Επιτρέπεται η ταρίχευση;
-
- Full Member
Re: Επιτρέπεται η ταρίχευση;
http://www.moi.gov.cy/moi/wildlife/wild ... 0Νόμος.pdf
Ο σχετικός νόμος περί άδειας κατοχής τριχευμένου είδουσ Α.Ζ.
Σελίδες 66 παράρτημα VIII άρθρο (11), και σελίδα 130 τέλη σχετικής άδειας
Ο σχετικός νόμος περί άδειας κατοχής τριχευμένου είδουσ Α.Ζ.
Σελίδες 66 παράρτημα VIII άρθρο (11), και σελίδα 130 τέλη σχετικής άδειας
- Nikos
Φίλε canis η σελίδα που μας εβαλες δεν ανοιγει
-
- Full Member
Nikos έγραψε:Φίλε canis η σελίδα που μας εβαλες δεν ανοιγει
δεν ξέρω γιατί δεν ανοίγει φίλε.
Μπές στη ιστοσελίδα του Ταμείου Θήρας. Υπάρχει λινκ στην αρχική ιστοσελίδα του περιοδίκού.
πάτησε το λινκ στα αριστερά που λεει νομοθεσίες/πάταξη λαθροθηρίας και μετά το πρώτο λινκ που είναι ο περι προστασίας και διαχείρισης άγριας ζωής και θηραμάτων νόμος και πήγαινε στις σελίδες που προανάφερα...
- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
-
- Full Member
Φιλε Νικο αν επηρες το περιοδικό Η&S Τοτε κοιταξε στη σελιδα 36, εκει που είναι οι δοκιμές φυσυγγίων που κάναμε και εκει θα δεις δυο ταριχευμένα πουλια του Αριστου απο το αλεθρικ'ό τα οποια ειναι δικά μου.Ειμαι σίγουρος οτι θα διαπιστώσης την δουλειά του. Ο άνθρωπος είναι μικροχειρούργος, αφερεί ολην την σάρκα και αφυνει μονο το δέρμα, το φτερωμα και τα κόκαλλα. Στην συνέχεια το ραβει, βαζει γιάλλινα μάτια, εχει ολα τα αντιστοιχα ματια των διαφόρων πουλιών κια τέλος τα στερεώνει σε ξύλο η πέτρα. Εγώ προσωπικα εχω ενα τρυγόνι απο το 2000 σε τέλεια κατάσταση. Με αυτά που γράφω δεν θέλω προς θεου να πω οτι αλλοι φίλοι ταριχευτές δεν κάνουν καλή δουλιά, απλως λεω για αυτο που γνωρίζω.Nikos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε canis...
κανένας αλλος που γνωρίζει;;;
-
- Full Member
μπορει καπιος φιλος να μας πει και περιπου πωσα στιχιζει αυτη η διαδικασια? λογικα θα ειναι και με το μεγεθος πχ ενας λαγος ποσα χρεονετε? και ποσα μια τσιχλα?
-
- Full Member
Δεν γνωρίζω τι τιμές εχει τώρα, δεν εχω ταριχεύση κατι τελευταία, ενδικτικά να σου πω οτι πουλια οπως Φασα, περδίκι, μπικάτσα μου τα έκανε 30 λίρες και τα ποιό μικρά π.χ τσίκλα 20. Για λαγό έπερνε νομίζω 50-60 λιρες. Οι τιμές τωρα σίγουρα πρέπει να ειναι ψηλότερες λογικά.
-
- Full Member
Φιλε Lefkie ευχαριστω πολυ!LEFKIOS έγραψε:Δεν γνωρίζω τι τιμές εχει τώρα, δεν εχω ταριχεύση κατι τελευταία, ενδικτικά να σου πω οτι πουλια οπως Φασα, περδίκι, μπικάτσα μου τα έκανε 30 λίρες και τα ποιό μικρά π.χ τσίκλα 20. Για λαγό έπερνε νομίζω 50-60 λιρες. Οι τιμές τωρα σίγουρα πρέπει να ειναι ψηλότερες λογικά.
- Nikos
Φίλοι σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
/δεν πηρα ακόμη το περιοδικό φίλε, σημερα που θα το πάρω θα το κοιτάξω και θα μαζέψω τις πληροφορίες που χρειάζομαι...
Καλή χρονια παιδιά!!!
/δεν πηρα ακόμη το περιοδικό φίλε, σημερα που θα το πάρω θα το κοιτάξω και θα μαζέψω τις πληροφορίες που χρειάζομαι...
Καλή χρονια παιδιά!!!