λεω στους υπολοιπους αυτοι μου λεγαν οχι αποκλειεται ειναι απο την πιεση και τα εχασε...
ερχοντε πισω τα σκυλια κι ακριβως εκει που ξεφωλιαστηκε ο πρωτος πιαννουν μαλαη και ξεκινουν κλαμα εε τοτε σιγουρευτηκα παιρνω θεση πανω σε μια αθερα καθαρη πανω απο τα πευκα ουτε 5 λεπτα ακουω την σκυλα κλαμα βγανει απο τα πευκα η λαγινα σφερα και ερχεται κατα πανω μου λακουμι μουτρα με μουτρα αστοχησα στην πρωτη σιγουρα ειμουν πισω του την αφισα να με πλευρησει και την πηρα.....
το τουφεκισμα ηταν για μενα το τελευταιο κομματι...που χαρικα η ολη στρατηγικη και το ολο παιχνιδι που διαδραματιστηκε ηταν η πιο ωραια εμπειρια που χαρηκα ποτε στο κυνηγι και θα το θυμαμαι μια ζωη
γιαυτο και το μυρααστηκα μαζι σας και οι νεοι ποθ τωρα ξεκινουν το κυνηγι να εχουν καποια σημαντικα στοιχεια υποψη τους..καλη συνεχεια παιδες
κλεισιμο της χρονιας και για μενα με τον καλυτερο ιδανικο τροπο αφου μου εκανε το χατιρι η λαγινα..
παιδια εκτες αυτο το υπεροχο ζωντανο μου επιβεβαιωσε πως η επιλογη μου απο μικρος να το κυνηγω με τοσο παθος μονο σωστη μπορει να θεωρηθει...χθες ο λαγος ο αρσενικο φανερωσε πως για την καψουρα του ειναι αξιος να κανει τα παντα ετσι ωστε να μην πληγωθει το η κυρα λαγινα

κατα την παγανια μας το πρωι βρισκουμε σε ενα πυκνο εντονη μαλαη ειχε αρκετα πευκα μεχρι να χαμηλωσουμε λιγο τα σκυλια μας ξφωλιασαν το λαγο και με εντονες φωνες του ξεκινησαν την καταδιωξη..βλεπαμε τα σκυλια να τον τρεχουν στην απεναντι πλευρα και να τον φερνουν σιγα σιγα απεναντι απο το σημειο οπου και ξεφωλιαστηκε..τον φερανε απεναντι μας ακριβος πανω σε ενα υψωμα μεγαλο περιπου 350 μετρα μακρια μας και κοντοσταθηκε εκει και εβλεπε προς εμας το ενα απο τα σκυλια μας το μπιγκλ μου μαλιστα σε μια φαση ηταν 30 μετρα πισω του και μετα ξεκινησε το τρεξιμο και απομακρυνθηκε..κυριε λεισον λεω αλλα μονομιας καταλαβα οτι για να κανει αυτη την κινηση παρολη την πιεσι απο τα σκυλια νοουμενου οτι μας προσικωστηκε καποιο θηλυκο πρεπει να ειχε κοντα μας..το λεω στους υπολοιπους αυτοι μου λεγαν οχι αποκλειεται ειναι απο την πιεση και τα εχασε...
ερχοντε πισω τα σκυλια κι ακριβως εκει που ξεφωλιαστηκε ο πρωτος πιαννουν μαλαη και ξεκινουν κλαμα εε τοτε σιγουρευτηκα παιρνω θεση πανω σε μια αθερα καθαρη πανω απο τα πευκα ουτε 5 λεπτα ακουω την σκυλα κλαμα βγανει απο τα πευκα η λαγινα σφερα και ερχεται κατα πανω μου λακουμι μουτρα με μουτρα αστοχησα στην πρωτη σιγουρα ειμουν πισω του την αφισα να με πλευρησει και την πηρα.....
το τουφεκισμα ηταν για μενα το τελευταιο κομματι...που χαρικα η ολη στρατηγικη και το ολο παιχνιδι που διαδραματιστηκε ηταν η πιο ωραια εμπειρια που χαρηκα ποτε στο κυνηγι και θα το θυμαμαι μια ζωη
γιαυτο και το μυρααστηκα μαζι σας και οι νεοι ποθ τωρα ξεκινουν το κυνηγι να εχουν καποια σημαντικα στοιχεια υποψη τους..καλη συνεχεια παιδες
- marinos.a
- Site Admin
μπράβο αδερφέ μου. λαουπππαkypros έγραψε:Kleisimo tis sezon kai pali me lago! Savato 31/12/2011
Si vis pacem, para bellum
- marinos.a
- Site Admin
dangerous έγραψε:χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολα τα παιδια του φορουμ ελπιζω ο νεος χρονος να μας φερει οτι δεν μας εφερε ο περασμενος...
Στη δημοσίευση σου εμετέφερες με πολύ κάλο τροπο και τη δράση της στιγμής αλλα και τη χαρα σου. Μπράβο ωραίος λαός
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
μαρινο μου ειναι απο τις στιγμες που σου μενουν χαραγμενες για μια ζωη και η χαρα που παιρνουμε ειναι μοναδικη..μακαρι να μαστε καλα απο το θεο και να ειμαστε υγιεις και να μπορουμε να κυνηγουμε για πολλα χρονια ακομα..
-
ΑΝΘΙΜΕ ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΖΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.Anthimos έγραψε:
Τελευταια εξορμηση ενδημικου 2011. Καρπωση μαζι με τον συντροφο.