φυσιγγια για αυριο
-
- Full Member
φυσιγγια για αυριο
Παιδια να σας χαιρετισω και εγω με τη σειρα μου . Χρειαζομαι την βοηθειά σας με το τι φυσιγγια θα αποδιδουν καλυτερα αυριο . Το περασμενο σαββατο ειχα πολλες απωλειες με καποια φυσιγγια και θελω την βοηθεια σας.
-
- Full Member
Re: φυσιγγια για αυριο
φιλε μου αν θα παεις στισ τσικλες συνιστω να πεξεις κιλερ ταπα 12 νουμερο σκαγια 32 γρ. ή κιλερ ταπα 10 νουμερο σκαγια 28 γρ.
τωρα αν θα παεις στον λαο και στον περτικο κιλερ ταπα 6 νουμερο 36γρ
τωρα αν θα παεις στον λαο και στον περτικο κιλερ ταπα 6 νουμερο 36γρ
-
- Full Member
φιλε μοδεστε σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου , βασικα τζικλες θα κυνηγισω αλλα και παλι ευχαριστω.
-
- Full Member
τζικλα VICTORY tordo 32 νο9 και alodolla 28 νο 9 μια που τες δυο θα κανει
περτικος 31 μοβ ,ετσει μερες με λιγη κριαδουαν εν χαριζει και το νο 7 καμνει για τες μακρινες περπατιτες τζικλες!!
περτικος 31 μοβ ,ετσει μερες με λιγη κριαδουαν εν χαριζει και το νο 7 καμνει για τες μακρινες περπατιτες τζικλες!!
-
- Full Member
φιλε σε ευχαριστω για τισ συμβουλες και το ενδιαφερον σου.
- Nikos
Φίλε markiller
κατρχήν με τι όπλο κυνηγάς;;;sporting ή κυνηγετικο.... αυλούς , βάρος;;
Ολα αυτα ανν προσεξες και σε πιο παλια ποστ παιζουν ρόλο....
Φιλικά
Νίκος Α.
κατρχήν με τι όπλο κυνηγάς;;;sporting ή κυνηγετικο.... αυλούς , βάρος;;
Ολα αυτα ανν προσεξες και σε πιο παλια ποστ παιζουν ρόλο....
Φιλικά
Νίκος Α.
-
- Full Member
KILLER 32GR 12 Skai
-
- Full Member
Φίλε markiller σε πιά περιοχή θα πας να κυνηγίσης για να σου πω βαση των καιρικών συνθηκων τι φυσίγγια να σου προτείνω.markiller έγραψε:Παιδια να σας χαιρετισω και εγω με τη σειρα μου . Χρειαζομαι την βοηθειά σας με το τι φυσιγγια θα αποδιδουν καλυτερα αυριο . Το περασμενο σαββατο ειχα πολλες απωλειες με καποια φυσιγγια και θελω την βοηθεια σας.
-
- Full Member
φιλοι μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση και ζητω συγνωμη για την παραληψη μου να αναφερω περισσοτερα στοιχεια, κυνηγω με miroku mk70 sporting me 18,7 kannes 3,500kg kai tha kinigiso lefkara dld imioreina.
-
- Full Member
Στα Λεύκαρα που θα κυνηγίσης μεχρι τις 9 το πρωί θα εχει υγρασία 70-75 , με νότιο άνεμο. Το σίγουρο είναι να μην χρησιμοποιήσης γρίγορα φυσίγγια η φυσίγγια ξηρου καιρού. Εγω σου προτείνω 32γρνο9 Ολυμπια συπερ σκεετ (πορτοκαλια), 32γρ τορδο ολυμπια, 32γρν9 σκεετ κιτρινη βικτορη. Επειδή το οπλο σου είναι βαρετό με ανοικτους αυλούς δεν θα εχειs κανένα προβλημα με τα 32γρ.Αν θέλεις και ένα με λιγοτερα γραμμάρια τότε το ολυμπια competition 28grno9, η το30γρ tiger της extra κατα προτείμηση μετα που θα ξημερώση καλα. Καλο κυνηγι.markiller έγραψε:φιλοι μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση και ζητω συγνωμη για την παραληψη μου να αναφερω περισσοτερα στοιχεια, κυνηγω με miroku mk70 sporting me 18,7 kannes 3,500kg kai tha kinigiso lefkara dld imioreina.