ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕOmonoia99 έγραψε:File admin ekikloforise to periodiko se peripteraeditor έγραψε:μεχρι την πεμπτη αν ολα πανε καλα θα ειναι ετοιμο!!!(parepiptontos ena grafo greekenglish giati exo provlima me to computer)
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
-
- Full Member
Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
-
- Full Member
Ekana format to computer giauto!!NIBA έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕOmonoia99 έγραψε:File admin ekikloforise to periodiko se peripteraeditor έγραψε:μεχρι την πεμπτη αν ολα πανε καλα θα ειναι ετοιμο!!!(parepiptontos ena grafo greekenglish giati exo provlima me to computer)
- demetris-demetriou
- Full Member
Πολύ καλό το περιοδικό σας κοπέλλια συγχαρητήρια πρώτη φορά έτυχε να το αγοράσω αλλά δεν μας βάλατε και κανένα DVD να δούμε λίγο κυνήγι μίας και δεν βλέπουμε στους κυνηγότοπους !! 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
DVD μόνο τον Αύγουστο και τον Οκτώβρη βάζουμε για να βγαίνουν τα έξοδα μας γιατί αν εβάζαμε dvd τωρά με έτσι κατάσταση που επικρατή θα επιέναμε φυλακή 

Προσέχουμε...για να έχουμε
Αριστε πολλα ορεο το περιοδικο bravo σε ολη την ομαδα!!
Α και ευχαριστω για την σελιδα 16 και 26 καλιπσε κατα 100% τον τροπο κυνηγιου&σκεψης μου!!!
Α και ευχαριστω για την σελιδα 16 και 26 καλιπσε κατα 100% τον τροπο κυνηγιου&σκεψης μου!!!
-
- Full Member
Μόλις το διαβάσω θα δώσω εντυπώσεις, πάντως η ολη εμφάνιση φενεται αρκετά ποιο καλη απο το προηγούμενο τευχος.
- Anthimos
- Moderator
Μολις τελιωσα το μετροφυλλημα του νεου περιοδικου. Εξαιρετικη δουλεια.
Πολυ ωραιο και το ενθετο
Πολυ ωραιο και το ενθετο
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- LOUIS SETTER
- Full Member
φιλε respect εντελος φιλικα και αντικυμενικα αφου δεν εχω καμια σχεση με το περιοδικο ειμαι και εγω πελατης οπως και εσυ...RESPECT έγραψε:Καλο εξοφιλο. Αλλα ελιπες περιεχομενο
![]()
![]()
![]()
τι περιμενες παραπανω και δεν το ειδες?
παρολο που εγω ειμαι απολιτα καλιμενος μπορει αυτο που ειδες πως ελειπε να με ενδιεφερε και εμενα απλος να μην το προσε3α